Jauns Izpārdošana
Kasetes mp3 converter adapteri, pārvērst veco lenšu kasetes uz mp3 formātu, izņemot U vadītājs tieši, nav pc vajadzīgs Skatīt lielāku

Kasetes mp3 converter adapteri, pārvērst veco lenšu kasetes uz mp3 formātu, izņemot U vadītājs tieši, nav pc vajadzīgs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€24.45

Kopīgot

Vairāk informācijas

Kartes Video Uztveršanas, portatīvo dvd atskaņotāju Windows8 10 ar profesionālas rediģēšanas programmatūru capture video no Hi8. Bezmaksas piegāde kasetes lentu, lai MP3 converter, jūs varat viegli pārvērst savu veco lenti, lai MP3 bez datora un automātisko nodalījumu katras dziesmas lentu, jums vienkārši nepieciešams, lai kontaktdakšu USB flash disku, tad nospiediet "record" pogu, ierīce pārveidos visu mūziku, kas uz lentas, lai jūsu USB diska MP3 formātā automātiski.Jūs varat arī apskati uz tā, vai vienkārši nodot USB uz citu vietu (datoru, portatīvo skaļruni,utt.) lai atskaņotu mūzikas ierakstu.IEZĪMES: .Pārvērš savu dārgo kasešu kolekciju MP3 standalone, bez datora nepieciešamo. .Pārvērš pilnu lentu mūzikas MP3 failu ar automātisko nodalījumu katras dziesmas. .Plug and play. .Ar Atskaņošanu, varat pārbaudīt ierakstīto mūziku no ierīces, kas tieši. .Elastīga baterijas vai USB-powered darbību. .Kompakts un pārnēsājamo dizains. .Var izmantot kā personīgo kasešu atskaņotājs.SPECIFIKĀCIJAS: .Interfeiss: USB2.0 Standartam .Ierakstīšanas Formāts: MP3 .Barošanas avots: 2* AA Baterijas vai USB port Jaudas izvēles .Darba Laiks: 1 stunda ar 2 * AA Baterijas .Audio Kanāls: Stereo L/R .Bitu pārraides Ātrums: 128Kbps .Izmērs: 160 * 94 *35 mm .Svars: 145g SATURU IEPAKOJUMĀ: .Audiokasete MP3 Converter Auto versiju .Austiņas .USB Kabelis USB Flash Diska savienojums un USB Barošanas bloks .Lietotāja Rokasgrāmatu .AA Baterijas (Izvēles) .USB Karšu Lasītājs (Opcija)

Tagi: daļas vinila atskaņotājs, kasetes klāja spēlētājs, akai audiokasete klāja, lentes kasete klāja, dv kasetes spēlētājs, cassett spēlētājs, walman kasešu atskaņotājs, mp3 atskaņotājs ar usb, standarta vhs kasetes adapteri, vcr vhs kasešu atskaņotājs.

Datu lapa

Modeļa Numurs kasetes capture karti
Iepakojums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Ezcap

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Kasetes mp3 converter adapteri, pārvērst veco lenšu kasetes uz mp3 formātu, izņemot U vadītājs tieši, nav pc vajadzīgs

Kasetes mp3 converter adapteri, pārvērst veco lenšu kasetes uz mp3 formātu, izņemot U vadītājs tieši, nav pc vajadzīgs

Saistītie Produkti: