Jauns Izpārdošana
SML Šefpavāra Nazi 7 Skatīt lielāku

SML Šefpavāra Nazi 7"8"9"10"11"Virtuves Naži Vācija Stilā Vienu Nazi Instrumenti, Piederumi Mājas Lietošanai Cirvis Gaļa, Dārzeņi Augļu Griešanai

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.45

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lūdzu, ņemiet vērā,

Tur būs veicināšana par šo nazi no 27. līdz 31. augustam,pēc tam, ja jums iegādāties jebkuras 2 no tiem, tad jūs saņemsiet 5% atlaidi,lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas lai regulētu cenu, lai jums pirms maksājuma veikšanas.paldies par sapratni,ceru, ka jums ir laba iepirkšanās pieredzi.

ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums,es vienmēr būšu kopā ar jums.

Details for 7" collu Nazi

Informācija par 8" collu Nazi

Informācija par 9" collu Nazi

Details for 10" collu Nazi

Informācija par 11" collu Nazi

Mēs esam no Yangjiang,Ķīna.Mūsu sabiedrība, kas dibināta 2010. gadā,Mums ir mūsu pašu ražotni un vairāk nekā 20 darbinieku,kas specializējas virtuves Naži un Aparatūru.Laipni lūdzam meklēšanas zīmola SHUANGMALI .

Mēs pieņemam Alipay, West Union.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

1) Ķīna Post ir mūsu galvenais nosūtīšanas metodi.(Ja jūs vēlaties ātrāku nosūtīšanas metodi,pls, e-pastu mums); 2) apstrādes laikā tiks 1-2 dienu laikā pēc maksājuma pārbaude. 3) Mēs tikai kuģis www.winwithwow.lv apstiprināja rīkojumu adreses.Ja jūs vēlaties mainīt adresi,pls mums e-pastu PIRMS NOSŪTĪŠANAS. 4) TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju, un var mainīties,jo īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma,lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums 24 stundu laikā. 6) Mēs varam darīt piliens kuģniecības un sūtīt, lai jūsu klienta adresi, pēc tam, kad jūs veicat maksājumu.

Lūdzu, noklikšķiniet uz pogas"kontaktu pārdevējs", lai nosūtītu ziņu ar mums, izmantojot www.winwithwow.lv.es jums atbildēsim 24 stundu laikā.Tiešsaistes darba laiks: no pirmdienas līdz sestdienas no 8:30 rītā līdz 6:00 pm GMT+8. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāts transportēšanas laikā).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Tagi: knive, šefpavāra nazis, virtuves nazis, karoga asv, vācu nazis, balts beļģija, halo nazi, cck nazi, mvug nažu komplekts, flīžu.

Datu lapa

Asmens Tips Šefpavārs Naži
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Iezīme Eco-Friendly
Sertifikācija CIQ
Zīmola Nosaukums shuangmali
Veids Naži
Modeļa Numurs DGS

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

SML Šefpavāra Nazi 7

SML Šefpavāra Nazi 7"8"9"10"11"Virtuves Naži Vācija Stilā Vienu Nazi Instrumenti, Piederumi Mājas Lietošanai Cirvis Gaļa, Dārzeņi Augļu Griešanai

Saistītie Produkti: