Jauns Izpārdošana
Līdz 2018. gada Rudenī adīt džemperis sievietes, Sievietes Savirmot Apdari Kultūru Adīta Jaka ar Īsām Piedurknēm Dziļu V veida Kakla Kultūru ikdienas džemperis pull femme Skatīt lielāku

Līdz 2018. gada Rudenī adīt džemperis sievietes, Sievietes Savirmot Apdari Kultūru Adīta Jaka ar Īsām Piedurknēm Dziļu V veida Kakla Kultūru ikdienas džemperis pull femme

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.64

-40%

€24.40

Kopīgot

Vairāk informācijas

1. Lūdzu, stingri ievērojiet lieluma diagrammu, lai izvēlētos lielumu.Nav izvēlētos tieši atbilstoši jūsu ieradumiem.

2. Izmēru var būt 2-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.Lūdzu, ņemiet vērā, kad jūs pasākums.

/US Garums(collas, cm) Krūtis(collas, cm) Uzmava(collas, cm) Pleca(collas, cm) Piedurknes Garums(collas, cm) - - - - - - - - - - - - - S 44 58+ 18 - - M 45 62+ 19 - - - - - - - - - - - - - - - - "Izmērs mearsured ar sevi,

dažreiz ir dažas kļūdas, bet vienmēr pa 3cm."

Shipping Noteikumi

1)Priekšmetus, kas tiks nosūtīts ietvaros 1-7 darbadienas pēc tam, kad mēs pārbaudīt jūsu maksājumu.

2)Lūdzu, pasakiet man, jūsu pašreizējo adresi, pēc jūsu maksājumu 1-3 dienu laikā; pretējā gadījumā, mēs nosūtīt savu posteni, balstoties uz jūsu Darījuma adresi, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizs.

3)Pirms pasūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka jūsu vēlamais nosūtīšanas metodi.Parasti, tas takes15-25 darba dienas, ierašanās Air Mail(Izņemot gadījumus, Itālija, Krievija, Izraēla, Argentīnā, Brazīlijā, Latvijā, Ukrainā, Kazahstānā, Austrumu Eiropā, Dienvidamerikā, kas notiks 30-50 dienas).Tas ir izsekojams, ko jūsu valsts post office tīmekļa vietni Vai Ķīnas EMS mājas lapā.un ilgst 3-10 darba dienu laikā ar kurjeru.

4)Dažkārt tas ir ilgāk, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.tas var prasīt līdz 40 darba dienu laikā.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci trīsdesmit dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad es varu palīdzēt jums izsekot.

5)piegādes izmaksas nav iekļautas visus ievedmuitas nodokļus, un jūs esat atbildīgs par muitas nodokļiem.

Maksājuma Veids

Mēs pieņemam tikai Darījuma,Kredītkartes.

Lūdzu, apmaksāt 7 dienu laikā pēc pasūtījuma.

Atsauksmes

1)Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu, ka jūs varat atstāt mums pozitīvas atsauksmes un pakalpojumu 5-zvaigžņu Detalizētu Vērtējumi , paldies jums tik daudz !!

2)Mēs vienmēr piedāvāt zemākās cenas par labāko preču un pakalpojumu jums.

3) Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva(1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un atstāt jūs laimīgs iepirkšanās noskaņojumu šeit.Paldies.

Uzmanību

1:Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus.

2:Uzmanību: lūdzu ignorēt šo frāzi izmēra nāk ar drānu.

Tags lielums dažkārt var būt lielāks nekā mūsu apraksts lielums, jo tiem ir Ķīnas.

Mums ir 1 vai 2 izmēri ir mazāki nekā Eiropas un Amerikas cilvēki.

Paldies par jūsu sapratni.

Sazinieties ar mums

1)Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu sazinieties ar mums!Paldies !

2)Mēs cenšamies atbildēt pēc iespējas ātrāk.bet, lūdzu, ļauj aiztures reakcijas, kas nav darba laiks.mēs būsim priecīgi atbildēt uz jebkuru jautājumu, jums, iespējams, ir tāpēc, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.

Paldies par jūsu atbalstu !

3) Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, kas jūsu labā.Jūsu apmierinātība ir ļoti, ļoti svarīgi, lai mums, un mēs novērtējam jūsu biznesu.Nav svarīgi, kas tu esi, vienalga, kur tu dzīvo, tu esi mans Dievs, es tev palīdzēs jums atrisināt visas problēmas.

Atgriež Termins

Tikai bojāts produkts tiks piedāvāts maiņas.

Produktiem ar trūkumiem ir jāatgriež 30 dienu laikā no dienas, kad jūs novietot savu rīkojumu.

Tas var aizņemt līdz 7 darba dienas, lai apstrādātu jūsu atgriežas pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu produkta.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.

Tagi: kultūraugu džemperis sievietēm, ķermeņa džemperis, simenual džemperis, lielajam pulovers sieviete, angoras džemperis, kintwear, rozā džemperis sequin, Īss Džemperis, pulovers pelēkā krāsā, džemperis.

Datu lapa

Materiāls Kokvilnas
Sezona Pavasara/Rudens
Vienuma Tips Jakas
Apģērba Garums Īss
Biezums STANDARTA
Technics Datoru Trikotāžas
Modelis Tips Cietie
Materiāla Sastāvs Kokvilnas
Apdare Ruffles
Dzimums SIEVIETES
Piedurknes Stils Regulāri
Apkakle V-Veida Kakla
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Stils Ikdienas
Zīmola Nosaukums poberlagals
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Slēgšanas Tips Atvērto Valdziņu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Līdz 2018. gada Rudenī adīt džemperis sievietes, Sievietes Savirmot Apdari Kultūru Adīta Jaka ar Īsām Piedurknēm Dziļu V veida Kakla Kultūru ikdienas džemperis pull femme

Līdz 2018. gada Rudenī adīt džemperis sievietes, Sievietes Savirmot Apdari Kultūru Adīta Jaka ar Īsām Piedurknēm Dziļu V veida Kakla Kultūru ikdienas džemperis pull femme

Saistītie Produkti: