Jauns Izpārdošana
24pcs Kraft Papīra Maisiņu Vilnis Svītru Dot Dāvanu Maisu Kāzu Cepumu Konfektes Iepakojuma Soma Ar Paldies Uzlīme Partijas Apdare Piederumi Skatīt lielāku

24pcs Kraft Papīra Maisiņu Vilnis Svītru Dot Dāvanu Maisu Kāzu Cepumu Konfektes Iepakojuma Soma Ar Paldies Uzlīme Partijas Apdare Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.77

-34%

€4.25

Kopīgot

Vairāk informācijas

24pcs Kraft Papīra Maisiņu Vilnis Svītru Dot Dāvanu Maisu Kāzu Cepumu Konfektes Iepakojuma Soma Ar Paldies Uzlīme Partijas Apdare Piederumi

Materiāls: Kraft Papīra Maisiņa Izmērs: approxSize: 13x16.5+1.5 cm Uzlīmes Diametrs: apm 3.8 cm Krāsa: Kā bildes redzams Iepakojuma Saraksts: 24 x Kraft Papīra Maisiņu (4 stili, 6pcs katra stila) 24 x Uzlīmju Īpašības: Šie soma izgatavota no augstas kvalitātes papīra materiāla, videi draudzīgs, nav toksisks, bez smaržas, un droši lietot.Šī pakete ietver 24 asorti papīra somas(4 stili, 6pcs katra stila), 24 uzlīmes.Piemērots iepakojums dāvanas, cepumi, konfektes, šokolādes konfektes un tā tālāk.Lieliska Ziemassvētku amatniecība, svētku gardumi, Ziemassvētku dāvanu noformēšana, personas labā, somas, dzimšanas dienas un vairāk.Papīra Konfektes Soma Iestatīt tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauta.

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

★★★Krievu draugi,Lūdzu, atstājiet mums pilns nosaukums,un jūsu iela un mājas numurs un dzīvokļa numurs,jo Krievija ir jauni noteikumi, lai saņemtu paku, veiksmīgi. 1.Pateicoties roku pasākums, izmērs var būt 1-2 cm 2. kļūda.Sakarā ar Dažādu Monitoru, krāsu, var būt atšķirība 3.Sakarā ar ilgi kuģniecības prece var sabojāt tranzītā, ja prece bojājumus, pls sazinieties ar mums, pirmkārt, tieši pirms atstāj atsauksmi, paldies par jūsu sapratni.

Mēs pieņemam tikai Darījuma,Kredītkartes,Western Union.

Lūdzu, apmaksāt 7 dienu laikā pēc pasūtījuma.

Standarta Pakalpojums ir Ķīna post aviopastu vai Hong Kong post aviopastu.

Paātrinātā Pakalpojums ir Ķīna post, EMS.

Mēs kuģis pirmdienas līdz sestdienai, izņemot brīvdienas.Lūdzu, sūtiet mums e-pastu pirms jūsu maksājumu, ja jūs vēlaties mainīt piegādes adresi.

Ja jūs izvēlaties, ķīna post parasto mazo packetplus vai cainiao super ekonomikā, pasaules,es ceru, ka jūs varat pacietīgi gaidīt.Tas parasti aizņem apmēram 40-60 dienas ierodas.Lūdzu, ņemiet vērā, ka šis pakalpojums nav izsekojams.

Paātrināta Pakalpojumu aizņem apmēram 15-30 darba dienas.Tas ir izsekojams, ko jūsu valsts post office tīmekļa vietnē (Ķīna EMS mājas lapā).

Kuģniecības laikā Brīvdienu Sezonu (Ziemassvētki, Ķīniešu Jaunais Gads utt) varētu būt garāks, nekā parastais laiks.Lūdzu, pievienojiet vēl par 5-10 dienas kā kavēšanās.

Gadījumā, ja esat saņēmis nekvalitatīvu preci, pasūtītājam ir līdz 7 dienām no saņemšanas dienas pieprasīt kompensācijas vai apmaiņu par jaunu.

Gadījumā, ja jūs saņemat nepareizu preci, Priekšmeti jābūt atpakaļ tās sākotnējā un neizmantoto nosacījums & jābūt arī tās oriģinālajā kastē un iepakojuma.

Mēs neļaujam kompensācijas vai apmaiņu, jo izmaiņas domāšanā.Lūdzu, izlasiet visu aprakstu, kas sniegts kā guide, pirms jūs cenu.Bet katrs solis ir veikti, lai nodrošinātu, ka mēs kuģis no pareizo objektu, būs brīdis, kad jūs saņemat

Jūsu apmierinātība ir svarīgi, lai mums, un mēs novērtējam jūsu biznesu.

Ja jums saņemt savu pasūtījumu labā stāvoklī, mēs būtu pateicīgi, ja jūs mūs atstāt 5-Zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Pls sazinieties ar mums, pirmkārt, ja neesat apmierināts ar preci, kad saņēma, mēs piedāvājam jums apmierinošu risinājumu, kas pirms jūsu atvaļinājuma jebkādas atsauksmes vai strīdu, Paldies par jūsu laipnajiem sapratni!

Tagi: soma kraftpapīra, kraft, papīra maiss, kraft pack, pusdienas papīra, maisu kraftpapīrs, soma brūna papīra, soma kartona, maisu kraftpapīrs, soma dāvanu papīrs.

Datu lapa

Uzlīmes Izmērs Diametrs 3.8 cm
Papīra Soma Izmērs 13x16.5+1.5 cm
raksts DOT
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Modeļa Numurs PAPĪRA MAISS
Skaits, Gab 24pcs
Godu Jubilejas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Kraftpapīrs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

24pcs Kraft Papīra Maisiņu Vilnis Svītru Dot Dāvanu Maisu Kāzu Cepumu Konfektes Iepakojuma Soma Ar Paldies Uzlīme Partijas Apdare Piederumi

24pcs Kraft Papīra Maisiņu Vilnis Svītru Dot Dāvanu Maisu Kāzu Cepumu Konfektes Iepakojuma Soma Ar Paldies Uzlīme Partijas Apdare Piederumi

Saistītie Produkti: