Jauns Izpārdošana
Honda LV 650 AFF - Vulcan S - Nav ABS. GADAM EN650 BFF - Vulcan S - ABS. gadam Motociklu Bremžu Kluči Priekšā, Aizmugurē Skatīt lielāku

Honda LV 650 AFF - Vulcan S - Nav ABS. GADAM EN650 BFF - Vulcan S - ABS. gadam Motociklu Bremžu Kluči Priekšā, Aizmugurē

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.49

-9%

€10.54

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:-

* Daļēji metāliskais savienojums darbojas labi jebkuros apstākļos.

* Ir augsta izturība pret karstumu un citus elementus.

* Šīs bremzes ir piemērots vispārējās vai komunālo pakalpojumu izmantošanu.

* Ātra Atveseļošanās Bremzēšanas spēks laikā slapjš.

Lieliska bremzēšana jebkuros izjādes nosacījumiem slapjš, sauss, karsts vai auksts.

Garantija: Visi mūsu bremžu kluči, ir pilnīgi nodrošināti pret jebkuru defektu, un mums nekādu atrunāšanās apmaiņas/atmaksas garantija.

Pārliecinieties, lai pievienotu mums, lai jūsu favorites sarakstu!Apskatiet mūsu citus priekšmetus!Par : Honda FES 125 3/4/5 Panteons 2003. līdz 2006. gadam FR FES 150 3/4/5 Phantom 2003. līdz 2006. gadam FR FES 250 Y/1/2/5 Foreight 2000. - 2005. gadā FRANCIJĀ Par KAWASAKI LV 650 AFF - Vulcan S - Nav ABS 2015. GADAM FR LV 650 BFF - Vulcan S - ABS 2015. GADAM FR PEUGEOT SV 250 2001-2002 FR

GFY Bremžu Kluči, izmantot ļoti jaunāko barības un ārstniecības tehnoloģijas, lai piedāvātu pilnu klasē vadošo spilventiņi, vai ceļu lietošanā vai augstākā līmeņa sacīkstēm!

Tas, kas nosaka GFY motociklu bremžu kluči, neatkarīgi no pārējiem ir savas izcilu veiktspēju jebkuros iespējams, izjādes nosacījumiem.Karsti vai auksti, slapji vai sausi, liela vai maza ātruma, tie dod to pašu konsekventu bremzēšanas performance pietura pēc pieturas.

Ieteikums: GFY bremžu kluči, ir vairāk piemērots vairāk nekā 400cc pārvietošanās motociklu

Augstas Veiktspējas Bremžu Kluči, Caracteristics: * Maksimālais Bremžu Apstāšanās Jaudu.

* Pārsniegt OEM Specifikācijām.

* Gluda bremzes "jūtas".

* Drošības rider orientēta.

* Priekšrocības, kas garāks bremzēšanas dzīvi.

* Augstāka Siltuma pretestība stabilitāti.

* Pilnīgi Azbesta Bezmaksas.

* Ideāli piemērots ātru braucēju.

* Dizaina ĶĪNĀ.

Par GFY

Shenzhen GFY Elektronisko Business Company Limited ir vairāk nekā desmit gadu pieredze motociklu detaļu ražošanas un pārdošanas.Mēs esam apņēmušies nodrošināt jūs ar labāku produktu, pieredzi un pēc-garantijas apkalpošana.Nav svarīgi, kādas ir jūsu vajadzības vai ierosinājumi,jūs varat sazināties ar mums, izmantojot mūsu tiešsaistes klientu apkalpošanas vai e-pasts.Mēs nodrošināsim jūs ar labu apkalpošanu, cik drīz vien iespējams.

• Importa nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

• Lūdzu, pārbaudiet ar savu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms solīšanas ying.

• Mēs cenšamies visu iespējamo, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu ceļu satiksmē.Bet dažreiz starptautisko piegāde ir ļoti atkarīgs kurjeru uzņēmums un vietējās muitas/nodokļus.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.

• Parasti, vienums tiks nosūtīti no 2 - 5working dienu laikā, izmantojot Starptautiskās Gaisa Pastu, pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti, bet dažreiz tas var ir neliela kavēšanās, piemēram, Muitas kontroles paketes stingri.

• Kuģošanas drošībā, lūdzu, atstāt jūs post kodu un tālruņa numuru vēlaties pasūtīt.Ja jums vajadzīga palīdzība, izvēloties ātru un uzticamu uzņēmumu, lūdzu, sazinieties ar mums tieši.

•Ja jums nav pieņemt kuģniecības laiks ,lūdzu, nav konkursa.

Mēs esam laimīgi, lai aizstātu vai kompensāciju, bojātu preču un mērķis ir, lai atrisinātu jebkuru problēmu ātri, un jūsu apmierinātību vai naudas kompensāciju.

• Saņemt nepareizu preci

• Jūs nesaņemat preci

• Jums nav gandarījumu objektu kvalitāti

• Zemes Gabala Zaudēja

Mēs nepieņemam atpakaļ nosūtītās preces vairāk nekā 21 dienu pēc dzemdībām.

Ja prece tiek atgriezta, jo pircējs atteicās parakstīt vai nepareiza adrese vai nepieprasītās preces, pircējs ir atbildīgs par visiem atpakaļ & re-nosūtīt pasta maksu.

Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu, jūsu komentārs ir ļoti svarīga mūsu biznesa panākumi.Lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings zvaigznes no 5.

Ja jūs plānojat, lai dotu mums neitrāla/negatīva atgriezeniskā saite, lūdzu, rakstiet mums uzreiz tā, ka mēs varam darīt visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmu.

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu uz jūsu e-pastu, cik drīz vien iespējams, tomēr, sakarā ar augstu apjoma ikdienas ienākošos e-pastus un laika joslu starpību, mēs, iespējams, nevar, lai atbildētu jūsu e-pastu uzreiz.Lūdzu atļaut 1 darba dienas mums atbildi.

Tagi: kāju balsts honda xl650v, seja pilna ķivere, bremžu disks, kawasaki, infinix s, stūres moto, astes kawasaki vulcan, vegeta s, ducati monster 696 bremžu disks, sēdekļa honda xl650v, lelle goth.

Datu lapa

Daudzums 2 Pāri
Modelis LV 650 AFF - Vulcan S - Nav ABS 2015
Postenis Augstums 0.87cm
OEM KODS GFY - FA281 +FA140
Vienuma Tips Bremžu Diski
Pozīcija Priekšā Aizmugurē
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9000
Motobike Padarīt Kawasaki
Modelis 01 LV 650 BFF - Vulcan S - ABS 2015
Postenis Svars 0.28kg
Materiāla Tips augstas kvalitātes Metāla & Misiņa Sakausējumu
Zīmola Nosaukums GFYSHIP
Aizmugures FA140 Modelis 86*40*10.2 MM
Objekta Garumu 7.5cm
Īpašas Pazīmes Tiešā nomaiņa oriģinālās rezerves daļas,
Objektu Platums 5.5cm
Modeļa Nosaukums Par EBC FA281 +FA140
Priekšā FA281 Modelis 115.6*41*9.3 MM
Vai vairumtirdzniecības Jā , Lūdzu, sazinieties ar mani, ja nepieciešams
Postenis Diametrs 7.5cm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Honda LV 650 AFF - Vulcan S - Nav ABS. GADAM EN650 BFF - Vulcan S - ABS. gadam Motociklu Bremžu Kluči Priekšā, Aizmugurē

Honda LV 650 AFF - Vulcan S - Nav ABS. GADAM EN650 BFF - Vulcan S - ABS. gadam Motociklu Bremžu Kluči Priekšā, Aizmugurē

Saistītie Produkti: