Jauns Izpārdošana
EZ Revolūcija Kasetne Magnum Tetovējums Adatas #08 0.25 mm Garš Konusveida 5.5 mm Patronu mašīna un satver 20pcs/kaste Skatīt lielāku

EZ Revolūcija Kasetne Magnum Tetovējums Adatas #08 0.25 mm Garš Konusveida 5.5 mm Patronu mašīna un satver 20pcs/kaste

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.03

-4%

€16.87

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūdzam EZ Oficiālajā Veikalā !

Magnum tetovējums adatas izmanto, lai aizpildītu lielu teritoriju, jaukšanu un ēnojumu.Magnums sniedz daudz tintes, padarot tos ideāli piemērots lielām platībām krāsu.Tāpēc, ka tie ļauj tik daudz tintes, izmantojot, jums būs nepieciešams mazāk iet pār laukumu, izmantojot magnum adatas, kas nozīmē, ka viņi darīs mazāk ādas bojājumus laikā vairākas caurlaides.

Bug Pin Ilgi, Konusveida

Lai radītu vienmērīgu slīpumu, tās var būt ērts, ja jūs darāt portrets darbu.

Apraksts:

--Savietojams ar VISIEM EZ kasetņu sistēma iekārtas un rokturi. --100% EO Gāzes Sterilizētu un individuāli iepakotas. --Adatas, kas izgatavoti no 316 medicīnas pakāpes nerūsējošā tērauda. --Medicīnas pakāpes plastmasas uzgaļiem. --20 Adatas kaste. --Vairāk nekā 100 konfigurācijas pieejama.

Funkcijas:

Drošības membrānas iekšpusē sistēmu.Gaismas skaidrs, krāsas padoms iestāde - labāka redzamība.Zema profila mājokļu un labāk tintes plūsmu & formas iekšpusē.Mag izliektu galu beigās, lai vieglāk līkumos.Precīzi atbilstu adatu grupas katru reizi, un Gludām malām novērstu papildu traumas.

Zīmola Stāsts

Revolūcija Sērijas Kasetnes ir izveidi EZTattoo profesionālo tetovējums mākslinieks.Revolūcija Kasetnes līdzeklis ar membrānu sistēmu, kas ir izstrādāti drošības un higiēnas nolūkiem.Kvalitātes kasetnes ir jānodrošina ar asumu adatu , vienmērīgu tintes plūsmu, kā arī optimālu pigmentu absorbcijas.Mums ir piedāvājumā vairāk nekā 135 konfigurācijas kasetnēm lai apmierinātu visas jūsu tetovējums stila nepieciešams.

Tagi: magnum adatu tetovējums, ez revolūcija, logitech mx revolution, anime noragami plakāts, materiāls tetovējums, baded revolūcija grims, ez flash junior, ez akciju wifi, gaisa kuģa kursorsviru, dm tetovējums adatas.

Datu lapa

Diametrs #08 0.25 mm
produktu nosaukums EZ Revolūcija Kasetne Magnum Tetovējums Adatas
Modeļa Numurs EZ-Magnum
Zīmola Nosaukums EZ
Veids magnum
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Daudzums 20pcs/kaste
Izmērs Long Taper 5.5mm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

EZ Revolūcija Kasetne Magnum Tetovējums Adatas #08 0.25 mm Garš Konusveida 5.5 mm Patronu mašīna un satver 20pcs/kaste

EZ Revolūcija Kasetne Magnum Tetovējums Adatas #08 0.25 mm Garš Konusveida 5.5 mm Patronu mašīna un satver 20pcs/kaste

Saistītie Produkti: