Jauns Izpārdošana
WIlle Dubultā Pērle Spa Prezervatīvu Sieviešu Dzimuma Masāža Fāzēm Prezervatīvi G-spot Stimulators Dotted Prezervatīvus Pāris Pieaugušo Garšu Seksa Produkti Skatīt lielāku

WIlle Dubultā Pērle Spa Prezervatīvu Sieviešu Dzimuma Masāža Fāzēm Prezervatīvi G-spot Stimulators Dotted Prezervatīvus Pāris Pieaugušo Garšu Seksa Produkti

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.64

Kopīgot

Vairāk informācijas

Specifikācijas:

Tas var sniegt jums laimīgu seksuālo dzīvi.

Silīcija mīksto lodīte, pievienot jautri par seksuālo dzīvi.

Motīvs: G-spot Daļiņas Stimulē, Double Krelles

Amats: Kontracepcijas Lielo Daļiņu Smaile Prezervatīvu Vīriešiem

Materiāls: Mīksto palstic+Dabīgā Lateksa

Izmērs: Viducis (W)52+/-2mm

Krāsa: Miesas

Konfidenciālu Iepakojums

Komplektā Ietilpst:3 gab. prezervatīvi

Sūtījumu:

Vispasaules Piegāde. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

Mēs kuģis pa Pastu Mazo Paciņu,Standarta Piegāde,Premium Piegāde ,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus.

Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

Pakalpojuma Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros 35 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.

Iepakojums:

Jūsu privātums ir ļoti svarīgi, lai mums un ar mūsu diskrēta iepakojuma, jūs varat iepirkties ar pārliecību.Kad jūs pērkat seksu produktu mūsu veikalā, mēs jūs aizsargāt privātumu,jūs neuztraucieties, jūsu privātuma noplūde!

Garantijas laiks:

12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).

Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Tagi: lateksa seksa uzvalks, prezervatīvi g, manējā seksa rotaļlietas, ons pieaugušo, bumbu prezervatīvu, vīriešu prezervatīvu vārpa, tīšs austiņas, orālā seksa laikā prezervatīvu, mimo pod, condon.

Datu lapa

smaržas Gumijas
Vienuma Tips Prezervatīvi
krāsa Caurspīdīga
Preces nosaukums Dubultā Krelles Prezervatīvu
Veids Mīksto palstic
Produktu Kategorija Lateksa Prezervatīvu
Iezīme 374 Gab Daļiņas
Specifikācija W52+/-2mm
Neķītrs Attēlu No
Izmērs 3PCS
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Izcelsme Ķīna
Modeļa Numurs Dubultā Krelles
Seksuāli Divdomīgs No
Prezervatīva biezums Normāls
Materiāls Naturl Lateksa

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

WIlle Dubultā Pērle Spa Prezervatīvu Sieviešu Dzimuma Masāža Fāzēm Prezervatīvi G-spot Stimulators Dotted Prezervatīvus Pāris Pieaugušo Garšu Seksa Produkti

WIlle Dubultā Pērle Spa Prezervatīvu Sieviešu Dzimuma Masāža Fāzēm Prezervatīvi G-spot Stimulators Dotted Prezervatīvus Pāris Pieaugušo Garšu Seksa Produkti

Saistītie Produkti: