Jauns Izpārdošana
Klasiskās svītras sacīkstēm, uztveršanas karogu, sānu durvis decal vinila grafikas uzlīmju komplekts toyota tundra Skatīt lielāku

Klasiskās svītras sacīkstēm, uztveršanas karogu, sānu durvis decal vinila grafikas uzlīmju komplekts toyota tundra

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€23.62

Kopīgot

Vairāk informācijas

Der: toyota tundra apkalpes max tundra doouble kabīnes tundra regulāri Gadiem: 2009. gada līdz 2019. gadam Krāsa: dažādas krāsas ir pieejami.Kas ir iekļauts: Vadītāja un Pasažiera Pusē Ķermeņa Uzlīmes iekļauts

KRĀSU IZVĒLĒTIES

a: tiek Izmantots, lai turēt decal/burti kopā.b: lietišķās grafikas/strīpām/decal vai burtiem.c: sticky daļa no grafika.d: Papīra pamatnes, kas izpaužas nolobījies

STEP1: pārliecinieties, ka virsmas ir tīras.Iekšpusi un ārpusi.Noteikt vietu, kur jūs vēlaties vinila pārsūtīšanu uz go.Izmantot mērlente anda zīmuli, lai palīdzētu centrs šo preci pieejamo telpu.Droša katru beigām vai stūrī ar gabals maskēšanas lentu.

STEP2: Noņemt pozicionēšanas lentu no viena gala vinila trans fer un turiet nospiestu ralease starplikas, kamēr lēnām pīlings premask prom atpakaļ uz viru.Vinila paliks uz premask.Uz laiku lentes mizoti sadaļā virszemes un prom uz dimerizēta ar nazi vai acissor.Viegli spray transportlīdzekli un atpakaļ decal ar ziepēm un ūdeni risinājumu.

STEP 3: Turiet beigu vinila pārneses vairākas incher attālumā no virsmas un lēnām likt pārskaitījumu uz leju no eņģēm outwar un izmantot sqeege veikt visus ūdens un bubles veic, piemērojot spiedienu.

STEP4: Pagaidiet, līdz 30 minūtēm, lai noņemtu premask ja tu lieto slapjo metodi.Sākot no stūra, lēni mizu prom premask tieši acrossitself pie 180 grādu leņķī.Rūpīgi atkārtoti špakteļlāpstiņu visas jomas, kas, šķiet, lifts.

STEP5: Rūpīgi izmantojiet asu asmeni, lai samazinātu svītru pie durvīm, atveru un paneļa seperations,un samazināt papildu materiālu.Reizes eccess plēves ap durvju malu un paneļa malām.

Tagi: pikaps uzlīme, Sequoia, uzlīmes van, sānu uzlīmes van, bodi kit, ķermeņa komplekts nissan, kia nerūsējošā tērauda, ķermeņa komplekta automašīnas toyota, ķermeņa komplekts hyundai, par Tundra.

Datu lapa

Objekta Garumu 0cm
Materiāla Tips KK
Veida Uzlīmes Auto Virsbūves
Postenis Augstums 0cm
Modelis Oem
Postenis Diametrs 0inch
Iepakojums Nav Iepakoti,
Objektu Platums 0cm
Uzlīmju Izvietojumu Visu Ķermeni
Vienuma Tips Uzlīmes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Līmi, Uzlīmes
Kategorijas Uzlīmes
Dizains Karikatūra

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Klasiskās svītras sacīkstēm, uztveršanas karogu, sānu durvis decal vinila grafikas uzlīmju komplekts toyota tundra

Klasiskās svītras sacīkstēm, uztveršanas karogu, sānu durvis decal vinila grafikas uzlīmju komplekts toyota tundra

Saistītie Produkti: