Jauns Izpārdošana
SCT-80 kabatas ģitāras akords prakses rīku portatīvo kakla ģitāra treneris ar rotējošu akordu diagrammas iesācējiem (bez akumulatora) Skatīt lielāku

SCT-80 kabatas ģitāras akords prakses rīku portatīvo kakla ģitāra treneris ar rotējošu akordu diagrammas iesācējiem (bez akumulatora)

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.41

-29%

€26.29

Kopīgot

Vairāk informācijas

Cienījamais pircējs, Paldies, ka iepirkties mūsu YUEKO veikalā, pirms pērkat, mēs varētu sniegt jums kādu SOLĪJUMU!

1.Pēc tam, kad mēs izsūtīti paketes un pārliecinieties, ka jums nav iegūt jūsu pakas, mēs sniegsim jums visu kompensāciju.Pat tad, ja piegādes taimautu, mēs joprojām var atmaksāt ar jūsu paypal kontā, lai jūs varētu iepirkties šeit, neuztraucoties par iespēju zaudēt naudu. 2. Ja produkts jums ir kādas problēmas , lūdzu, rakstiet mums uz e-pastu vai atstāt mums ziņu, pirms jūs sniedzat strīdu vai negatīvas atsauksmes, lai mēs varētu ar to tikt galā pēc iespējas ātrāk un efektīvāk.Lūdzu esiet droši iepirkties mūsu YUEKO veikalā un baudīt!!!

Produktu Ieviešanu

Kabatas Ģitāra ir mazo, portatīvo ģitāra prakses rīku, lai draugi, kuriem nav laika, lai praksē klavieres, un ir noteikti, lai paātrinātu savas ģitārspēles prasmes.Jūs varat veikt auto, iet uz skolu, iet strādāt vai vienkārši brīva laika, veikt horda konvertēšanu, heksadecimālā (kāpšanas) aptaustīšana vingrinājumi, kas palīdzēs uzlabot jūsu pirkstu elastīgumu un ātrumu, pat ģitāru, vienalga, vai jūs vienkārši sāku mācīties ģitāru, Vai ģitāras veterāns, tas ir, bez šaubām, savu radošo praksi rīks.

Produktu Detalizēts apraksts

Piemērots iesācējiem, lai praksē akordi.

Jūs varat pielāgot string hermētiskumu saskaņā ar jūsu vēlmēm.

Imitācija persiku sirds klaviatūra, tautas ģitāras stīgām.

Videi draudzīgs augstas izturības plastmasas korpuss.

Ar akordu funkciju

Ar metronomu funkcija

Ar displeja ekrānu var pagriezt

Metāla stīgas

Maza: Tas ir viegli veikt apkārt, jūs varat prakse, brīvā laika un vieta.

Ērtības: bez skaņas, bez iejaukšanās, kas var radīt ērtībai, mūsu mērogā vingrinājumi

Palīdzība: Prakse 10-15 minūtes dienā, un jūs atradīsiet savu mainās pēc tam, kad vienu un pusi gadus.

Maksājuma

1. Jūsu nauda ir samaksāta www.winwithwow.lv pēc tam, kad jūs saņemtu preces, www.winwithwow.lv dos naudu uz mūsu kontu .Un, ja mēs piekrītam atdot naudu, tas ir www.winwithwow.lv arī tā, lai jūs pārāk.Tātad, tas ir droši DARĪJUMA PAKALPOJUMU. 2. Jūs varat darīt sava pasūtījuma apmaksu ar Kredītkarti, Naudas Booker, Money Gram, Banka, T/T, Western Union u.c.

Piegāde

1.Kuģa laiks ir atkarīgs no pircēja muitošanas laikā, vai citi faktori, piemēram, laika prognozi vai pozīciju par galamērķi.Ja tu esi redzējis pakete ieradās jūsu vietā, jūs varat pārbaudīt ar muitas vai vietējā pasta nodaļā, lai jūs varētu saņemt preču drīz. 2.Parastā piegādes laika, ar dažādiem express company.EMS: Paredzamais piegādes laiks ir 5-10 darba dienas China post air pasts :Paredzamais piegādes laiks 15-45 darba dienu laikā ePacket: Paredzamais piegādes laiks ir 5-10 darba dienu laikā,kuģa tikai ASV Posti Somija: Paredzamais piegādes laiks 10-30 darba dienu laikā, no kuģa uz krievijas Federāciju un Baltkrieviju tikai.www.winwithwow.lv Standarta piegāde: piegādes laiks 15-45 darba dienu laikā Hong Kong Post Gaisa Pasts: Paredzamais piegādes laiks 15-45 darba dienās Jebkuru citu pauž jūs vēlaties , jūs varat sazināties ar mums.

Atsauksmes

Mēs automātiski atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti, lai ikvienam, kurš ir pabeigt darījumu un atstāt mums pozitīvas atsauksmes. 1.Ja jums patīk mūsu objektus , lūdzu, sniedziet mums Piecu Zvaigžņu atsauksmes, un ļauj citiem baudīt to pārāk. 2. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums , ja jums ir neapmierināti ar to , lūdzu, sazinieties ar mani pirmajā vietā, kas dod negatīvu atsauksmju, un tas veids, kā mēs varam tikt galā ar to efektīvāku. 3. Mēs dos pieci sākt atsauksmes, lai katru jauka pircēja pārāk. 4.Lūdzu, rakstiet man, izmantojot MANU ZIŅAS " vai "Jautāt Pārdevējam Jautājumu" ja jums ir jautājumi par mūsu sarakstu vai savu pirkumu.

Par mums

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,un mēs būsim patiesi apsveicami, ka jūs būtu labvēlīgu komentāru pie mums.Mūsu zīmols ir YUEKO,kas ir veltīta, lai padarītu produktus un tembrs augsta kvalitāte.Jūsu atbalsts ir svarīgi, motivāciju uz asv, lai veicinātu produktu un craftworks.Laipni lūdzam iesniegt suggeations.Ja ir kādas problēmas ,lūdzu, sazinieties ar mums uzreiz.Mēs atbildēsim jums pirmo reizi, un darīt visu, kas mūsu spēkos, lai jūs apmierina.

Tagi: kakla stratēģijām, p bass kakla, uz kakla maska, klon, cobre ģitāra daļas, ģitāru labošanas rīks, kakla ģitāra atbalsts, fander kakla ģitāra, acousitc ģitāru piederumi, profilētu kakla ģitāra plate.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs STC-80
Veids Meklēšana Peg
Svars 0.255kg
Produktu Kategorija Ģitāras akords treneris
Materiāls Inženierzinātņu Plastmasas
Zīmols solo
Kontaktdakšas Tips NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

SCT-80 kabatas ģitāras akords prakses rīku portatīvo kakla ģitāra treneris ar rotējošu akordu diagrammas iesācējiem (bez akumulatora)

SCT-80 kabatas ģitāras akords prakses rīku portatīvo kakla ģitāra treneris ar rotējošu akordu diagrammas iesācējiem (bez akumulatora)

Saistītie Produkti: