Jauns Izpārdošana
Elektriskā Vienības Digitālo lodāmurs Stacijai Temperatūras regulators kuģa HAKKO T12 Rīkoties DIY komplekti w/ LED vibrācijas slēdzis Skatīt lielāku

Elektriskā Vienības Digitālo lodāmurs Stacijai Temperatūras regulators kuģa HAKKO T12 Rīkoties DIY komplekti w/ LED vibrācijas slēdzis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.24

-25%

€8.33

Kopīgot

Vairāk informācijas

2017 jaunu Elektrisko Vienības Digitālo lodāmurs Stacijai Temperatūras Kontrolieris galvenais kuģa HAKKO T12 Rīkoties DIY komplekti w/ LED vibrācijas slēdzis

Jaunas ielidošanas!Lūdzu, izlasi aprakstu pirms pasūtījuma!Iepakojumā sarakstā, kā saraksta foto rāda !Problēma jauda:

Ja prece nav citu problēmu, vērtību par vairākiem grādiem - vairākiem desmitiem grādiem temperatūras lekt, parasti barošanas problēmas, mūsu ražošana izmantot izmantotas oriģinālās Apple power,ierosinātā lietošana labas kvalitātes zīmolu ražotājiem reālas varas, piemēram, Taivāna patiesu Nozīmēt Arī enerģijas vai Apple power!

Šis produkts neietver elektroenerģijas padeve, liecina, ka jūs mēģināt izmantot T12 Barošanas prasību, piemēram, fotoattēlu es augšupielādēt un ieteicams, lai mēģinātu lietot spēku 19V-24V klēpjdators ir pārslēdzama strāvas padeve, printeri, piegādes vai uzglabāšanas akumulatoru!Piezīme!!!Angļu rokasgrāmata, pie šādu apakšā!Dārgais draugs,šis produkts ir līdz 2017. jauna versija,jaunas ielidošanas lodēšanas valde ir Versija, F vai G!

Jaunas ielidošanas atlaides vairumtirdzniecības padoms: Ja jūs vēlaties, vairumtirdzniecības padomus,jūs varat Noklikšķināt uz šādiem foto(vai saiti),2gab,3pcs,4gab,5gab,6pcs,7pcs,8pcs,10pcs/set pārdot,jūs varat izvēlēties tip jūs vēlaties attēlu! 2017 Jaunā versija(4 krāsas pēc izvēles Zils,Zaļš,Sarkans,Balts )

Kontrolieris parametru iestatījumu režīms:

(Pēc noklusējuma ir iestatīts, bez īpašām prasībām, lūdzu, nav iestatīt izlases)

Nospiediet un turiet kodētāja pogu nepārvietojas → sākt → ievadiet parametru iestatījumu režīms:

Tur ir 12 izvēlnēs pieejami uzstādīšana,P00,P01,P02,P03,P04,P05,P06,P07,P08,P09,P10,P11.Digitālā displeja izvēlnē ir 1,5 sekundes,un tad tiek automātiski parādīti atbilstošie parametri šo izvēlni,tajā pašā laikā pagriezt pa kreisi encoder ir samazināts,ir tiesības palielināt,Nospiediet to un automātiski saglabāt pašlaik iestatīt parametrus.Un pēc tam parādīt nākamo izvēlni, par 1,5 sekundēm, un pēc tam parādīt atbilstošo parametru šīs izvēlnes, un tā tālāk.Kad visi parametri tiek uzstādīti automātiski pāriet normālā apkures režīmā.

Jo katrs uzstādītu parametru, lai saglabātu vienu reizi, tāpēc jūs varat izslēgt jebkurā laikā bez nepieciešamības uzstādīt visus parametrus (piemēram, jūs vienkārši vēlaties, lai uzstādītu P01, kas P01 pēc tam, kad jūs varat izslēgt un pēc tam boot normālā režīmā)

Izvēlnes vienums:

P00: atjaunot noklusētos parametrus (0 vai 1, noklusējuma vērtība 0,0 nevar atgūt, 1 reģenerācijas)

P01: darba pastiprinātāja pieaugums (200 līdz 350 reizes, solis 1, noklusējuma 230)

P02: darba pastiprinātāja kompensēt spriegums (0 ~ 250mV, 2 soli, noklusējuma vērtība 100 nozīmē padoms glabāt istabas temperatūrā darbības pastiprinātājs raksturīgo izejas spriegums, saskaņā ar manu mērījumu šo spriegumu ievērojami atšķiras ar temperatūru, dažādiem palielinājuma Nav vienāds, augstāku palielinājumu, ja jums nav pasākums, lūdzu, ņemiet noklusējuma vērtība)

P03: termopāri ℃ / mV datus (30 ~ 50, solis 1, noklusējuma vērtība ir 41, attiecas uz termopāri ir nepieciešams, lai temperatūra, cik daudz sprieguma tika palielināts par 1mV, atkarībā no tā, termopāri, self-aprēķinu, ja jūs nesaprotat, lūdzu, ņemiet Noklusējumus)

P04: temperatūras regulēšana solis (0,1,2,5,10 grādiem pēc izvēles, 0 var bloķēt, lodāmurs temperatūra)

P05: miega laikā (cik ilgi nav ne pāriet miega režīmā) (0 ~ 60 minūtes, solis 1, 0 ir aizliegts miega funkciju)

P06: Izslēgšanas laiku (0 ~ 180 minūtes, 0 ~ 30 soli 1,30 ~ 180 solis 10, 0, ir aizliegts izslēgšanas funkcija)

P07: temperatūras korekcijas (+20 grādiem, 1. solis) (sakarā ar NTC pretestību šasiju lodēšanas stacijas siltuma radīs atklāšanas NTC temperatūras augstāka nekā istabas temperatūra, kas izraisa augstu temperatūru kompensāciju par termopāri, lodāmurs temperatūra ir ne precīzi,vai arī citi iemesli, temperatūra nav precīzs.Ja jums iestatīt citus parametrus, kas ir pareizi vērtību, bet temperatūra joprojām ir zema vai augsta, jūs varat izmantot šo parametru korekcija.Piemēram, lai noteiktu parādīts lodāmurs temperatūra ir 20 grādi augstāka nekā faktiskā vērtība šis parametrs ir Iestatīts uz 20)

P08: modināšanas režīmā (0,1, 0 izslēgšanas režīms var pagriezt kodētājs, un arī var kratīt rokturi, lai pamostos, 1 var griezties tikai tad, kodētājs pamosties (Piezīme: nospiediet encoder nevar pamosties, tikai tad var pagriezt) )

P09: temperatūras pieaugums režīmu, lai palielinātu temperatūru regulēšana (20 grādiem, līdz 100 grādiem regulēšana, pielāgot tempu 10 grādiem)

P10: temperatūra, lai palielinātu ilgumu līdz regulēšana (regulēšanas diapazons no 10 sekundēm līdz 250 sekundes, pielāgot ar soli 5 sekundes)

P11: Parametra iestatīšanas režīms Auto saglabāt parametru un atgriezties apsildes režīma Funkciju, aktīvā laika regulēšana (diapazons 4 sekundes (60 sekundes), kas Uzstādīti Piezīme: 1. Stingri atsauces veikals, konsultācijas, labi izolēta un pamatots pret statisko elektrību. 2. Pirms jaudas tests, rūpīgi pārbaudiet vadu, ir pareizs, vai Šuves un īsais, pilna jauda testa mašīna pēc apstiprinājuma. 3. pievienojiet 12-24V DC, ja saņēmis vairāk nekā 20V elektroenerģijas padeve,līdz 2017. jaunu stilu produktu nav nepieciešams noņemt kaut ko! 4. Kad jūs konfigurēt barošanas sprieguma un strāvas pašas prasības attiecas uz šajā tabulā minētajiem produktiem: Jauda (trešajā ailē) nosaka sprieguma (pirmā kolonna), kamēr pašreizējā sasniedz vismaz pašreizējā (otrā kolonna).Mērīšanas Mašīnas normāli, gaismas un displejā statusu: 1. Atvienots T12 padoms, savukārt gaismu pazibēja izslēgts, liecina, SER, 1 sekundes pēc displeja 500. 2. T12 plug padoms, boot vienotu gaismas mirgo, norādot, strauja sildīšana no istabas temperatūra parasti rāda iestatīto temperatūru pieaugt, tuvojoties iestatīto temperatūru, strobe gaismas.Indikators nemirgo vai neregulāru mirgo, norādot, ka padoms temperatūra sasniedz iestatīto temperatūru vai mainīgu temperatūras kompensāciju.Ja mērīšanas mašīnas uz displeja ciparu piepeši jautājumi, Jo ar jauno T12 tip, tip iekšā sildītājs, kas netika sadedzināta, tas būs tikai nedaudz lēkt sākt ar siltu, parasti nav nepieciešama īpaša ārstēšana, dabas lietot 1-2 dienu laikā būtībā nav lielība augšu.Ja jums ir nepieciešams spēkā tūlīt, vispārējie ieteikumi temperatūra līdz 350 -380 grādu, bet apkures punktam, alvas, dzelzs galvu, dedzināšana off pēc 4-5 minūtes, līdz padoms, lai atdzist, pirms jūs varat pārstartēt! (1 nekādas darbības var atkārtot 2-3 reizes ) Vairāk nekā 400 grādi, temperatūru rāda, nestabilitāte, tā ir rūpniecība nevar atrisināt visu, mēs parasti izmanto temperatūra ir no 300 līdz 380 grādi, bāzes izmantošanu, mazāk nekā 400 grādu, vairāk nekā 400 grādiem izmantošanu, negatīvi ietekmēs darba mūžs vadītājs Iepakojuma Saturs ir 100% Pavisam Jaunu 1x, Jo šādu ainu angļu rokasgrāmatu (Piezīme:šis produkts ir tikai stacijas valde nav inclue korpuss un barošanas ,jūs varat izvēlēties ABS shell, ja jūs vēlaties saite)

Tagi: dzelzs lodēt padoms, ksger t12, lodēšanas alva, t12, weller wsp80, matu fēns lodāmurs, quicko, Lodēšanas Stacijas, dakša hakko, dzelzs (lodalva).

Datu lapa

Temperatūras Regulēšanas Diapazons 200C-450C
2017 jaunā versija 1. Temperatūra atkārtota kalibrēšana kļūdu kontrole-15 ℃ 2. Savietojams ar
LED Krāsa pēc Izvēles Zils,sarkans,zaļš,balts,jūs varat izvēlēties krāsu vēlaties!
Modeļa Numurs t12
Zīmola Nosaukums OSSIEAO
Ieejas spriegums 12V-24V
Iepakojuma Saraksts kā redzat mūsu apraksts foto

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Elektriskā Vienības Digitālo lodāmurs Stacijai Temperatūras regulators kuģa HAKKO T12 Rīkoties DIY komplekti w/ LED vibrācijas slēdzis

Elektriskā Vienības Digitālo lodāmurs Stacijai Temperatūras regulators kuģa HAKKO T12 Rīkoties DIY komplekti w/ LED vibrācijas slēdzis

Saistītie Produkti: