Jauns Izpārdošana
Juvelieris 80A lāzera vietas, metināšanas rokas pulsa vietas, metinātājs, metināšanas iekārtas metināšanas iekārtas, zelta un sudraba rotaslietas apstrāde Skatīt lielāku

Juvelieris 80A lāzera vietas, metināšanas rokas pulsa vietas, metinātājs, metināšanas iekārtas metināšanas iekārtas, zelta un sudraba rotaslietas apstrāde

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€90.66

-28%

€125.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

Muca Metinātājs,liela Jauda, Argona Pulsa Vietas, Metinātājs,Metināšanas gredzenu mašīna,Regulējams pulsa vietas, metināšana ,sadurmetināti

Paketē Iekļauts

1 x pilns komplekts Vietas Metinātājs

Mums ir liels ražotājs, rotaslietām instrumenti un iekārtas, piemēram, pulēšana birste, dimanta testeri, elektroniskās līdzsvaru utt.Ķīnā.

Sakarā ar drošu pamatojumu, un paketi, iepakošanas, jūsu produkti tiks piegādāti pēc 3 dienām no saņemšanas jūsu tiešsaistes pasūtījuma.

Mēs nosūtīt savu vienību express pavada 4-7 darba dienu laikā no Ķīnas uz visā pasaulē, un mēs arī apvienot kuģniecības izmaksas, ja jūs pērkat daudz preču.

Piezīme:

Šī pakete būs jādeklarē ar zemāku vērtību, lai palīdzētu jums saglabāt muitas nodokli.Bet, ja jums joprojām ir jāmaksā muitas nodoklis, ar zemu vērtību, jums ir jāsamaksā nodoklis par sevi.Cenā nav iekļauta muitas nodokļa.Novērtējam jūsu veida izpratni.

Metināšanas iekārtas metināšanas gredzenu mašīna instrukcijas

Metināšanas mašīnas var izmantot ātrai distances metinātas platīna , zelta , K zelta, sudraba un tērauda I apļa , ovāla sprādze, sodu, metināšanas stieple konfidenciālu .Argona var piekļūt tieši, bez lodēšanai ar mīkstlodi pulveris , lodētiem savienojumiem gluda, ne melns .

Viens .Uzstādīšanu un nodošanu ekspluatācijā,

A. Negatīvo elektrodu, kas savienots ar izejas mapi , izvades savienots ar pozitīvo elektrodu turētājs .

B. argona argona samazinot vārstu , kas saistīti ar tās izejas argo

C. var asināt volframa adatu smilšu turbīnas, izmantot sarežģītus enerģijas pārvaldība darba vietā .

Ieejas , argona vārstu nodota gāzes ( argona gāzi aizsardzības modeļiem)

D. uzstādot metināšanā ar volframa adatu izvirzītu galvu ap 5MM, 0.1 mm diametrs volframa adatu

Divi .Procedūra

Jauda, ieslēdziet ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzi.Slēdzis, lai regulētu jauda , vispārējā ( rupjie ) pielāgošanas skalu no 1 līdz 1,5 ( fine tuning ), lai pielāgotu skalas vērtība, 7-8 ( var regulēt atbilstoši darba tirgus prasībām skalas vērtība ) .Iestiprināta pincetes darbu gabals saskarnes jāsaskaņo ar volframa adatu ( labākais attālums ir 0,5 mm), detaļu nevar pieskarties volframa adatu .Ar kāju par kāju slēdzis ( pēdu attālumā ) , punktveida metināšana ir pabeigta.

Trīs .Piesardzības pasākumi

Nav ilgi atspēriena kāju pedālis slēdzi , soli uzreiz , ja ilgstoši kāpj uz kāju slēdzis , mašīna ir īssavienojums , tas būs izdegt iekšējo ķēde.Šī mašīna ir precīza ierīce , lūdzu, izmantojiet aprūpi .Flash uz acs traumas, vai aizsardzības pasākumus.Samazina kāju slēdzis , rokām, nepieskarieties metāla daļas, bet volframa adatu andtweezers , whetherthere bija tirpšana .Neprofesionāļiem , nav kapitālais remonts , ir ar augstu spiedienu.

Četri .Garantijas jautājumiem

Ja pareizi izmantot , garantija 6 mēneši.

Ja jums ir kādi jautājumi,aicinām sazināties ar mums.Mēs nodrošināsim ātru reakciju, un visvairāk lielisks

Ja jums ir kādi jautājumi,aicinām sazināties ar mums.Mēs nodrošināsim ātru reakciju, un visvairāk lielisku pakalpojumu.

Tagi: zelta rotaslietas, metināšanas, šuves, lāzera metināšanas, lāzera metināšanas mašīna, juvelierizstrādājumu mašīnas zelta, metinājuma vietas, invertora metināšanas mašīna, pelējuma jums, juvelierizstrādājumu metinātājs, šuves metinātājs.

Datu lapa

Vienuma Tips Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas
Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas Tips Veidnes
Postenis Svars 7kg

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Juvelieris 80A lāzera vietas, metināšanas rokas pulsa vietas, metinātājs, metināšanas iekārtas metināšanas iekārtas, zelta un sudraba rotaslietas apstrāde

Juvelieris 80A lāzera vietas, metināšanas rokas pulsa vietas, metinātājs, metināšanas iekārtas metināšanas iekārtas, zelta un sudraba rotaslietas apstrāde

Saistītie Produkti: