Jauns Izpārdošana
12V Augstu Spiedienu Barošanas Ūdens Pistoli Caravan Veļas Mašīna Dārza Mazgāšanas Pet Suns, kas Veic Dušas Komplekts Tīrīšanas Rīks Skatīt lielāku

12V Augstu Spiedienu Barošanas Ūdens Pistoli Caravan Veļas Mašīna Dārza Mazgāšanas Pet Suns, kas Veic Dušas Komplekts Tīrīšanas Rīks

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€17.78

-48%

€34.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta apraksts:

Produkta parametri: Spriegums 12V Strāva: 3A Strāva: 35-60W Produkta svars: 0.70 kg Šļūtenes garums: 2 M, Auto barošanas vads: 5 M preces lietošanas instrukciju: 1. Sagatavot spaini ūdens iepriekš (ūdens temperatūra nedrīkst pārsniegt 45 grādiem), uzlika sūkni kausu, un iespraudiet kontaktdakšu mašīnā, lai izveidotu savienojumu ar 12V piepīpētāja. 2. Noregulējiet augstumu sprauslu, un izmantojiet piesūcekni, un āķis, kas pievienots produktam, lai novērstu sprauslu piemērotā stāvoklī. 3. Pēc tam ielieciet ūdens izvada slēdzis pie apakšējā uzgaļa horizontāli, un pēc tam nospiediet taustiņu ūdens sūkņa palaišanas slēdzis, lai baudīt dažādas jūtas kempinga dušu. 4.Viegli veikt vienkāršu lietus dušas ir ļoti plašs pielietojuma spektrs, piemēram, āra auto mazgāšana, duša, pikniks un citi ērts instrumentus.

5. Tiešā 12V transportlīdzekļa barošanas diskus mikro sūknis, kas piemērots self-braukšanas āra kempings duša, pagaidu vannā pēc tam, kad jūrā peldēties (ieteicams speciālo āra dušas telts, vai mērci telts).

Produkti ietver:

1X portatīvo auto mazgāšana

SHIPPMENT

1.Visas preces tiks iepakotas profesionāli

2.Mēs nosūtīsim jūsu zemes gabaliem 7 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums apstiprināts.

3.Mums nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

4.Uz Turciju Pārdevējs,Saskaņā ar jaunāko turcijas tiesību aktiem, Visiem starptautiskajiem pasta (preces), ievadot Turcija, tiks piemērota 20% tarifu, pamatojoties uz vērtību, iekšējie .

Lai nodrošinātu savlaicīgu pasta likvidēšana, sūtītājam ir jāmaksā par tarifiem, ko rada produktu. (Pirms iegādāties,varat konsultēties ar mums par tarifiem)

GARANTIJAS laiks

1.Vienu gadu garantija uz visiem mūsu produktiem, un viss tiks pārbaudīts arī stingri, pirms nosūtīšanas.

2.Ja jūs neesat apmierināts, saņemot produktiem, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 30 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.

ATSAUKSMES

1.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un survice,lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu pārskats;

2.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu pakalpojumu vai citām problēmām,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas atsauksmes un mēs jums atrisināt problēmu uzreiz.

Tagi: rv izlietne, rv, gaismas caravaning, dušas laivu, tualetes karavāna, 12 v, duša, kemperu ūdens, Auto Duša, treileru daļa, treileru duša.

Datu lapa

Īpašas Pazīmes Treileru Ņemt Dušas Komplekts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Postenis Augstums 6cm
Objektu Platums 23cm
Objekta Garumu 26cm
Funkcijas Rokas Pet Suns, Dušas Komplekts
Materiāla Tips Plastmasas
Postenis Svars 655g

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

12V Augstu Spiedienu Barošanas Ūdens Pistoli Caravan Veļas Mašīna Dārza Mazgāšanas Pet Suns, kas Veic Dušas Komplekts Tīrīšanas Rīks

12V Augstu Spiedienu Barošanas Ūdens Pistoli Caravan Veļas Mašīna Dārza Mazgāšanas Pet Suns, kas Veic Dušas Komplekts Tīrīšanas Rīks

Saistītie Produkti: