Jauns Izpārdošana
OurWarm Ziemassvētku Galdauts Nosaka Taisnstūra galdautu Jaunā Gada Rotājumi Trīs Stili 150x180cm Rotājumi Mājās Skatīt lielāku

OurWarm Ziemassvētku Galdauts Nosaka Taisnstūra galdautu Jaunā Gada Rotājumi Trīs Stili 150x180cm Rotājumi Mājās

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.59

-40%

€14.32

Kopīgot

Vairāk informācijas

Iepakojuma Saraksts: 1 x1pcs Ziemassvētku Galdauts Postenis specifika: 1. Materiāls: Poliesteris 2. Izmērs: 57x69inch/145x175cm 3.Pieteikums:Ziemassvētki,Jaunais gads, Kāzu, Personām, Svinības, Gradācijas, Īpašs notikums, Banketa Notikumiem, Dekorācijas.DIY utt. 4. Mazgāt padomi: Mazgāt tumšas krāsas atsevišķi.Piezīme: izmēru, varbūt mazliet kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Pircējs Lasījums 1.Iepriekš Piegādes Datums Ir Tikai Atsauce, Dažkārt Tiks Aizkavēta Par Svētkiem, Festivāliem,Slikti Laika Apstākļi, Muitas, Utt. 2,cena nav ieskaitot muitas Nodokli,Attālā rajonā, Nodevu vai citu kreditoru Maksas no kurjera.Jums ir nepieciešams maksāt 30USD vairāk, ja jūsu adrese ir Attālā rajonā.Maksājuma

1,Mēs pieņemam Visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Wallet/Bankas Pārskaitījumu.Sazinieties Ar Mums, Ja Jums Ir Kāds Jautājums, Kad Jūs Maksājat.Lūdzu, ņemiet vērā, ka jebkura atmaksa tiks veikta tādā pašā veidā, ka pircējs maksā mums. 2,Ja nav iespējams kases uzreiz pēc izsoles tuvu,lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājumiem ir jābūt completeed.Iepakojumā Shippment 1,preces tiks pārbaudītas un iesaiņotas arī pirms mēs nosūtīt tos ,lai pārliecinātos, ka mūsu klienti to saņēma labā stāvoklī. 2,Parasti tas būs nepieciešams, 24 stundu www.winwithwow.lv, lai revīzijas līdzekļiem pēc tam, kad esat samaksājis par jūsu pasūtījumu,mēs varam darboties tikai savu pasūtījumu pēc tam, kad finanšu revīzijas pabeigšanas. 3,Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4,Pakalpojumu tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties,īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5,Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu piegādes laiku,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs izsekot shippment un replyn jums drīz.Atsauksmes varam garantēt augstu klientu apkalpošanas un cenšamies par 100% apmierinātību !Kādas problēmas,lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.

Tagi: māja galda veļa, christma, vāks tabl, galdauts, apaļā lieldienu galdauts, auduma pvc tabula, galdauts ūdensizturīgs, kāzu zīda galdauts, galda galdauts, kāzu dekorēšana telts.

Datu lapa

Modelis Tips Karikatūra
Stils Mūsdienu
Modeļa Numurs 1S-ZB
Veids Jaungada Apdare
type9 Galda Dekorēšana
Zīmola Nosaukums ourwarm
type1 Galdautu uz galda
Technics Citi
type8 Mājas Tekstila
Iezīme Citi
Izmērs 59x70inch/150x180cm
Izmantošana Kāzas
type6 Ziemassvētku galda segumu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Forma Taisnstūra
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
type7 ziemassvētku galdauts
Type2 Jaunais gads produktu
raksts Plain Krāsoti
type5 ziemassvētku dāvana
Type3 Holly lapas
type4 Taisnstūra galdauts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

OurWarm Ziemassvētku Galdauts Nosaka Taisnstūra galdautu Jaunā Gada Rotājumi Trīs Stili 150x180cm Rotājumi Mājās

OurWarm Ziemassvētku Galdauts Nosaka Taisnstūra galdautu Jaunā Gada Rotājumi Trīs Stili 150x180cm Rotājumi Mājās

Saistītie Produkti: