Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Portatīvo Mūzikas Lokšņu Statīvs Statīvs Lasījumā Rāmis Foto Albums Rāmis IPAD Planšetdatoru Turētājs Stenti Augstuma Regulēšana Zems Pārdošana

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.27

-24%

€5.69

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta iespējas:

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Portatīvo un izturīgs, viegls, viegli pārvadāt

nošu statīvi, lasījumā rāmis, foto albums rāmis, IPAD planšetdatoru turētājs stenti

1šie jāizmanto ļoti augstas kvalitātes ādas modelis dizains, var novietot portfelis, schoolbags, dokumentu somas, lai veiktu.Jūs varat izmantot lasījumā studentiem, bērniem lasīšanas pozas korekcijas.

S lim, viegli pārvadāt.Var izmantot kā lasījumā rāmis ar lasīšanas rāmi var izmantot kā dokumentu, ko izmanto, lai vadītu datoru, var izmantot kā mūzikas atpūtas vingrinoties.

P rovided ar diviem fiksētiem roku, var būt stingri fiksētu spriegošanas grāmatu vai dokumentu, lapas un novērš pašas lapas vai slīpumu, stresa loma apkārtējo pasauli padarīt lapu pāršķiršanu.

Maksimālais spriegošanas biezums 60mm, augšējā produktu dizaina pagarināt roku, lai produkts var fiksācijas augstums 300mm grāmatas vai dokumentus.

Maksimālais regulēšanas leņķis ir 60 grādi, tā, ka lapa ar lietotāju, lai uzturētu labu skata leņķi, lai lietotājs pareizo sēdēšanas pozīciju, lai nodrošinātu acu veselības un darba poza, efektīvi samazinot lietotāja lasīt un acu nogurumu un fizisko nogurumu, strādājot ar datoru.Uzlabot darba efektivitāti

Specifikācija:

Materiāls: ABS

Krāsa: Balta

Izmērs: 210 x 160 x 11mm

Paketē iekļauts:

1 x Grāmatu Stends

Piezīme : lūdzu, ļauj 1-5cm kļūdas faktisko aspektu dēļ, manuāla mērīšana!Paldies !

Īstās krāsas var nedaudz atšķirties no attēlos, jo datora ekrāna rezolūcijas, spilgtums, kontrastu utt.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atstājiet negatīvu atsauksmi, mēs centīsimies mūsu labāko, lai kalpotu jums, paldies par jūsu sapratni!

Tagi: orķestra lapa stāvēt, stāvēt mūzikas loksnes, ipad statīvu, bērniem mūzika, mūzikas lokšņu statīvs, A666, mūzikas svilpe, mūzikas statīva, tālruņa statīvu, instrumentu rotaļlietas.

Datu lapa

Modeļa Numurs Mūzikas Lokšņu Statīvs Statīvs
Kontaktdakšas Tips NAV
Paketē Iekļauts 1 x Grāmatu Stends
Materia ABS
krāsa Balts
Izmērs 210 x 160 x 11mm
Veids Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Portatīvo Mūzikas Lokšņu Statīvs Statīvs Lasījumā Rāmis Foto Albums Rāmis IPAD Planšetdatoru Turētājs Stenti Augstuma Regulēšana Zems Pārdošana

Saistītie Produkti: