Jauns Izpārdošana
Nema 17HS4023 3D Printeri Daļa Presēt 42*42*23mm TEVO Black Widow Titan Stepper Motor 3D printeri Skatīt lielāku

Nema 17HS4023 3D Printeri Daļa Presēt 42*42*23mm TEVO Black Widow Titan Stepper Motor 3D printeri

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.79

-20%

€7.24

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūgti mūsu veikalā, Ir jauka diena! 17HS4023 par Titan Presēt 4-svina Nema 17 22mm 42 Mehānisko 3D Printeri

T-Koki (3D printera motors) Apraksts:

T-Koki ir profesionāla piegādātājs 3D printeri mehānisko un saistītie piederumi produktiem Ķīnā.Tā ir profesionālo R&D komanda un augstvērtīgu pēc-pārdošanas servisu, lai nodrošinātu, ka jūs varat iegādāties par drošu un uzticamu cenu.

3D printeri mehānisko Atslēgvārdi: 3D drukas motoru(17HS4401.4401),3D druka nobraukumu,3D printera motors,3D printeri motoru Aksesuāri,3D drukāšanas motors,Stepper motors,elektromotors,mehānisko Pārnesumu,Nema17 stepper motors,3D printeri, kas transportlīdzekļu vadītāja,3D printeri mehānisko piegādātājs,3D printeri mehānisko vads,3D printeri, motoru, izpūtēju,3D printeri, motors par ķīnu,DC rīku elektromotoru.

3D printeri mehānisko Apraksts: T-Kokiem, kas ir inovatīvs high-tech uzņēmums, kas nodrošina ražošanas un pārdošanas 3D printeri, kas ietver 3D printeri, aksesuāri, materiālus un rezerves daļas, lai pilnībā apmierinātu dažādās jomās un reģionos.Produkti tiek pārdoti vairāk nekā 30 valstīm un reģioniem.Šā iemesla dēļ uzņēmumam ir arī izveidota un uzlabota profesionālās liela mēroga pēc-pārdošanas komandas un tehniskās komandas atbalsts.Tas ne tikai ir personālu, lai veiktu tiešsaistes darbības mācību lietotājiem, bet arī nodrošina uz vietas, nodošanu ekspluatācijā, tehnisko apkopi un citu vienas pieturas pakalpojumu.

1.Par mums: ShenZhen T-Koku Technology Co.,Ltd ir vienas pieturas pakalpojumu sniedzējs 3D drukas motor ražošana, R&D, pārdošanas, aksesuāri un 3D drukāt saistītie atvasinājumi no Ķīnas.

Visi mūsu 3D printeri produkti sniedz pasaules (pasūtījuma, dizains, hidroizolācija) 2.Kontakti: E-pasts: sales09#t-trees.com ja jums ir kādi jautājumi, Lūdzu, sazinieties pa e-pastu, Mēs jums atrisināt jebkuru jautājumu, Paldies. 3.MAKSĀJUMS: Mēs pieņemam šādus maksājumu metodes:

Darījuma T / T iepriekš, Paypal, Western Union.

Ja jums ir kādi citi noteikumi, pls sazinieties ar mums. 4.Ilgu Laiku Garantija: Mēs piedāvājam 90-365days garantija uz visiem posteņiem.Daļas var nodot atpakaļ vai atl laikā garantijas.

Vienumi, tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Viņi būs labā stāvoklī.Ja ir dažas problēmas ar vienumu, sazinieties ar mums.

Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešanās jebkuru produktu.Visa peļņa ir jāveic 90 dienu laikā no šo nosūtīšanas datuma.Atgriešanās jābūt jaunos apstākļos(PAŠĀ STĀVOKLĪ, kā tā tika nosūtīts uz jums). 5.Ātra PIEGĀDE: Daļām varētu tikt izvesti ietvaros 1-7 darbadienas.

Ja jums nav konta, ar kādu kurjeru, mēs varam jums palīdzēt, lai sagatavotu transportu uz mūsu pusi un priekšapmaksu kuģniecības izmaksas šeit.Mēs varam nosūtīt savu daļu ar DHL, UPS, FedEx, TNT u.c.lai daudzviet pasaulē.Ja vēlaties jebkuru citu nosūtīšanas veidus, lūdzu, paziņojiet mums, un mēs pārbaudīsim, ja tas ir pieejams.Mēs nodrošinās zemāko sūtījuma izmaksām. 6.MUITAS NODOKĻA & NODODOT MAKSA: lūdzu, Lūdzu, ņemiet vērā, ka mūsu cenas ir EXW cenas, izņemot kuģniecības maksa vai maksas.

Kad daļas, kas ieradās pie vietējā paraža, ja detaļas bija jāmaksā muitas nodoklis, mums nav atbildīgs par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa. 7.SAZINIETIES ar MUMS: Mūsu biroja darba laiks ir 9:00-12:00 ; 1:00pm-6:00pm Ķīnā, HK darba laika.No pirmdienas līdz piektdienai, izņemot brīvdienas.

Visi E-pasti būtu atbildēja ietvaros 24 stundām, Trademanager būtu atbildēja ietvaros 5minutes.

Lūdzu, nav drosmi, ja jūsu e-pasta nav atbildēts laikā, kas nav darba laiks.

Mēs slēgts nedēļas nogalēs, tādēļ, ja jūs e-pastu mums, piektdien, mēs nevaram nokļūt atpakaļ uz jums, līdz nākamajai pirmdienai.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, SAZINIETIES ar mums, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, mēs atbildi e-pastu 24 stundu laikā. 8.Iekšzemes Sadarbību: "Mēs varam būt jūsu dzimtā partneris Ķīnā ar mūsu vienas pieturas piegādes iespējas.Ja jūs esat Ķīnā, tu esi laipni mums sniegt izmeklēšanai.

T-Kokiem, kas nodrošinās jums 100% apmierinoša atbilde.Izvēloties T-Kokiem, kas jums ir pareizā izvēle.Paldies par apmeklējumu.Ja jums ir kādi jautājumi, droši zvaniet vai rakstiet mums.

Tagi: fotogrāfijas titānika, mini stepper, bl touch sensors, 3d printeri, aksesuāri profilu, cnc router, mgn12, hotend v6, 23 nema stepper motor, skrūvju temperatūras sensors, 3d printeri.

Datu lapa

Modeļa Numurs 17hs4023
Izmērs
Spriegums
Vienuma Tips Mehānisko
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums DIVI KOKI
Posms

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Nema 17HS4023 3D Printeri Daļa Presēt 42*42*23mm TEVO Black Widow Titan Stepper Motor 3D printeri

Nema 17HS4023 3D Printeri Daļa Presēt 42*42*23mm TEVO Black Widow Titan Stepper Motor 3D printeri

Saistītie Produkti: