Jauns Izpārdošana
Matu Suka Novirzīšanu Droši Var Atlicināt Novirzīšanu Var Noslēpums, Konteineru Atlicināt seifu Slēptās Droši ar pārtikas klases smarža necaurlaidīgs maiss Skatīt lielāku

Matu Suka Novirzīšanu Droši Var Atlicināt Novirzīšanu Var Noslēpums, Konteineru Atlicināt seifu Slēptās Droši ar pārtikas klases smarža necaurlaidīgs maiss

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.80

-34%

€15.07

Kopīgot

Vairāk informācijas

Matu Suka Droša ir lielisks veids, kā slēpt savas vērtslietas!Tas ir lielisks veids, kā noslēpt savu naudu, kā jūs ceļojat, devās uz pludmali, vai jebkur, kur jūs atrast sev carying vērtslietas.Lielākā daļa cilvēku nevēlas, lai apstrādātu citi matu sukām, tāpēc tas kalpo kā lielisks novirzīšanu no būtu zagļiem vai nosey draugiem un ģimeni.

Daži piemēri preces, lai Paslēptu Naudu!Rotaslietas (izmantot atlicināt-tā soma iekļauti tāpēc, rotaslietas nav grabēt, jo otas Papīra Kabatas USB lēkt brauc ar personisko informāciju Citiem posteņiem, ka jūs vēlētos tikt ārā no vienkāršā aktuāli!

Izmērs informācija: Kopējais garums:22.8 cm Mutes diametrs:3.1 cm Iekšējais dziļums:10 cm Manuāla mērīšana, kļūdas par 2-3mm ir normas robežās.

Pēcpārdošanas servisa

1.Garantijas laiku-Divus gadus.

2.Lūdzu, samazinājās brīvi sazināties ar mums, ja jūsu produkts ir dažas kvalitātes problēma,mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

Garantijas laiks

1. Normmly mēs nosūtīt preces ar 1-3 darba dienām, pēc jūsu maksājumu ir apstiprinājusi www.winwithwow.lv.

2. Visi vienumi tiks rūpīgi pārbaude pirms to nosūtīšanas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no jebkādiem kvalitātes problēma.

3. Mēs apsolām, kvalitātes garantija vienu gadu, un mēs salabosim tās bez maksas.Atgriešanās pasta izdevumi būtu jāsedz klientam.

4. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs piedāvājam jums atbilstošu risinājumu.

Atgriezties&Kompensācijas

Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā,tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Nav nekādu IZŅĒMUMU.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā.

Muitas Nodoklis

Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un /vai nodevu ar savu valsti.Importa nodokļi un maksājumi netiek iekļauti to em cenu.Pārdevējs nebūtu jāmaksā par Nodokļa,Ievedmuitas Nodokļa,Ievedmuitas Maksas.Pircēji, lūdzu apzināti pildīt pienākumu, kas nodrošina nodokļu maksājumu un muitošanu.

Atsauksmes

Mēs piedāvājam mūsu labāko produktu un pakalpojumu kvalitāti.Tiešām ceru, ka jūs esat ļoti priecīgs, kad saņemt mūsu paketi!

Ja jūs esat neapmierināti jebkāda iemesla dēļ,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti,mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt jebkuru problēmu, līdz esat apmierināts ar savu pirkumu no mums!Liels paldies par jūsu atbalstu un uzticību!

Sūtījumu

1.Lielāko daļu no produktiem tiks nosūtīti 72 stundu laikā(izslēgt holiay un weenkend) pēc tam, kad skaidru samaksu, ko mēs saņemam.

2.Lūdzu, aizpildiet pareizi piegādes adresi un kontakt telefonu par jūsu pasūtījumu, mēs nevaram uzņemties nekādu undelivery reponsibility jo nepareizi Saņēmēja informāciju, kas jums deva.

Tagi: noslēpums compart, slēpts noslēpums atlicināt, grāmata rūtiņu, droši, diy novirzīšanu droši, mini drošs seifs, kaste droši, droši atlicināt, mazie droši lietā, pasūtījuma smarža necaurlaidīgs maiss, mini smarža pierādījums, somas.

Datu lapa

Modeļa Numurs Piliens kuģniecība
Izmērs L

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Matu Suka Novirzīšanu Droši Var Atlicināt Novirzīšanu Var Noslēpums, Konteineru Atlicināt seifu Slēptās Droši ar pārtikas klases smarža necaurlaidīgs maiss

Matu Suka Novirzīšanu Droši Var Atlicināt Novirzīšanu Var Noslēpums, Konteineru Atlicināt seifu Slēptās Droši ar pārtikas klases smarža necaurlaidīgs maiss

Saistītie Produkti: