Jauns Izpārdošana
LTWHOME Rupjas Smalkas un ogles Filtru Spilventiņi piemērots Eheim 2616040 Aqua Compact 40 / 60 Skatīt lielāku

LTWHOME Rupjas Smalkas un ogles Filtru Spilventiņi piemērots Eheim 2616040 Aqua Compact 40 / 60

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.16

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts - Mainīt ik pēc 3-4 nedēļām. - Pasūtījuma izstrādātas un ražotas Eheim Aqua Compact 40 / 60. - Nodrošina efektīvu ūdens plūsmu ar mazāk sastrēgumiem ilgstošu filtrācija. - Uzlabo bioloģisko filtrāciju. - Filtrs putu gan nav oriģināls, bet ar augstu kvalitāti.

Iepakojumā Ietilpst Iepakojums ietver: 1 gab coase putu filtrs,3pcs smalkas putas filtrs,1pc putas, oglekļa filtrs un 1pc rupjas zils kubs.Jo vairāk jūs iegādāties labāku cenu jums!Shippment 1. G reat noliktavā un ātri nosūtīšanas ir mūsu galvenais bizness.Mēs vēlamies darīt visu iespējamo, lai procesu katram kārtībā 2 darba dienu laikā pēc tam, kad saņēmis maksājumu un nosūtīt attiecīgos izsekošanas numuru pēc sūtījuma. 2. Pārvadātājs un Piegādes Laiku: - EMS(starptautiskā Express Mail Service) parasti aizņem apmēram 5-8 darba dienas, kas atkarīga no valsts piegādāts. - China Post Air Pasts:Āzijas,Rietumu Eiro,Ziemeļamerikā, aizņem 9-20 darba dienas,Dienvidamerikā, Mid-East,Austrumu Eiro, Āfrikā aizņem apmēram 15-30 darba dienas.Piezīmes:Ja jūs nesaņemat preci šajā periodā vai ir kādas problēmas, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt.Mēs, protams, atrisināt tā, lai jūs.Jūs varat būt pārliecināti, ka mēs varētu nosūtīt, katru pasūtījumu vienalga, liels vai mazs, kā ātrāk, kā mēs varam. 3.Ievedmuitas nodokļi, nodevas un citi saistītie muitas maksājumi netiek iekļauti, klientiem ir segt visus šos papildu maksājumus, ja noticis.Klientu Apkalpošanas un Atsauksmes 1 .Mēs esam godīgi pārdevēju, ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums vispirms pa e-pastu.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izstrādātu problēmas ar jums. 2. Klientu apmierinātība ir mūsu pirmā prioritāte, lūdzu, lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar šo preci un mūsu pakalpojumu.Ja ne, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Paldies!Piezīmes Par lielāko pasūtījumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, un mums ir jāpiedāvā konkurētspējīga cena, lai jums.Paldies, ka meklē un laimīgs solīšanu!Nāk Atkal Atpakaļ!

Tagi: grīdas parkets, aqua excel, akvāriju atman, ca6903, eheim, akvārija filtrs mat, akvāriju eheim, aktīva oglekļa, ūdens filtrs, apavu ūdens.

Datu lapa

Izmantošana Filtri Un Piederumi
Neto Svars 20 g
Veids zivis
Fit Eheim 2616040 Aqua Compact 40 / 60
Zīmola Nosaukums LTWHOME
Modeļa Numurs FFEM2004F03BC01BCS01AC01

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

LTWHOME Rupjas Smalkas un ogles Filtru Spilventiņi piemērots Eheim 2616040 Aqua Compact 40 / 60

LTWHOME Rupjas Smalkas un ogles Filtru Spilventiņi piemērots Eheim 2616040 Aqua Compact 40 / 60

Saistītie Produkti: