Jauns Izpārdošana
USB 3.0 LAN Gigabit Ethernet Adapteris USB 3.0 10/100/1000 Mb / s Gigabit RJ45 Ethernet LAN, Tīkla Adapteri PC Mac Skatīt lielāku

USB 3.0 LAN Gigabit Ethernet Adapteris USB 3.0 10/100/1000 Mb / s Gigabit RJ45 Ethernet LAN, Tīkla Adapteri PC Mac

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.64

-9%

€4.04

Kopīgot

Vairāk informācijas

Izsoles Sadaļa būs šeit!

apraksts:

USB 3.0 10/100/1000 Gigabit RJ45 Ethernet LAN, tīkla adapteris 1000Mbps

Šis kompaktais USB 3.0 tīkla adapteris ir atpakaļ saderīgs ar vecākām USB 2.0/1.x datoru sistēmām (ātrums tiek ierobežots ar USB autobusu), padarot to par ideālu pārnēsājamo alternatīvu tīkla adapteri vai klēpjdatoru piederumi.Piemērots Chromebook datoru, MacBook Air, Windows, Android planšetdatoros.

Gigabit Ethernet adapteris piebilst, RJ45 Ethernet portu ar datoru sistēma, kas atbalsta USB, kas atbalsta gigabit tīkla ar caurlaides joslas platumu 1000Mps.

motīvs:

*Atbalsta 10/100/1000 Mb / s auto-sensing funkcija

* USB 3.0 interfeiss

*Atpakaļ saderīgs ar USB 2.0

*Atbalsta automātisko MDIX (taisni, automātiska noteikšana visā tīkla kabeļi

*Atbalsta USS pilnu ātrumu un liela ātruma režīmā un autobusu jaudas funkcija

*Savietojams ar IEEE 802.3, 802.3 u un 802.3 ab (10 Base-T, 100Base-TX un 1000Base-T.)

*Atbalsta fast Ethernet pilnu dupleksu un pusduplekso darbība

* Nodrošina lielu datu pakešu līdz 9 KB

*Atbalsta apturēt režīmā, un tālvadības wakeup, izmantojot saiti un magic packet

*Plug and play uzstādīšanas

Sistēmas Prasības:

Windows XP/Vista vai Windows 7 vai Windows 8.11 vai Windows 10 vai Macintosh OSX 10.6/10.7

Pieejams USB ports (USB3.0 osta ir vēlams)

specifikācija:

Krāsa: Melna

Ieejas interfeiss: RJ45 tīkla kabelis

Izejas saskarne: USB 3.0, lai dators

Paketē Iekļauts:

1 x USB 3.0 ārējo tīkla karte LAN adapteri

Jūsu postenis apraksts tiks ievietots šeit.Jūs varat izmantot HTML, ja vēlaties.Fonta veidu, stilu un krāsu, ir iepriekš noteikts, bet to var pārrakstīt uz postenis apraksts loga.Objektu aprakstus var tik ilgi, cik jūs vēlaties, kā veidnes, resize, lai atbilstu garums savu aprakstu.

Jūsu Maksājumu Informācija tiks ievietota šeit.Jūs varat izveidot Maksājumu sadaļā kā daļa no Pārdevēja Informāciju no Pārdevēja datu lapu saskaņā Cilnes Profili.Pēc radot pārdevēja datus, jūs varat izvēlēties to iekļaut savā sarakstā uz lister lapu, nākamā veidnes atlase.Ja jums nav Maksājuma Detaļas, šajā sadaļā tiks izņemta no veidnes.

Piegādes Informācija tiks ievietota šeit.Jūs varat izveidot Kuģniecības sadaļā kā daļa no Pārdevēja Informāciju no Pārdevēja datu lapu saskaņā Cilnes Profili.Pēc radot pārdevēja datus, jūs varat izvēlēties to iekļaut savā sarakstā uz lister lapu, nākamā veidnes atlase.Ja jums nav Piegāde Informāciju, šajā sadaļā tiks izņemta no veidnes.

Jūsu Pārdošanas Noteikumi tiks ievietota šeit.Jūs varat izveidot Pārdošanas Noteikumus sadaļā kā daļa no Pārdevēja Informāciju no Pārdevēja datu lapu saskaņā Cilnes Profili.Pēc radot pārdevēja datus, jūs varat izvēlēties to iekļaut savā sarakstā uz lister lapu, nākamā veidnes atlase.Ja jums nav Pārdošanas nosacījumus, šajā sadaļā tiks izņemta no veidnes.

Jūsu Par Mums informācija tiks ievietota šeit.Jūs varat izveidot Par Asv sadaļā kā daļa no Pārdevēja Informāciju no Pārdevēja datu lapu saskaņā Cilnes Profili.Pēc radot pārdevēja datus, jūs varat izvēlēties to iekļaut savā sarakstā uz lister lapu, nākamā veidnes atlase.Ja jums nav Par Mums informāciju, šajā sadaļā tiks izņemta no veidnes.

Jūsu Sazinieties ar Mums informācija tiks ievietota šeit.Jūs varat izveidot Sazinieties ar Mums sadaļā kā daļa no Pārdevēja Informāciju no Pārdevēja datu lapu saskaņā Cilnes Profili.Pēc radot pārdevēja datus, jūs varat izvēlēties to iekļaut savā sarakstā uz lister lapu, nākamā veidnes atlase.Ja jums nav Sazināties ar Mums informāciju, šajā sadaļā tiks izņemta no veidnes.

Tagi: attīstības padomes ethernet, dell gigabit switch, arduino io izplešanās vairogs, a4988 vairogs, linksys gigabit switch, 10g ethernet phy intel, pcb gigabit switch, stm32 ethernet phy, arduino rs232, ethernet vairogs w5100.

Datu lapa

stāvoklis Jauns
Veids Sprieguma Regulators

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

USB 3.0 LAN Gigabit Ethernet Adapteris USB 3.0 10/100/1000 Mb / s Gigabit RJ45 Ethernet LAN, Tīkla Adapteri PC Mac

USB 3.0 LAN Gigabit Ethernet Adapteris USB 3.0 10/100/1000 Mb / s Gigabit RJ45 Ethernet LAN, Tīkla Adapteri PC Mac

Saistītie Produkti: