Jauns Izpārdošana
ANRAN CCTV Sistēma, Bezvadu 1080P VRR Ar 2.0 MP Āra Ūdensizturīgs Wifi Drošības Kameru Sistēmas ir Nakts Redzamības Novērošanas Komplekts Skatīt lielāku

ANRAN CCTV Sistēma, Bezvadu 1080P VRR Ar 2.0 MP Āra Ūdensizturīgs Wifi Drošības Kameru Sistēmas ir Nakts Redzamības Novērošanas Komplekts

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€75.36

-50%

€150.73

Kopīgot

Vairāk informācijas

Nekustamā shot video:

Piezīme:

Sūtījums no Ķīnas var nākt ar papildu Muitas Nodevu, PVN, muitas Brokeru Nodevas, Nodokļi un Attālinātās Jomā Maksu, lūdzu, lai uzzinātu par savas valsts muitas politiku, ANRAN nav atbildīgs par šo maksu.

Mēs piedāvājam ES / ASV/ apvienotā karaliste/ AU Plug ,Pēc noklusējuma, tas ir nosūtīts jūsu valstī.

Pielāgota, lai jūs:

Mēs piedāvājam četras iespējas: · 2 Kameras + 4 CH VRR · 4 Kameras + 4 CH VRR · 6 Kameras + 8 CH VRR · 8 Kamerām + 8 CH VRR Mēs piedāvājam 1TB/ 2TB/ 3 tb vietas Cietajā Diskā iegādei pēc izvēles.

VRR Funkcijas:

· 4/8 CH 1080P Bezvadu VRR · VRR iebūvētu Wifi Maršrutētāju, Joslas platums-draudzīgi ·Atbalsta Video Preview/Ierakstīšanas/Atskaņošanas/USB Backup · Atbalsts par Android/IOS/Pad/PC Remote Skats · Tīkla Protokols: UPNP, SMTP, PPPOE, DHCP, utt. · Iegūstiet Tūlītēju e-Pasta Brīdinājumus, Kad Kustība ir konstatēts · 1 SATA Portu, līdz 4TB Katru, 1 USB 2.0 Portu · Barošana: DC 12V

Kameras Funkcijas:

· Attēlu Sensors: 1/2.8" Progressive Scan Sensors · Izšķirtspēja: 1920*1080 · Objektīvs: noklusējuma 3.6 mm · Auto White Balance un 3D-DNR · Nakts Vīzija: 36 ir Led 100Ft (30m) · Minimālais Apgaismojums: Krāsa 0.1 Lux, B/W 0.01 Lux · Ūdensnecaurlaidīgs: Jā (IP66)

Piezīme:

Lai uzlabotu fotokameras ūdensizturība, šī fotokamera neatbalsta skaņas.

Plug and Play,Viegli uzstādāms

Super viegla uzstādīšana un konfigurācija.Reāls plug and play, nav nepieciešams jebkuras profesionālās zināšanas,var pilnīgi vai tas pats bez piepūles un veidot savas uzraudzības sistēmu.

1080P HD Video Izšķirtspēja

Lai aizsargātu lietām, kas ir vissvarīgākās, kam drošības kamera ar 1080p HD izšķirtspēja ir būtiska.Ar HD skaidrību un asumu, jums nebūs jāuztraucas par to, ka trūkst būtiska informācija, ja negadījums notiek, notiek uz jūsu īpašumu.

Ūdensnecaurlaidīgs dizains, metāla apvalku

Neatkarīgi no Tā, vai Līst, Sasalšanas (-30°C) Ziemā vai Apdeguma (+60°C) Vasaras, Mūsu Kamera saglabās Skatīties Jūsu Mājās.Skaidri redzēt Tumsā.Led vienmērīgi Izgaismo Visu Telpu, Tātad, Vai Tas ir Piķa Melns vai vājā apgaismojumā, Pikseļi Uzturēšanās Spilgti un Izteiksmīgi.

Kustības Noteikšana/Trauksmes Ziņas

Pielāgot savu noteikšanas plānu un zona katrai kamerai tieši jūsu vajadzībām.Kad kustība ir konstatēts, smart paziņojumi ar e-pasta/ snapshot brīdinājumi būs uzstājām uz viedtālruni iPhone/ Android App.

Video Ar Smart Apskates

Tas efektīvi economized savu laiku, atskaņojot video, Incidenta video klipus var atrast un iezīmēja nav laika ar viedo atskaņošanas funkciju.Tāpēc jums ir iespēja pāriet tieši uz incidenta video klipus, bet izlaižot citiem.

H. 265 VIDEONOVĒROŠANAS Sistēmas

· H. 265 Vairāk Skaidrs , HD izšķirtspēja piedāvāt jums vislabāko attēla kvalitāti ar mazāku bitu pārraides ātrums. · Saglabāt papildu krātuves vietu,var samazināt par 40%-50% failu izmērs,saglabāt jūsu CIETĀ diska krātuves vietu, un samazināt jūsu pirkuma maksā.

Cietā diska un ieraksta laiks:

· Kad cietais disks ir pilns, sistēma automātiski izdzēsīs vecākais reģistrētais video, tādējādi panākot saprātīga loop ierakstīšanas. · Dati ir paredzēti tikai uzziņai, ievērojot faktisko izmantošanu.

Piezīme:

· Ja ir atlasīts šis komplekts ietver cietais disks, cietais disks tiks pre-instalēta vrr pirms nosūtīšanas. · Ja jūs vēlaties, lai izmantotu atskaņošanas režīmā, jums ir iegādāties komplektu ar Cieto Disku.

Bezvadu pārraides

Bezvadu savienojumus starp kamerām un VRR,Brīvs no kompleksiem kabeļi.Range extender antenas nodrošinātu, ka signāli joprojām ir spēcīga kā jums kontrolēt jūsu uzņēmumu vai mājas bezvadu režīmā, līdz 330ft(100 metri) atklātā vietā.

Trīs Veidi, Kā Savienojums:

(1) Repeater Funkciju-Paplašināt WIFI Attālums Repeater funkcija ļauj vadīt kameru, ka no signāla diapazons, izmantojot kameru klāstu.tādējādi uzlabojot signāla.

(2) Paplašināšana, WIFI Antena-Paplašināt WIFI Attālums Kad wi-fi signāls ir pietiekami spēcīga pret sienām, jūs varat nomainīt kameras antenas ar antenas pagarinājuma kabelis.Iet antenas ap sienu.Iet signāls caur sienu. (Nav iepakojumā, jāiegādājas atsevišķi)

(3) ANRAN Universālā KĪN Router / Repeater Paplašināt WiFi Diapazonā Mājas Drošības Kameru Sistēmas, Bezvadu (Ne iepakojumā, jāiegādājas atsevišķi)

Bagāts lietojumu scenāriju

Kamera ir piemērota gan āra un iekštelpu programmas.

Attālās Piekļuves Jebkurā Laikā Jebkurā Vietā

Atbalsts ios, Android,Windows PC.Ar bezmaksas app ARCCTV.jūs zināt, kas notiek pat tad, kad jums nav apkārt, Saņemt paziņojumus, un lai skatītos vai ierakstītu kadrus tieši no tālruņa.

Piezīme:

· Mēs piedāvājam 1.2 metri strāvas adapteris VRR, un 3 metri elektrības adapteru, lai kameru(AU Plug ir 1,5 metri), lai pārliecinātos, ka jums ir pietiekami daudz garuma uzstādīšanai. · Ja jums ir Strāvas pagarinātāja Kabelis, lai paplašinātu šo barošanas kabelis, lūdzu, noklikšķiniet šeit, lai iegādātos 5m vai 10m Strāvas pagarinātāja Kabelis.

Detalizēti:

Iepakojuma Saraksts:

Iepakojuma Informācija:

4CH VRR Komplekts: · 1x 4CH Bezvadu VRR · 2/4x Bullet Kameras (Atkarīgs no produkta īpašības izvēlaties) · 2/4x Barošanas Kamera · 1x Barošanas VRR · 1x USB Pele · 1x Brīdinājuma Uzlīme(dāvanu) · 2/4x Pack Skrūves · 1x 3ft Ethernet Kabelis 1M · 1x Quick Guide 8CH VRR Komplekts: · 1x 8CH Bezvadu VRR · 6/8x Bullet Kameras (Atkarīgs no produkta īpašības izvēlaties) · 6/8x Barošanas Kamera · 1x Barošanas VRR · 1x USB Pele · 1x Brīdinājuma Uzlīme(dāvanu) · 6/8x Skrūves Pack · 1x 3ft Ethernet Kabelis 1M · 1x Quick Guide

Tagi: kamera secur, dahua vrr, pielāgot wifi, 6 cctv kameras sistēma, anran vrr, 2 cctv drošības kameras sistēmas komplekts, anpviz poe, anran 5mp komplekts, headphon bezvadu, kamera ip wifi.

Datu lapa

Viedtālrunis iPhone OS, Android
vrr WIFI 8CH VRR
TV Sistēma PAL
Rezolūcija 1080p
Video Ieejas 8 Kanālu
Kabeļa Garums NAV
Sertifikācija CE
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums anran
DATORI Fotokameras 8Pcs
Objektīvs 3.6 mm
Modeļa Numurs AR-Wireless-N.

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

ANRAN CCTV Sistēma, Bezvadu 1080P VRR Ar 2.0 MP Āra Ūdensizturīgs Wifi Drošības Kameru Sistēmas ir Nakts Redzamības Novērošanas Komplekts

ANRAN CCTV Sistēma, Bezvadu 1080P VRR Ar 2.0 MP Āra Ūdensizturīgs Wifi Drošības Kameru Sistēmas ir Nakts Redzamības Novērošanas Komplekts

Saistītie Produkti: