Jauns Izpārdošana
Digitālais Modinātājs LED Ekrāns, Dual Signāla Atlikšanas Projekcijas Pulkstenis Reostats, FM Radio, USB Papildināt Elektronisko Pulksteni Skatīt lielāku

Digitālais Modinātājs LED Ekrāns, Dual Signāla Atlikšanas Projekcijas Pulkstenis Reostats, FM Radio, USB Papildināt Elektronisko Pulksteni

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€20.49

-29%

€29.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts

Vai jums patīk klausīties radio gultā?Nekādu problēmu un pulksteni varētu apmierināt jūs.Cool pulkstenis ir veidots arī tā, ar vienkāršību prātā, un jums nebūs nekādu problēmu whatsover darboties ar to.Viegli zēniem, meitenēm, zīdainis, bērniem, pusaudžiem, pensionāriem un veciem cilvēkiem.

Funkcijas

- [HD projekcijas pulkstenis un 180 regulējams angle] (platleņķa) Projicēšanas divu līmeņu spilgtuma pielāgošanas un pakāpi, parādīt virzienu regulēšana, augstas izšķirtspējas 5m projekcijas, nav nepieciešams, lai manuāli regulētu fokusa attālumu.

- [Lielu ekrānu un regulējamu spilgtumu] 8-collu bez robežām LED lielu ekrānu un elegantā līkne dizains sniedz jums gala vizuālo pieredzi. 4 projekcijas spilgtumu un 4 ekrāna spilgtumu var pielāgot atbilstoši jūsu vajadzībām.

- [Double modinātājs ar snaudas] Dubulta modinātāja iestatīšana jūs varat iestatīt divus modinātāja veidiem pilienu un radio, kas jūs pamodinās laikā nepieciešams jūsu mīļākie radio vai skaņas signāls.Ar 4 Ω 3 watt augstas kvalitātes skaļruņi un profesionālās kvalitātes jaudas pastiprinātājs dizains, skaņa ir pilnīgi atbrīvots.Dubultais modinātājs ar atlikšanas pogu, var veikt nap ir no 5 līdz 60 minūtes.

- [FM radio un taimera funkcija] signāla saņemšanas diapazonā no šā FM projekcijas modinātājs ir 87,5-108,0 MHz, un antena uz aizmugurējā vienības var tikt paplašināts, lai nodrošinātu labāku uztveršanu.Jūs varat ietaupīt līdz 15 vietām, lai ātri un viegli piekļūt.Taimera funkcija ļauj automātiski izslēdzas pēc tam, kad jūs iet gulēt.

- [Rezerves akumulatoru un USB Lādēšanas] MAIŅSTRĀVAS barošanas radio, modinātājs un laiks displejs funkcijas, akumulators (iekļauts), lai nodrošinātu atmiņā visus iestatījumus laikā elektroenerģijas pārtraukums.Ar 5V / 1.2 A USB izeja aizmugurē pulkstenis, kas ļauj uzlādēt savu iPhone, Android viedtālruni un planšetdatoru.

Specifikācija

Nosaukums: Radio, modinātājs projekcija

Produkta izmērs: 180*46*91MM

Barošanas režīms: 5V, USB kabelis LĪDZSTRĀVAS barošanas avots

RF: 76-108.0 MHZ

Adapteris ievade: AC100-240V, 50 / 60Hz

USB ports: 5V maksimālā 1.2 A

Instrukcijas

1. Kā atvērt

Pievienojiet vienu galu Mikro Kabeli uz produktu Mikro Uzlādes portam un otru galu adapteri.Pēc tam pievienojiet adapteri strāvas avotam un projekta signālu, lai sāktu pakalpojums.

2. Mobilo telefonu, USB uzlāde

Savienojumu vienā galā USB uzlādes kabeli ar izstrādājuma un otru galu ierīces, piemēram, viedtālruni.

Iepakojuma saraksts

1* modinātājs *

1* daļa

1* USB kabelis

1* angļu valodas rokasgrāmata

Tagi: modinātājs, pulkstenis reostats, pulkstenis fm radio, komplekts radio, kaste radio electronics, modinātājs radio, modinātājs ar fm radio, modinātājs ciparu, ge modinātājs radio, liela modinātājs radio.

Datu lapa

Displeja Tips Digitālā
Ekrāna Tips led
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Modinātājpulksteņus
Ir Smart Ierīces
Iezīme luminova
Stils Mūsdienu
Svars 360g
Motivity Tips Digitālā
Materiāls Stikla Un Kristāla
Forma Viena Sejas
Funkcijas Projekcijas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Digitālais Modinātājs LED Ekrāns, Dual Signāla Atlikšanas Projekcijas Pulkstenis Reostats, FM Radio, USB Papildināt Elektronisko Pulksteni

Digitālais Modinātājs LED Ekrāns, Dual Signāla Atlikšanas Projekcijas Pulkstenis Reostats, FM Radio, USB Papildināt Elektronisko Pulksteni

Saistītie Produkti: