Jauns Izpārdošana
Footwork Kāpšļiem Veiklību Kāpnes Komplektā ar Disku Konusi Regulējams Futbola treniņu, Āra Vingrošanas Sporta Apdare Skatīt lielāku

Footwork Kāpšļiem Veiklību Kāpnes Komplektā ar Disku Konusi Regulējams Futbola treniņu, Āra Vingrošanas Sporta Apdare

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.04

-60%

€12.60

Kopīgot

Vairāk informācijas

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Regulējams Footwork futbols Futbols Fitnesa Ātrums Kāpšļiem Veiklību Kāpnes Mācību Aprīkojuma Komplekts ar Rezistenci Izpletni Disku Konusi Somas

Motīvs:

1. Sporta mācību komplekts: Šis sporta mācību kopums ietver veiklība, kāpnes, pretestības izpletnis,12 disku konusi, 4 tērauda, mietiņus un 2 aukliņu soma.Viss, kas nepieciešams, ir gatava par savu izglītību.

2. Veiklība, trepju: TPE materiāla, elastīgs un pielāgojams, piedāvā izcilu veiktspēju footwork apmācību ar mudžeklī-bezmaksas siksnu.

Nostipriniet to vietā ar rūsas izturīgs metāla naglas.Snaps beigās ir paredzēts pievienot citu kāpnes par savu vajadzību.Kāpnes ar 9 pakāpieni ir 13" Garā.

3. Pretestības izpletnis: izpletnis ir 52" diametrā, ar paaugstinātas izturības regulējams neilona jostu.Ātri noņemams jostas sprādzes ļauj apmācības ar paātrinājumu pārrāvumi.Jūsu explosiveness un izturību tiks efektīvi uzlabot ar šo izturīgs mācību izpletnis.

4. Elastīgo disku konusa: Premium elastīga, konusi var ievietot dažādus modeļus.Liels kā robežas atzīmēm, sporta prakse, un mērķus.Katru disku konuss pasākumi 7.5" diametrā, 2" augstums.

5. Daudzpusība: Šis komplekts ir paredzēts, lai paaugstinātu prasmes visos sporta veidos, piemēram, futbola treniņi, bokss, basketbola, lakrosa, hokejs, beisbols, teniss, vieglatlētikas.Labākā izvēle, lai jūs, lai uzlabotu sportisko sniegumu efektīvi.

Specifikācija:

Materiāls: PP + neilona

Krāsa: Zaļa, Dzeltena, Oranža, Krāsas

Izmērs: 42x20x8cm/16.54x7.87x3.15 collu

Svars: 1100g

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X Veiklību Kāpnes

1 X Pretestības Izpletnis

12 X Disku Konusi

4 X Tērauda Stabi

2 X Aukliņu, Somas

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Tagi: futbola konuss, i11 sporta komplekts, futbola šalles futbola, apavu footbal, futbola metāla rokassprādzes, reizes kāpnēm, futbola vilcienu, footbal, agilent taizeme, konusa sporta.

Datu lapa

Atvasinātie Sērija Veiklība, Kāpnes
Zīmola Nosaukums VKTECH
Piepūšamās No
Materiāls PP
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Footwork Kāpšļiem Veiklību Kāpnes Komplektā ar Disku Konusi Regulējams Futbola treniņu, Āra Vingrošanas Sporta Apdare

Footwork Kāpšļiem Veiklību Kāpnes Komplektā ar Disku Konusi Regulējams Futbola treniņu, Āra Vingrošanas Sporta Apdare

Saistītie Produkti: