Jauns Izpārdošana
Uzlādes Adapters 12V uz 5V Strāvas Pārveidotājs iPhone un iPod 3G, 3GS, 4 Un iPad -Lai Bose Docking Speaker Apple Skaļrunis 12V uz 5V Skatīt lielāku

Uzlādes Adapters 12V uz 5V Strāvas Pārveidotājs iPhone un iPod 3G, 3GS, 4 Un iPad -Lai Bose Docking Speaker Apple Skaļrunis 12V uz 5V

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūdzam BestStep Starptautisko Veikals

^_^

Paziņojums: Lūdzu ignorēt iepriekš specifikācija, tie visi ir pēc noklusējuma.

Paziņojums: Šis adapteris NAV Bluetooth Mūzikas Uztvērēju , tas ir darīts, lai problēmu uzlādes kļūda, kas saistītas ar iPod piederumi, kas nav uzlādējiet iPod Touch, iPod Nano vai iPhone.Ja jūsu skaļrunis vai docking station ir izejas spriegums 12 volti, šī Maksa adapteris samazinās 12v uz 5 volti .Tas ir spriegums, ka Apple iphone un ipod palaist un tā ir nepieciešamā enerģijas līmeni, lai saņemtu maksas.

Ja jūsu skaļrunis vai dokstacija neatbalsta audio/video vai uzlādes funkcijas iPod jums ir, šis lādētājs adapteris nedos jebkuru audio/video vai lādēšanas funkcijas.

Vai jums ir iPod vai iPhone, ka nevar uzlādēt, izmantojot savu dokstacija?

Varbūt jums ir nepieciešams adapteris, lai uzlādēt savu iPod vai iPhone ar savu Auto?

Uz 12v uz 5v lādētāja pārveidotājs adapteris ir adapteri, kas ļaus jūsu 30 pin (iPhone vai iPod iespējams uzlādēt tieši no jūsu vecāku stilu, dokstacija, vai automašīnas stereosistēmu .Tas nozīmē ne vairāk pārtraukumiem, lai savu mūziku, kad baterija iet miris, un jūs vairs ir jāatceras, lai uzlādētu ierīci, pirms un pēc izmantošanas.

Kā tas darbojas?

Ja jūsu skaļrunis vai docking station ir izejas spriegums 12 volti, ar 12v uz 5v lādētāja pārveidotājs adapteris samazinās šo uz 5 volti.Tas ir spriegums, ka Apple iphone un ipod iekārtas mūzikas atskaņošanai, palaidiet tālāk un tā nepieciešama šīs enerģijas līmeni, lai saņemtu maksas.

Ko Doki / Magnetolas tas darbosies ar?

Uz 12V uz 5V lādētāja pārveidotājs adapteris strādā ar Bose 1. Sērijas un Klipsch iGoove – patiesībā tas būtu jāstrādā ar jebkuru docking stacija vai stereo ka nespēj uzlādēt iPhone vai iPod, jo tai ir izejas spriegums 12 volti. (Nekādu problēmu ar to, mums ir bez uztraukumiem kompensācijas politiku).

Lūdzu, ņemiet vērā: šis adapteris NAV Bluetooth Uztvērējs

Savietojams ar visiem 30pin Apple ierīcēm:

iPhone 1. paaudzes,

iPhone 3G,

iPhone 3GS,

iPhone 4,

iPhone 4S,

1. ar 4. paaudzes iPod Touch,

iPad, iPad 2 un iPad 3.

3. paaudzes iPod 2003. gadā līdz Lightning tika izlaists 2012. gada nogalē

UZLĀDES ADAPTERS.Pievienojiet savu ierīci, un tas būs maksas, savukārt mūzikas atskaņošanu un vairs nav nepieciešamas atsevišķas maksas.

AUTO & HOME RISINĀJUMU.Ideāli, ja jums ir vecāks auto stereo ar 30 pin kodu, bet atrast, ka 30 pin, lai apgaismojums nav uzlādi jūsu iPhone vai iPod.Ideāls, lai vecākiem docking stacijas, piemēram, Bose Sērija 1 / pirmā paaudze, Klipsch iGoove HG un citi Doki ar izejas spriegumu 12v.

STRĀVAS PĀRVEIDOTĀJS Ja jūsu skaļrunis vai docking station ir izejas spriegums 12 volti, tas 12V uz 5V doks lādētāja adapteri samazinās šo uz 5 volti.Tas ir spriegums, ka Apple iphone un ipod palaist un tā ir nepieciešamā enerģijas līmeni, lai saņemtu maksas.

BLUETOOTH.Lūdzu, ņemiet vērā, tas NAV Bluetooth Mūzikas Uztvērēju.Ja jūs vēlaties izmantot šo adapteri, lai izveidotu Bluetooth risinājums jūsu Bose 1 doka, lūdzu, nopirkt

Kāpēc lai tā:

Maksa jūsu Apple ierīces, vienlaikus klausoties mūziku

Nopirkt ar mūsu bezvadu mūzikas BOSE 1st Gen doki

Saglabāt $$$ - nav nepieciešams, lai mainītu dokstacija, vai ierīce

Jums var būt interesē , pls uz sarkanu krāsu vārdus, lai iegūtu informāciju;

Visi produkti ir vienu gadu garantija, un, ja kvalitātes problēma,nosūtīt atpakaļ tikai tad,mēs kompensācijas vai apmaiņu jauno jums.

Tagi: qc35, BOSE, bose austiņas austiņas, skaļruņu klipsch, qc20, 45v strāvas adapteris, ipod touch, bose vīrietis, bose earbud, echo.

Datu lapa

Atbalstu, ar Wifi vai Bluetooth NAV
Vienuma Tips Adapteri
krāsa melns
Modeļa Numurs Lādētāja Sprieguma Pārveidotājs 12V uz 5V
Iepakojums No
Iezīme Mainīt 12V uz 5V ( Tas ir tikai pārveidotāja adapteris, tas Nav lādētāja )
Zīmola Nosaukums PATCHSKY
Materiāls Plastmasas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Uzlādes Adapters 12V uz 5V Strāvas Pārveidotājs iPhone un iPod 3G, 3GS, 4 Un iPad -Lai Bose Docking Speaker Apple Skaļrunis 12V uz 5V

Uzlādes Adapters 12V uz 5V Strāvas Pārveidotājs iPhone un iPod 3G, 3GS, 4 Un iPad -Lai Bose Docking Speaker Apple Skaļrunis 12V uz 5V

Saistītie Produkti: