Jauns Izpārdošana
720P HD Smart WIFI Vizuālo Durvju Infrasarkano Nakts Uzraudzības Tālvadības Iekštelpu Piebalsot Dzīvokļi Durvju Zvanu Gredzenu Mājas Drošības Kameras Skatīt lielāku

720P HD Smart WIFI Vizuālo Durvju Infrasarkano Nakts Uzraudzības Tālvadības Iekštelpu Piebalsot Dzīvokļi Durvju Zvanu Gredzenu Mājas Drošības Kameras

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€29.25

-50%

€58.51

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Tas ir augstas izšķirtspējas 720P viedo bezvadu WIFI vizuālo durvju infrasarkano nakts pārraudzības un attālās uzraudzības durvju zvans.Tas ir funkcijas, divvirzienu audio, infrasarkano nakts redzamību, kustīgu objektu atklāšanai, un zemu enerģijas patēriņu, enerģijas taupīšanu un videi draudzīgu.Tas ir arī vienkārši uzstādīt un stabilu nosūtīt.

Funkcijas:

1.[ Reāllaika Divvirzienu Audio]: Izmantojot saderīgus LIETOJUMPROGRAMMU ar iOS un Android, jūs varat runāt ar viesiem aiz durvīm jebkurā laikā un jebkurā vietā, vai jūs varat kontrolēt jūsu mājas attālināti skatīties reālā laika video uz jūsu mobilo tālruni jebkurā laikā.

2.[ Infrasarkano Nakts Redzamības ]: Tā ir aprīkota ar infrasarkano staru sensoriem, objektīvs var automātiski pārslēgties gaismas, lai uzņemtu fotoattēlus un ierakstītu videoklipus laikā, dienā un naktī, un izmantojiet infrasarkano nakts redzamības rūpēties par savu mājās visu dienu.

3.[ Kustības Objektu Atklāšanas ]: Ieslēgt kustības detektoru, un ierīce automātiski push informāciju uz lietotāja mobilo tālruni, lai īstenotu funkciju, ātrās atskaņošanas un trauksmi.

4.[ Zemu Enerģijas Patēriņu ]: Gaidīšanas laiks ir ļoti ilgs, tas ir par 6 mēnešiem, 2gab 18650 baterijas var izmantot, 600 stundas, tas ir enerģijas ietaupījuma un videi draudzīgu.

5.[ Vienkārša Uzstādīšana un Stabilu pārvades ]: Nav nepieciešams instalācijas, tā ir vienkārša uzstādīšana, kas iebūvēts WIFI modulis pārraides stabilitāti, tāpēc, ka jūs varat uzzināt par reālā laika priekšējo durvju situācijās.

Specifikācijas:

Materiāls: ABS un Elektronisko Sastāvdaļu

Izmērs: 14 cm x 7.5 cm x 3.2 cm

Izšķirtspēja: 720 P

Atmiņa: TF Kartes ar Maksimālo Atbalstu līdz 32 GB

Barošanas avots: Gaidīšanas Strāva: 440 µA, Darba Strāva: 200 mA

Darba Temperatūra: -10 ℃ Līdz 50 ℃

Darba Mitruma:

Bezvadu Tīkls: 802.11 B / G / N

Bezvadu Tīklu Drošība: WPS Atzīšanu

Bezvadu Savienojums: Viena-uz Wifi Konfigurācijā

Iepakojuma saraksts:

1 x Durvju zvans

3 x 18650 Baterijas

1 x Skrūvju Iepakojums

1 x Instrukcija

1 x Paketi Kastē

Tagi: ziedu garastāvokļa gredzens, aqara slēdzis, mājas, oficiālais xiaomi, 1080p webcam, smart home, kamera secur, tunya video durvju zvans, ds kamera, datora monitoru.

Datu lapa

Itercom
Displejs NAV
Sertifikācija CE
Iezīme Fotogrāfija
Jauda Sauss Akumulators
Savienojuma Veids Bezvadu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Signalizācija
Zīmola Nosaukums ieGeeK
Vienuma Tips Video Durvju Zvans

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

720P HD Smart WIFI Vizuālo Durvju Infrasarkano Nakts Uzraudzības Tālvadības Iekštelpu Piebalsot Dzīvokļi Durvju Zvanu Gredzenu Mājas Drošības Kameras

720P HD Smart WIFI Vizuālo Durvju Infrasarkano Nakts Uzraudzības Tālvadības Iekštelpu Piebalsot Dzīvokļi Durvju Zvanu Gredzenu Mājas Drošības Kameras

Saistītie Produkti: