Jauns Izpārdošana
UM25 UM25C APP USB 2.0 Type-C LCD Voltmetrs ammeter spriegums strāvas mērītāja akumulatora uzlādes pasākums kabeļu pretestības Testeri Skatīt lielāku

UM25 UM25C APP USB 2.0 Type-C LCD Voltmetrs ammeter spriegums strāvas mērītāja akumulatora uzlādes pasākums kabeļu pretestības Testeri

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.14

-29%

€17.10

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piezīme :

No ķīnas laika Dec 15 st, 2018, UM25C sākt atbalsts IOS app meklēšanas UM metru pie APP store (ja jūs to iegādāties pēc tam, kad Dec 15st pie RD oficiālajā veikalā , atbalsta IOS app, pirms 15st, tas nevar )

LD35 ir jaunas USB Inteliģentās elektroniskās slodzes, ja jūs vēlaties, lai uzzinātu vairāk, lūdzu, skaidrs šeit :

HD35 : ir USB izraisīt Inteliģentās elektroniskās slodzes, ja jūs vēlaties, lai uzzinātu vairāk, lūdzu, skaidrs šeit:

APP testu un citu funkciju ievads : Funkcija interfeiss:

1

2

3

4

5

6

Saskarni, Ātru Pārstāvētajam

pārstāv Funkcijas

1: Nospiediet un turiet taustiņu, lai rotētu Ekrānu pa Kreisi 2: Nospiediet šo taustiņu, lai aizvērtu nogāzes 3: Nospiediet taustiņu, lai atvērtu palīdzība interfeiss, 4: Nospiediet un turiet taustiņu, lai rotētu ekrānu pa labi 5: Nospiediet PREV uz iepriekšējo lapu 6: Nospiediet Tālāk uz nākamo lapu

Ekspluatācijas Instrukcijas

Kad vienība ir pirmais powered sveiciena ekrānā tiek parādīts paziņojums sekoja neilgi pēc galvenā saskarne ekrāna.Slēpts interfeiss: Nospiežot jebkuru pogu, vienlaikus darbinātu uz moduļa parādīs trīs iespējas.1. variants: izvēlas Ķīnas Saskarne un 2. variants izvēlas angļu valodas interfeisā.Trešā iespēja ir, lai atjaunotu(pēc reset, sistēma, kurā dati tika atjaunoti rūpnīcas iestatījums, visi saglabātie dati nav reset).Atlaidiet pogu uz vēlamo izvēli.Nospiežot un turot nospiestu pogu, pēc tam, kad kāpj uz trešo iespēju iziet slēptās interfeisu.

Interfeiss 1: Galvenais Measurment Interfeisu.( Kā parādīts zemāk)

7:Sprieguma Mērīšanai 8:Pašreizējā Mērījuma 9:spēja, 10:Uzkrāto Enerģiju 11:Temperatūras Mērījumu 12:Numuru Dati Grupa izmantot 13:Slodzes Ekvivalentā Pretestība 14:Jaudas Mērījumu, Nospiediet taustiņu' ? "pogu, lai ievadītu interfeiss, kā parādīts iepriekš: Nospiediet un turiet, "NEXT" pogu, lai pārslēgtos Datu Grupas.USB testeris var uzrādīt kopā 10 grupas datus, saglabāt un apskatīt.Šie ir numurētas 0-9.

Ar Datu Grupas 1-9 izvēlēta kārtējā mAh, un mWh tiek saglabātas pēc izslēgšanās.Viņi turpinās uzkrāt nākamo reizi, kad mēraparāts ir ieslēgts.Ja datu grupas izvēlētajā ir 0, tad pašreizējā vērtība mAh, un mWh tiks īslaicīgi saglabāti pie power off.Kad ierīce ir blakus ieslēgts šīs vērtības, būs jāatsauc, un sāk mirgot.Ja uzkrāto mAh pārsniedz 1 mAh, iepriekšējā dati tiks noskaidroti un uzkrāšanas tiks atjaunota.Ar Datu Grupas izvēlētas, nospiediet un turiet 'PREV' pogu, lai notīrītu mAh, un mWh. (Kā parādīts), Nospiediet "TĀLĀK", lai pārslēgtos uz Ātru Maksas Atzīšanu Interfeisu.

Interfeiss 2: Ātri Uzlādēt Atzīšanu Interfeiss

15:D +: (TM) datu pozitīvu signālu līmenī. 16:D-: (DM), datu negatīvs signāls līmenī. 17:Režīmā displeja D+ un D - dati ir tikai atsauces , ne ļoti precīzi.Produkta automātiski noteikt ierīce ar atbalsta ātrās uzlādes režīmā.Šajā laikā ierīce atbalsta QC2.0、QC3.0、APPLE 2.4 A/2.1/ 1A/0.5 A、Android DCP、SAMSUNG. (Piezīme: Šajā īsajā maksas vienošanās atzīšanu modelis ir paredzēti tikai uzziņai, jo mobilo telefonu atjaunināts ātri, tas nevar būt pilnīgi precīzi identificēt)

Nospiediet "TĀLĀK", lai pārslēgtos uz Lādēšanas Reģistrēšana Saskarne.

Interfeiss 3: Uzlāde Reģistrēšana Saskarne

Šī saskarne parāda sprieguma mērīšanas laika gaitā 4-24V klāstu un automātiski pielāgo parādīts klāstu reālajā laikā, ņemot vērā sprieguma svārstības.Un pašreizējā mērījuma laika gaitā 0-5.000 diapazonu un automātiski pielāgo displeja diapazons reālajā laikā, ņemot vērā pašreizējās svārstības.

Nospiediet un turiet taustiņu "NĀKAMAIS", lai pārslēgtos uz D+D - grafikus, kā attēls Šis interfeiss parāda D+ /D - sprieguma mērīšanas laika gaitā 0-3.3 V klāstu un automātiski pielāgo parādīts klāstu reālajā laikā, ņemot vērā D+/D - sprieguma svārstības.Nospiediet "NEXT" pogu, lai pārslēgtos uz sistēmas parametru iestatīšanas saskarne.

Interfeiss 6: Sistēmas Parametru Iestatīšanas Saskarne

3 Bluetooth savienojumu

3.1 atveriet bluetooth ieslēdziet UM25C.

3.2 Izmantot aprēķināt, lai meklētu bluetooth ierīces.

3.3 Skatīt bluetooth iestatījumu

Izvēlieties ierīci, kas savienota ar bluetooth, apskatīt bluetooth sērijas ostas COM ko PC bija, izmantojot.Efferent virzienā COM (UM25C'Port") ir bluetooth savienojuma ports. (piezīme: pie win7 sistēma, izvēlieties bluetooth ierīces, ar peles labo pogu noklikšķiniet, lai apskatītu īpašības, rādīt šādu atraitnes, apskatīt COM portu, bluetooth uzstādījumu, izvēlieties efferent virzienā sērijas ostas, lai izveidotu savienojumu.Pie win10 sistēma, izvēlieties bluetooth ierīci, noklikšķiniet uz "vairāk bluetooth iespēja" skatīt COM portu, bluetooth uzstādījumu, izvēlieties efferent virzienā sērijas ostas, lai izveidotu savienojumu.)

3.4 bluetooth:

3.5. Ja Bluetooth indikators mainās no mirgot, statiska, noklikšķiniet uz "Connect"

4. Funkciju Ievads

4.1 saskarne pārskats:

1: Pamata funkcijas: Iepriekšējā lapā, Nākamo lapu, Pagriezt ekrānu,

2: Atbilstošo datu grupas: datu grupas switch (noklikšķiniet uz attiecīgo numuru, lai pārslēgtos tieši šīs datu grupas ), datu grupas datu skaidrs

3: Atbilst galvenā displeja interfeiss 1: galvenā mērīšanas saskarne

Tagi: akcents logo, bezmaksas usb testeris, pašreizējā skava ut, standziņas lc mērītājs, lc polar mērītājs, um25c, usb testeri sekretārs, dc kontrolieris 60a atpakaļgaitā, um25, attāluma sensors npn.

Datu lapa

Mērīšanas Induktivitāte Diapazons no
DC Strāvas 0-5.0000 A
AC Strāvas 0-5.0000 A
Modeļa Numurs Voltmetrs Ammeter
Izmēri 71.2mmx31.8mmx12.4mm
Darba Režīms Poga
MAIŅSTRĀVAS Spriegums 4-24.000 V
Mērīšanas Strāvas Diapazons 0-5.0000 A
DC Spriegums 4-24.000 V
Ekrāna spilgtuma iestatījumu 0-5 līmenis
Darbības Temperatūra Citi
Mērīšanas Capacitance Range -
Laika mērījumu diapazons 0-99h59min59s
Mērīšanas Pretestības Diapazons -
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Ekrānu 1.44 Collu krāsu LCD displejs
Zīmola Nosaukums Jūsu Cee
Kavēšanās slēdzenes ekrāna laika 0-9 min
Mērīšanas Sprieguma Diapazons 4-24.000 V
Displeja Tips Ciparu Displejs
Produkta Svars 23.74 g
Atjaunināšanas Ātrumu 2Hz

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

UM25 UM25C APP USB 2.0 Type-C LCD Voltmetrs ammeter spriegums strāvas mērītāja akumulatora uzlādes pasākums kabeļu pretestības Testeri

UM25 UM25C APP USB 2.0 Type-C LCD Voltmetrs ammeter spriegums strāvas mērītāja akumulatora uzlādes pasākums kabeļu pretestības Testeri

Saistītie Produkti: