Jauns Izpārdošana
EUSCI 500g Vaska pupiņas Depilācijas Karstā Filmu Cietais Vasks, Granulu Vaksācija Bikini Nav Sloksne Matu Noņemšanas Pupiņu Sievietēm, Vīriešiem DropShipping Skatīt lielāku

EUSCI 500g Vaska pupiņas Depilācijas Karstā Filmu Cietais Vasks, Granulu Vaksācija Bikini Nav Sloksne Matu Noņemšanas Pupiņu Sievietēm, Vīriešiem DropShipping

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.49

-34%

€20.75

Kopīgot

Vairāk informācijas

Par produktu

VAKSĀCIJAS KOMPLEKTS IETVER: 7 Somas Dažādu Garšu Vaska Pupiņas: kumelīšu vasks, alvejas vasks, vasks, lavanda, blackberry parafīns, zemeņu vasks, ābolu vasks, krēma vasks.Ar 20 gab vaska lāpstiņas.Pietiekami, vaska pupas, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām.

DABISKĀ UN VESELĪGĀ: Mēs vienmēr cenšamies avots mūsu produktiem, to izcelsmi, nodrošinot pirmo kvalitātei.Neatkarīgi no nesāpīgu matu noņemšanas, arī saglabājot ādas mitrumu.Ideāli piemērots visiem ādas tipiem, īpaši sausas vai jutīgas ādas.

Efektīvāka: Jūsu matu pieaugs atpakaļ lēnāk un smalkākas pēc tam, kad jūs tos izmantot.Jums būs pieredze gludu ādu, TRĪS REIZES ILGĀK, nekā tradicionālās skūšanās.

EASY MATU NOŅEMŠANA: Atkarībā no apjoma, vaska lodītes, ko izmanto, to var veikt jebkur no 5-15 minūtes, vasku, lai izkūst pilnībā.Turpinot vaksācija, jums būs pieredze mazāk sāpes katru reizi.

MŪSU APŅEMŠANĀS: Paldies, ka izvēlējāties mūsu produktiem!Lai jums izmantot mūsu dabas vaska pupas, droši un unworried, un aizsargāt jūsu intereses labāk, Mēs apsolām, ka, ja jums rodas kādas problēmas, izmantojot mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Mēs jums apmierinošu atbildi.

Produkta apraksts

KĀ TO LIETOT:

1. Ielej vajadzīgo daudzumu pupiņas savā siltāks.

2. Izkausēt vasku par augstu, tad pagrieziet siltuma uz leju, lai vidēja un ļaujiet tai atdzist, līdz tā ir konsekvence, medus.

3. Izmantojot vaska stienīši, uzklājiet vasku virzienā matu augšanu.Ļauj 30 līdz 45 sekundes, lai sacietē.

4. Tiklīdz vasks nav lipīga, lai pieskarties, pull vasks ātri pretējā virzienā matu augšanu.

MOTĪVS:

Produkts ir iekļauti: 5 Maisiņi (5 x 90~100g) + 20 Vaska Stienīši.

Ķermeņa vaska pupiņas aromāts: Kumelīšu vasks, alvejas vasks, vasks, lavanda, blackberry parafīns, zemeņu vasks, ābolu vasks, krēma vasks.

Materiāli: Dabīgs vasks.

Piemērošanas diapazons: Visiem ādas tipiem.

SILTS UZVEDNĒ:

1. Atsevišķās jomās ir jutīgāki nekā citi un tāpēc, ka tu esi velkot matu saknes, viegli un ātri diskomforts ir normāla parādība.

2. Ielej vasku bean & ieslēgt temperatūra līdz augstākajai 240℉.

3. Rokas temperatūras pārbaudes, lai novērstu apdegumus, pirms jūs tos izmantot.

4. Pēc matu noņemšanas, piemēro ēterisko eļļu vai losjonu, lai jūsu ķermeņa, lai aizsargātu jūsu ādu.

Dzjansu EUBO Co.,Ltd ir profesionāla nagu produktu uzņēmums.EUSCI ir mūsu pašu zīmolu, un mums ir mūsu rūpnīcas,mūsu produkti ir augstākās kvalitātes, bet zemāka cena.Mēs arī pieņemt piliens kuģniecības un beztaras pasūtījumiem,laipni aicināti sazināties ar mums jebkurā laikā!

Tagi: soma sīpols, 3 ātri vasks, vaska sildītājs, depil, pupiņu cietais vasks, roll vasks, cietā vaska pupiņas 400g, elastīgs vasks, waxx, cilvēks depilācijas krēms.

Datu lapa

Smarža medus
Speciālie Kosmētika
Modeļa Numurs a45
NETO MASAS 500G
Dzimums Sieviete
Ražošanas Licence a23
Sastāvdaļas Vaksācija Krelles + 20 nūjas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Depilācijas Krēms

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

EUSCI 500g Vaska pupiņas Depilācijas Karstā Filmu Cietais Vasks, Granulu Vaksācija Bikini Nav Sloksne Matu Noņemšanas Pupiņu Sievietēm, Vīriešiem DropShipping

EUSCI 500g Vaska pupiņas Depilācijas Karstā Filmu Cietais Vasks, Granulu Vaksācija Bikini Nav Sloksne Matu Noņemšanas Pupiņu Sievietēm, Vīriešiem DropShipping

Saistītie Produkti: