Jauns Izpārdošana
Jogas Tops Sievietēm, Sports Top Fitness Sievietēm Polsterēta Push Up Sporta Krūšturis, Topi Jogas Krūšturis, Kas Darbojas Sporta Plus Lieluma Sporta Treniņa Krekls Skatīt lielāku

Jogas Tops Sievietēm, Sports Top Fitness Sievietēm Polsterēta Push Up Sporta Krūšturis, Topi Jogas Krūšturis, Kas Darbojas Sporta Plus Lieluma Sporta Treniņa Krekls

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.37

-19%

€4.21

Kopīgot

Vairāk informācijas

Spilventiņu var Noņemt

Push Up Tases

Kā Es Varu Zināt, Kāda Izmēra Pasūtīt?Izvēlieties izmēru, kas vislabāk atbilst jūsu lielākais mērījumus (krūšu, vidukļa vai gurnu).Ja jūs esat starp izmēru, parasti vislabāk likt lielāka izmēra, tāpēc jums ir vietas, lai pārvietotos, vai tā izmaiņas var viegli izdarīt.Krūtis Ļaujiet jūsu rokas pakārt, protams, pie jūsu sāniem.Ir kāds pasākums, jūs ar mērlenti, kas ir paralēla zemes.Ir jūsu draugs pasākums saskaņā ar jūsu paduses, ap jūsu muguru un vairāk nekā pilnā daļu no jūsu krūtis.Pārliecinieties, vai mērīšanas lenti ir mājīgs, bet ne cieši.Vidukļa Saliekt vairāk uz vienu pusi, lai atrastu vietas, kur jūsu vidukļa, protams, krokas.Pasākums šīs vietas; būtu tiesības saskaņā ar savu nabu.Turēt mērlenti paralēli grīdai un akurāti pret jūsu ādu, bet nav pull saspringts.Hip Stāvēt taisni ar kājām kopā.Ir draugs pasākums pār jūsu gūžas un astes, ap pilnā daļu.Pārliecinieties, lai saglabātu mērīšanas lenti paralēli grīdai.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

1.Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot Drošu Maksājumu 2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā, 4.Vairāk Maksājumu jautājumu, Lūdzu, pārbaudiet šādas saites:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!

Tagi: atiet sporta sievieti, sporta zāle top sieviete, spīguļi, sievietes tērps, Joga Krekli, tops sievietēm, sporta tops sievietēm, paklājiņš jogas, Sporta Tops, tld aizsardzības krekls, zaudēt jogas augšu.

Datu lapa

Godu Skriešana, fitness, joga, skriešana
Zīmola Nosaukums TOPPICK
Stils Sporta Stils
Vienuma Tips Krekli
Sporta Veids Joga
Dzimums SIEVIETES
Izmērs S/ M /L/ XL/ XXL/ XXXL
Funkcijas Komforts
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Iezīme Ātri Sauss
Modeļa Numurs joga krūšturis
Materiāls Spandex
Auduma Veids JERSEY

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jogas Tops Sievietēm, Sports Top Fitness Sievietēm Polsterēta Push Up Sporta Krūšturis, Topi Jogas Krūšturis, Kas Darbojas Sporta Plus Lieluma Sporta Treniņa Krekls

Jogas Tops Sievietēm, Sports Top Fitness Sievietēm Polsterēta Push Up Sporta Krūšturis, Topi Jogas Krūšturis, Kas Darbojas Sporta Plus Lieluma Sporta Treniņa Krekls

Saistītie Produkti: