Jauns Izpārdošana
Google Nexus 7 2. 2013 PU Ādas Gadījumā Joylink Locīšanas Folio Tabletes Aizsardzības pārklājums Auto Miega Mosties Skatīt lielāku

Google Nexus 7 2. 2013 PU Ādas Gadījumā Joylink Locīšanas Folio Tabletes Aizsardzības pārklājums Auto Miega Mosties

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.26

-49%

€16.51

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Apraksts

Pasūtījuma paredzēts Google Nexus 7(2013) 7.0 collu Android Planšetdatoru.Šis Ultra Slim PU Ādas Locīšanas Folio Case funkcijas, apvienojot funkcionalitāti un stilu.

Stabila un Izturīga

Ērta stand vietas skatoties filmu vai rakstīt.

Uzticams Auto Sleep/Wake

Spēcīgāku magnētu nodrošinātu auto sleep/wake funkciju veic ātri katru reizi.Atvērt gadījumā, lai ieslēgtu, close lietu miega režīmā.

Materiāls

Izgatavoti no izturīga PU ādas apdari, soft microfiber uzliku, un druknu PC rāmis.Ja paredzēts, kopā priekšējais-un atpakaļ aizsardzību pret pirkstu nospiedumiem un skrāpējumiem.

Vairākas Krāsas Pieejamas

Krāsa:Melna /Navy /Violetā /Zilā /Sarkanā

Biežāk UZDOTIE jautājumi

J: vai šī lieta strādā ar stikla ekrāna aizsargs?A: jā,noteikti

Q: kas Ir šī lieta metālisks vai rubbery mīksta?A:ja ir mīksta...nav rubbery, bet pietiekami mīksts rokturis ja iestatīts uz gludām virsmām, tāpēc tā nav slide off.

Q:jaunajām nexus?A:Ideāls Nexus 7. Es iegādājos vienu no šiem, lai iet kopā ar N7 tablete es iepirkti manu dēlu.Strādā labi, labi sader, ir ilgstošas 16yr.vecs vīrietis.

Iepakojums

1 Gab. Locīšanas Folio Gadījumā.

Saistīto Produktu

Jūsu fave iepirkšanās ceļvedis apskatiet jaunākos jaunus piedāvājumus.

Silts Padomi

1. Sakarā ar dažādu monitoru iestatījumu un apgaismojums, tā, iespējams, ir dažas krāsu atšķirība no reālās postenis.Bet mēs garantējam, ka stils ir tāds pats kā attēlu, kas parāda.paldies un lūdzu, lūdzu, saprast. 2. Kādi jautājumi, lūdzu nekautrējieties, rakstiet mums, mēs jums atbildi 24 stundu laikā, jūsu apmierinātība ir mūsu pirmais mērķis. 3. Virs 2 gab ir vēlamā ,un saņemsiet tik daudz kā 5% atlaidi. 4. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 5. Mēs kuģis no 2 dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās. 6. Ja jums nav saņemt savu sūtījumu uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs pārbaudīsim to un saņemt atpakaļ uz jums ar apmierināti atbildi.

Par Atsauksmes

1. Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs novērtējam, lai dotu mums pozitīvas atsauksmes un 5 star. 2. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai strīdu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un sniedz jums apmierināts atbildi. 3. Klientu apmierinātība ir mūsu top mērķis!Novēlam jums jauku iepirkšanos.

Zīmola Stāsts

JOYLINK var treknrakstā, vai tas var būt smalks.Nav svarīgi, kas jūs esat, vai to, kā jūs izteikt sevi, Dariet mums atvieglot dzīvi un Baudīt!Mūsu uzņēmums uz "saprātīgu cenu, efektīvas ražošanas laiku un labu pēc-pārdošanas servisa" tā kā mūsu princips.Ievērot klientu orientētus biznesa filozofija,pastāvīgi uzlabos produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, ar wholeheart.Ar cieņu.

Tagi: nexus asus 7 lietā, capa kindle paperwhite 2, vāks planšetdatoru, android planšetdatoru, tab planšetdatoru ar 7 collu, nexus 3, akumulatora google ligzdu hub maks., snapdragon planšetdatoru, apple zīmuli, 2 gadījumā, ja dzīvnieku, asus nexus 7.

Datu lapa

Modelis Tips Cietie
Stils Biznesā
Iezīme Triecienizturīgs
Modeļa Saderība par ASUS Google Nexus 7 2nd Gen II
Materiāls PU
Garums 8.66inch
Iepakojums
Pieteikumu Klēpjdatora Izmēra 7"
Modeļa Numurs Google Nexus 7 (2013)
Veids Locīšanas Folio Gadījumā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgu Zīmols Google
Platums 4.72inch
Zīmola Nosaukums Joylink

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Google Nexus 7 2. 2013 PU Ādas Gadījumā Joylink Locīšanas Folio Tabletes Aizsardzības pārklājums Auto Miega Mosties

Google Nexus 7 2. 2013 PU Ādas Gadījumā Joylink Locīšanas Folio Tabletes Aizsardzības pārklājums Auto Miega Mosties

Saistītie Produkti: