Jauns Izpārdošana
Ātrs Bezvadu Lādētāju ar Dzesēšanas Ventilatoru Qi Bezvadu Lādēšanas Statīvs iPhone X 8 Plus Samsung Galaxy S8 S8 Plus S7 S7 S6 Edge + Skatīt lielāku

Ātrs Bezvadu Lādētāju ar Dzesēšanas Ventilatoru Qi Bezvadu Lādēšanas Statīvs iPhone X 8 Plus Samsung Galaxy S8 S8 Plus S7 S7 S6 Edge +

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€25.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

Ātrs Bezvadu Lādētāju ar Dzesēšanas Ventilatoru Qi Bezvadu Lādēšanas Statīvs iPhone X 8 Plus Samsung Galaxy S8 S8 Plus S7 S7 S6 Edge +

Produkta Iespējas:

1. Bezvadu Lādētājs Iebūvēts Dzesēšanas Ventilators Turpinās Atdzist Tālruņa Lādētāja Uzlādes Procesu, Padarot Uzlādes drošāku un Palielinot Uzlādes Ātrumu 1,5 Reizes.Zemas Temperatūras Maksas, lai Saglabātu Jūsu Telefonu un Bezvadu Uzlādes Droši!

2. Ātrs Bezvadu Lādētāju Veidiem Ir Pieejama TIKAI Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, Galaxy Note 5, Galaxy Piezīme 7 FE, Galaxy Note 8, Galaxy S6 Malas Plus+, Galaxy S7, Galaxy S7 Malas, iPhone 8. iPhone Plus 8, iPhone X un Vēlāk Modeļus no Galaxy Note un Galaxy S Sērija,un citiem Qi-iespējots Ierīcēm būs Maksas visu Qi-iespējots Ierīcēm, kas noteiktā Ātrumā.Ātrs Bezvadu Lādētāju Var Nodot Ātrāk Maksas Ierīci Tikai tad, ja to Lieto kopā ar Ātrās Uzlādes Sienas Lādētājs(Ātrs Lādētājs Adapteris Nav iekļauts ).

3. Turētāja Statīva Dizains: Klientiem ir iespēja uzlādēt savu tālruni vertikāli vai horizontāli, kas nozīmē, ka mēs varam baudīt filmas un mūziku,sērfot neto, spēlēt spēles, lasīt ziņas, veicot zvanus vai sūtīt ziņas, nepārtraucot uzlādes laikā.

4. Miega Draudzīgs Dizains: Dim zaļā gaisma indikators, uzlādes stāvokli, un LED automātiski izslēdzas, kad tālrunis ir nesaistītas/pilnībā uzlādēts.Bezvadu lādēšanas statīvs kļūs zils, kad to savienojumu ar jaudu, un kļūs par zaļo un paliek, kad tā sāk maksas tālrunis.Tālrunis būs jāmaksā atkal, kad akumulators nomest no 100% līdz 99%, pārliecinoties, ka pilnībā uzlādēts telefons rīta, lai jūs varētu iet.

5. Uzmanību:Pirms likt Tālrunim Saņemt Ātru Uzlādi,izmantojot šo Ierīci, Lūdzu, Ņem nost no Tālruņa, Gadījumā, Pirmkārt, tāpēc, Ka Ātri Maksas Varētu Iet ar nekādu Problēmu,Paldies!

Specifikācijas:

· Bezvadu Lādēšanas Standartu: Qi standarts

· Bezvadu Lādētājs Ievade: DC5.0V,2.0 A/DC9.0V,1.8 A

· Bezvadu lādētāja Izejas jauda: 10W

· Uzlāde attālums: 4~8mm

· Frenquency: 110-205KHz

· Pārrēķināšanas: ≥80%

· Izmēri: 86*72*116mm (Aptuveni)

· N. W: 148g (Aptuveni)

Padomi:

1) Par ātrās uzlādes režīmā, tas QC 2.0 adaptīvā fast charger prasa QC 2.0 adapteris(NAV IEKĻAUTS) kā savu spēka avotu.

2) Tas ir normāli, ja savu tālruni, lai saņemtu siltu vai pat siltāks uzlādes procesu.

3) tālrunis būs jāmaksā atkal, kad akumulators nomest no 100% līdz 99%, pārliecinoties, ka pilnībā uzlādēts telefons rīta, lai jūs varētu iet.

4) FCC/RoHS/CE Sertifikāciju.Ar iebūvētu pārsprieguma, zem sprieguma, temperatūras kontrole, pārsprieguma aizsardzība un īssavienojumu novēršanai funkcijas, mēs nodrošinātu ultimate drošības uz jūsu mobilo tālruni.

Paketi, Ieskaitot:

· 1 x Ātru Bezvadu Lādētāju (Ar Micro USB Ligzdu)

· 1 x USB Barošanas Kabelis (nav iekļauts AC adapteris)

· 1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Tagi: rūpniecības usb lādētāja, qi bezvadu lādētāju, sasung fast charger, tālruņa lādētājs, vāciņu galaxy samsung s8, camry lādētāju wirless, iphonr bezvadu lādētāju, samsung galaxy, bezvadu lādētāju, bezvadu lādēšanas 5iphone.

Datu lapa

USB Porti 1
Barošanas Avots USB
Līdzeklis 1 QI Bezvadu Lādēšanas Tālrunis Stāvēt ar Dzesēšanas Ventilators
Kvalitātes Sertifikāciju FCC
Izejas Saskarne 5V/1.5 A
krāsa melns
Saderīgu Zīmols motorola
Iezīme 2 Ātri, Bezvadu Smart Lādētāju Pad Mobilo Telefonu Turētājs
Modeļa Numurs S550-Ātri QI Bezvadu Lādēšanas Tālrunis Stāvēt
Zīmola Nosaukums Binwdzkj
Atbalsta ātrās uzlādes tehnoloģija No
Ieejas 5V/2A
Veids bezvadu lādētāju

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ātrs Bezvadu Lādētāju ar Dzesēšanas Ventilatoru Qi Bezvadu Lādēšanas Statīvs iPhone X 8 Plus Samsung Galaxy S8 S8 Plus S7 S7 S6 Edge +

Ātrs Bezvadu Lādētāju ar Dzesēšanas Ventilatoru Qi Bezvadu Lādēšanas Statīvs iPhone X 8 Plus Samsung Galaxy S8 S8 Plus S7 S7 S6 Edge +

Saistītie Produkti: