Jauns Izpārdošana
ZOTOONE Izlases 30 Gab. Dzelzs Par Ielāpus Drēbes Mugursoma DIY Izšuvumi Dzīvnieku Sirds Augļu Militāro Plāksteris, Uzlīmes, Aplikācijas E Skatīt lielāku

ZOTOONE Izlases 30 Gab. Dzelzs Par Ielāpus Drēbes Mugursoma DIY Izšuvumi Dzīvnieku Sirds Augļu Militāro Plāksteris, Uzlīmes, Aplikācijas E

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.21

-24%

€5.61

Kopīgot

Vairāk informācijas

ZOTOONE Izlases 30 Gab. Dzelzs Par Ielāpus Drēbes Mugursoma DIY Izšuvumi Dzīvnieku Sirds Augļu Militāro Plāksteris, Uzlīmes, Aplikācijas E

ZOTOONE Galvaskausa Zēns Meitene Plāksteris Dzelzs Par Punk Velosipēdu Ielāpus Apģērbu Uzlīmes, Aplikācijas Dažādu Stilu Ziedu Rožu Skelets DIY E Daudzums: MOQ IR 1gb/daudz DIY ar bērniem kopā.laimīgs katru dienu ar smaidu ^-^ Kā dzelzs plāksteris: 1. Uzlieciet plāksteri "karstā kausējuma līme" pusē, drēbes (līme nevar tikt norautas) , Uzkarsē dzelzs, priekšpusē uzšūtas gludināšanas par 10 līdz 20 sekundēm, Veikt plāksteris noteiktā stāvoklī. 2. Nodot fiksēto plāksteris kopā ar apģērbu, savukārt, muguras pusē plāksteris gludināšanas 30 līdz 60 sekundes, pārliecinieties, vai atpakaļ līme, kausēšana, Plāksteris stingri pieturēties pie apģērba. 3. Beidzot, Gludināšanas atkal no priekšpuses 1 līdz 2 minūtes, Galvenokārt dzelzi, tas malas un leņķi, lai nodrošinātu virsma gluda un līdzena, Ideāls kodolsintēzes ar apģērbu.

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT,paypal.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījumu, no liexpress.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē.

1. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.

2. Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

3. Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: dart uzlīme, izšūšana, uzlīmes stili, roku pin, uzšūtas velcro, maza augļu plāksteri, plāksteris taktika, militāro plāksteris, stikla augļu plāksteris, lielgabals svītru, asins grupas plāksteris.

Datu lapa

Types1 Aplikācijas Ziedu Izšuvumi Plāksteri
cilvēki Meitene,zēns,vīrietis,sieviete,bērni
Izmērs As Picture Show
Modeļa Numurs A001-F
Iezīme Eco-Friendly
Name1 plāksteri para Ecussons Thermocollants Galvaskausa Ērgļa Spārnu
Technics Izšūti
krāsa Kā Picture Rādīt Black Red Sequin Siltuma Nodošanu
Stils Dzelzs Plāksteri Karikatūra Dzelzs Par Plāksteri Aplikācijas
Zīmola Nosaukums ZOTOONE
Nosaukums Applicaties Piederumu Karoga ziedu plāksteris
Veidi Dzelzs Par Plāksteri
Produkta Tips Plāksteri Izšūti Plāksteri, Lai Apģērbs
Name2 Apģērbu Uzlīmes Parches Para La Ropa LIVE BRAUKT
Apģērbi Kleita,Krekls,Svārki,Jakas,Džinsi,Priekšauts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

ZOTOONE Izlases 30 Gab. Dzelzs Par Ielāpus Drēbes Mugursoma DIY Izšuvumi Dzīvnieku Sirds Augļu Militāro Plāksteris, Uzlīmes, Aplikācijas E

ZOTOONE Izlases 30 Gab. Dzelzs Par Ielāpus Drēbes Mugursoma DIY Izšuvumi Dzīvnieku Sirds Augļu Militāro Plāksteris, Uzlīmes, Aplikācijas E

Saistītie Produkti: