Jauns Izpārdošana
Smaržas Ar Kilian pilsētā grēks, EDP, 50 ml Skatīt lielāku

Smaržas Ar Kilian pilsētā grēks, EDP, 50 ml

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€46.10

-9%

€51.22

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piramīdas sastāvs

Bergamots, kardamons, rozā pipari (sarkanas ogas)

Aprikožu, vīraks, Rožu, Plūmju

Ciedra, Pačūlija

Grupām: augļu, ziedu

Slavenais franču smaržu zīmolu Kilian atbrīvots sieviešu smaržas Pilsētā Grēka 2012. Gadā. Tas pieder grupai ziedu augļu garšu.

Smaržas ir iekļauts kolekcijā Dārzā, Labo un ļauno, tā pamatā ir mīts par sākotnējo grēku.Smaržas ir Calice Becker.

Pilsētas Grēks, ko Kilian (Вгороде grēks", ko Kilian)-Tas ir neticami sievišķīgs un juteklisku smaržas piepildīta ar sable.Viņš ir kā filozofu mīlestību, kuru viņš nevar aizmirst un mīlēt vienu, kas iepazīstināja viņu.Arī kaislīgi un jutekliski dāmas, mums ir reta smaržas Aizliegts Spēles no Kilian, kas ievadījusi pati kolekcija.

Smaržas sastāvs smaržas pilsētā no grēka, no Kilian sākas ar augšējo ņemiet vērā, bergamotes, gvatemalas kardamons un rozā piparus, turpina ar notīm sirdī, vīraks, абрикоса, карамелизованной plūmju, absola turcijas rožu, aprikožu un plūmju, un arī dodas uz bāzi, kas sastāv no ņemiet vērā, satīna un virgin ciedra, un Indonēzijas pachouli.

Tagi: zelta brilles 2 sievietes, zelts stikla paplātes pārtikas, zelta mirdzums gadījumā se, cimdi vīriešu b meža, zelta, stikla, ziepju trauks, zelta ģeometriskā metāla, zelta meitene balles kleita, zelta dāvanu maisiņš 16cm, zelta stikls iphone 10.

Datu lapa

Izcelsme FR(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Smaržas Ar Kilian pilsētā grēks, EDP, 50 ml

Smaržas Ar Kilian pilsētā grēks, EDP, 50 ml

Saistītie Produkti: