Jauns Izpārdošana
Piegāde uz ārvalstīm SMD Montāža Mašīna Kamera Ātras Montāžas Ātrums SMT Aprīkojumu, Pārdod Arī SMT Čipu Mounter Skatīt lielāku

Piegāde uz ārvalstīm SMD Montāža Mašīna Kamera Ātras Montāžas Ātrums SMT Aprīkojumu, Pārdod Arī SMT Čipu Mounter

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3 374.25

Kopīgot

Vairāk informācijas

1.Galvenais pakārtotais Standarta konfigurācija:8mm-22pcs,12,mm-3pcs,16mm-1gb. 2.Otrajā padeve (TVM802A nav otrā pakārtotā) Standarta aprīkojums:8mm-18pcs,12mm-3pcs,16mm-1gb(pakārtotā varētu būt par klienta prasību.) 3.Rūpniecības-spēks uz augšu vizuālā sistēma Ar profesionālo vizuālo algoritmus, lai noteiktu, centrs sastāvdaļas, aprēķinātu nostāju ofseta un eņģelis kompensēt tā, ka mēs varam izvēlēties vietu un efektīvi. 4.Izslēgt vakuuma sūkni Ar 2 iebūvēts importēti izslēgt vakuuma sūkni un pūst gaisa sūkni. 5.Rokasgrāmatā cilvēka-mašīnas saskarni. 6.Čipu vietā zona Nodot mikroshēmas šeit, tikai nepieciešams, lai iestatītu atbilstošo koordinātas. 7.PCB vietu zona Vieta PCB šeit, bet SMT apstrādi. 8.Ekskluzīva izstrāde Ethernet Ierīces interfeiss Industrialstrength Ethernet interfeisu savienojumu ērti, lai nodrošinātu mašīnas drošu ekspluatāciju. 9. Rūpniecības izturības saskaņā ar vizuālo sistēmu Tā ir spējīga, lai identificētu Zīmes punktā un noteikt koordinātas sastāvdaļa-mehāniskā vai automātiskākontroli. 10.Saprātīga izvietošanas nodaļas vadītājs Ar pārdomāts izvietojums vadītājs ir sapratis, ka divkārša sūkšanas,vakuuma tests,trūkstošo daļu pārbaude,automātiskās numuru sastādīšanas materiālus.

TVM802B Ievads

TVM802B uzlabotu pamata TVM802A, atbilst nepieciešams vairāk spoles, barotavas.Ar augstu veiktspējas un augstas dependabillty.Ir laba reputācija tirgū.

TVM802B Funkcija

1. saprātīga redzes dubultošanās. 2. 46pcs standarta ruļļu barotavas. 3. uzlabot HIWIN laukumā slaidu sliedēm. 4. tikko otrās paaudzes ruļļa padevi.

TVM802B Standarta Piederumi

Ar TVM802 programmatūru, kas tika izstrādāta ar sevi.Programmatūra ir pieejama angļu valodā.Un mūsu programmu, tiks atjaunināta, tiklīdz ir update, pārdevējs nosūta jaunu programmatūru, lai jūsu pastkasti.

Ar TVM802 mašīna ir vienu gadu garantija, kalpošanas apkopes.Mums ir profesionāli pēcpārdošanas komandas.Tik ilgi, kamēr pastāv problēma ar mašīnas viena gada laikā pēc iegādes, mēs salabot par brīvu.Ja ir nepieciešams nomainīt piederumus, mēs nosūtīt tos uz jūsu rokās par brīvu.(Parasti mēs izmantojam TNT/DHL. 3-5 darba dienu laikā pie jūsu rokas)

Galvenais Parametrs

Detaļas

1. Noslēgtas Mehānisko+noslēgtas Vadītāja

2.Atjaunināts spoles

3.Montāžas galvas

4.Sprauslas

Wenzhou Yingxing Technology Co.,Sia

Specializējas SMT Ražošanas Līnijas (PNP Mašīna)vairāk nekā 9 gadus.

Mūsu Pakalpojumi

1.Video tehnisko atbalstu 2.24 stundu tiešsaistes atbalsts 3.Preču uzskaites atbalstu 4.Bezmaksas sadalīti daļās(1 GADU garantija )

Tagi: kazino chip, kaste smt, mounter, mikroshēmu mounter, ct3000, angļu vietnē, mašīna smd, diod smd, binzel, pakārtotā smt.

Datu lapa

Darba video https
Fabrika
Vidējais darba jauda 150w
Gadījumā PCB 20mm*20mm--330mm*270mm
Modeļa Numurs TVM802B
Strāvas Padeve AC220V VAI AC110V
Barotavas 46
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Gadījumā Sastāvdaļas 0402-5050, Dsp, Qfn
Xy Ass Pārvietojas Diapazons 425*500mm
Mājas lapa www.zjyingxing.com

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Piegāde uz ārvalstīm SMD Montāža Mašīna Kamera Ātras Montāžas Ātrums SMT Aprīkojumu, Pārdod Arī SMT Čipu Mounter

Piegāde uz ārvalstīm SMD Montāža Mašīna Kamera Ātras Montāžas Ātrums SMT Aprīkojumu, Pārdod Arī SMT Čipu Mounter

Saistītie Produkti: