Jauns Izpārdošana
LASTEK Daudzfunkciju Rokas pulksteni Sāpju Rinīts, Faringīts Diabētiķiem Hipertensija Pilnu Piederumi Lāzera Terapijas Ierīces Skatīt lielāku

LASTEK Daudzfunkciju Rokas pulksteni Sāpju Rinīts, Faringīts Diabētiķiem Hipertensija Pilnu Piederumi Lāzera Terapijas Ierīces

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€166.52

-53%

€354.30

Kopīgot

Vairāk informācijas

Karstā Pārdošanas 650nm Lāzera Viļņa Garums Hipertensija Lāzera Terapijas Ierīci Diabētiķiem ,troksnis Ausīs,Sāpes Kaklā Pieteikums: 1.Augsts asinsspiediens, augsts asins tauku, augsts cukura līmenis asinīs, cukura diabēts 2.Augsts asins viskozitāte, smadzeņu trombozes, insults, pēkšņa nāve 3.Sāpju, sporta traumu, brūces, locītavu sāpju, lūzumu, artrītu un visu veidu ķermeņa sāpes 4.Rinīts, alerģisks rinīts, akūts rinīts, hronisks rinīts, sinusīts un deguna polipi 5.Hyperviscosity, hyperlipemia, hiperlipidēmija, hipertensija,sirds un asinsvadu un cerebrovaskulāru slimību 6.Sāpes atvieglojums par cilvēka ķermeņa Priekšrocības: 1. Zema līmeņa lāzera starojumu, neinvazīva, bez blakus ietekmes, bez krusta infekcija, tīra zaļā fizioterapija.

2. Virs 90% ārstnieciskā iedarbība ar pozitīvu klīniskās izpētes ziņojumā sniegta.

3. Kā mājsaimniecības fizioterapijas iekārtas, maza izmēra, inteliģents dizains, viegli darbību un ērtu nēsāšanu.

Iepakojuma saraksts:

1 X Lāzera Medicīnas Skatīties

1 X Deguna Lāzera Ierīču

1 X Auss Lāzera Ierīču

1 X Rīkles Lāzera Ierīču

1 X Sāpju Lāzera Ierīču

1 X USB Strāvas Vadu Un Kontaktdakšu

1 X Angļu Lietotāja Rokasgrāmata

Kā lietot: 1.Iekšpusē kreisās rokas plaukstas locītavu nodiluma produktiem,deguna dobumā, lāzera galvu var iebāzt deguna dobumā.

2.Ieslēdziet jaudu, lai uzstādītu laiku,režīmu un intensitātes.

3.Regulēt stimulācijas intensitāti.

4.2 reizes dienā,ik pēc 30 minūtēm vai tamlīdzīgi.Terapijas teorija:

Pusvadītāju lāzera terapijas instruments ir svarīgs aspekts, kvantu medicīnā.Zema enerģijas 650nm lāzera var irradiate cirkulējošo asiņu kuģi, no kreisās puses acupoint un gļotādas audi deguna dobumā, tāpēc, ka fotoelektrisks bioloģisko efektu radīs.Un tādējādi, molekulāro struktūru olbaltumvielu (enzīmu un citu funkcionālu proteīnu) asins mainīsies, un organisms to pieņem terapijas radīs virkni bioloģiskā ietekme, kas ietver:

1. Mainīt īpašuma asins hemorheology,zemākas visu asins viskozitāti, plazmas viskozitāti, trombocītu agregācijas spējas un eritrocītu agregāciju spējas un izturību deformability eritrocītu, lai pazeminātu asins coagulability, nomāc thrombogenesis un uzlabo asins cirkulāciju, īpaši mikrocirkulāciju.

2. Regulēt ķermeņa imūnās valsts (ieskaitot humoral imunitāti un šūnu imunitātes) uzlabot slimību izturība organismā un palīdzētu atgūt infekcijas slimībām un slimībām, par allergia un autoimmunity.

3. Uzlabot reibuma stāvoklī organisms.Uzlabo aktivitāti, superoksīda dismutase (SOD, sava veida fermentu par rakņājoties brīvo radikāļu) organismā, zemākā vidējā molekulmasa vielas (MMS) un samazināt citus kaudze, tāpēc, ka organisms ir aizsargāta no bojājumiem brīvo radikāļu, MMS un citiem toksikantus.Klīnisko testu dati: Pēc 30 minūtēm ārstēšana: Pateicoties micorscope mēs varam novērot eritrocīti aktivizēta,tā vienā un atpakaļ uz normālo.Pēc 1 mēneša līdz 3 mēneši apstrāde: Galvassāpes,reibonis,krūtīs,elpas trūkums, sirdsklauves,miegainība,bezmiegs, nejutīgums,atmiņas zudums un citi simptomi, mainīt vai disppear.Pēc 3 mēnešu ārstēšanas: Lietotājs testi, izmaiņas asins plūsmu,asins analīzes,asins viskozitāti, holesterīna,triglicerīdu, zema blīvuma lipoprote vai citi indikatori, krist atpakaļ uz normālo.Pēc 6months un ilgtermiņa ārstēšana: Efektīvi uzlabot un ārstētu dažas diabēta,speciāli type2 diabēta cietējs.Efektīvi līdzsvarot savu aizkuņģa dziedzera funkciju.Ilgtermiņa izmantojot noraidīs cardiovacular un cerebrovaskulāru & insulta & pēkšņa nāve & hemiplēģija.Atsauksmes no lietotājiem: Šodien es atkal saņēmis paku no pārdevēja!Un es mīlu savu produktu.Pēdējo reizi, kad es pasūtīts attīrīšanas iekārtas spiediena, es gribu teikt, ka tas tiešām palīdzēja mums tiešām!pakas ātri ierasties pēc 7 dienām!visas labā stāvoklī!Paldies ļoti daudz!Ļaujiet jūsu bizness ir plaukstošajai !!!Es ieteiktu!Aaksonova A. No Krievijas

Šķiet, darbs mani, mans cukura līmenis asinīs samazinās no 15 uz 11 lietoti tikai 2 dienas.

Steve B. No Austrālijas

Es atdevu savu lāzera ierīci izmantot, lai mans brālis-in-likumu.Viņš bija tiešām slikta asins spiediens: par 200, viņš bija, izmantojot to uz 3 nedēļām, un tagad viņa asins spiediens ir uz leju līdz 150. Tas joprojām ir augsts, bet tā ir ievērojama atšķirība no iepriekšējās.

Svetlana B. No ASV

Laba diena!Jā, es saņēmu lāzera un tā ļoti patīk.Tas darbojas labi un ļoti laimīgs, lai pievienotu to manu līniju.

Julie L. No ASV

Es nopirku vienu no savām mašīnām, un tas ir ļoti labi.Rūpēties.

Lorenco no Meksikas

GD-11 labu akumulatoru uzlādes ierīce darbotos pareizi.Novērojumi, izmantojot asins glikozes strip testu un svaigas asinis mikroskopijas analīze parādīja, ka: pēc attīrīšanas 3 dienas (3 laiks 30 minūtes dienā), cukura līmeni asinīs, tauku un asins viskozitāte uz leju dramatiski

Mudjiman no Indonēzijas

Es nopirku GD-11 Rokas Lāzera Apstrādes Instruments un es esmu, izmantojot, un es esmu patiešām apmierināts ar pozitīvu ietekmi.

Edmilson M. S. no Brazīlijas

Šodien testēti laboratorijā, lai jūsu lāzera ierīce un ir efektīvs.labāk asins apli un sarkano asins šūnu tika atdalīta.Tā darbojas, un ir ļoti labs,tikko bija laboratorijas parauga,tikai to, ka mums ir vajadzīga tumšā lauka mikroskopa, lai uzņemtu attēlus un filmas,ar to, ka sniedz zinātnisko pārbaude ar lāzera ierīci.

Tagi: Hipertensijas Ārstēšana, lāzera sāpju terapija, lāzera fizioterapija, Lāzera Terapija Skatīties, aproce diabet, lāzera terapija rokas, lāzera terapija, glikozes skatīties, cryolipolysis triecienviļņa terapija, diabēta diena.

Datu lapa

Darbības Spriegums 100V - 240V
Izcelsme Ķīna
Pieteikums Rokas un Ķermeni
Lietošanas Metode Divas reizes dienā, 30 minūtes katru reizi
Vienuma Tips Samazināt Augstu Asinsspiedienu
Laiks diapazons 15-60mins korekcija
Materiāls Kompozīta Materiālu
Lāzera izejas jauda 5 mw
Relatīvais mitrums ≤85%
Modeļa Numurs GD-W22
Atmosfēras Spiediens 86kpa-106kpa
Lāzera Vidēja GaA/ Kā Pusvadītāju
Vides temperatūra -20°C-40°C
Lāzera viļņa garums 650nm
Piemērošanas Diapazons Cukura diabēts,hipertensija, Hyperviscosily, rhinit
Izmērs Small
Barošanas Avots Izmantot Litija akumulatoru ar jaudu 1800 mAh

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

LASTEK Daudzfunkciju Rokas pulksteni Sāpju Rinīts, Faringīts Diabētiķiem Hipertensija Pilnu Piederumi Lāzera Terapijas Ierīces

LASTEK Daudzfunkciju Rokas pulksteni Sāpju Rinīts, Faringīts Diabētiķiem Hipertensija Pilnu Piederumi Lāzera Terapijas Ierīces

Saistītie Produkti: