Jauns Izpārdošana
Mūsdienu Vilnis K9 Kristāla Karājās Stiepļu Bumba Kvadrātveida Kulonu Lampas Apgaismojuma Armatūra Lietus lāse Aizkaru Stikla Lustra, LED Gaismas Skatīt lielāku

Mūsdienu Vilnis K9 Kristāla Karājās Stiepļu Bumba Kvadrātveida Kulonu Lampas Apgaismojuma Armatūra Lietus lāse Aizkaru Stikla Lustra, LED Gaismas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€103.24

-20%

€129.06

Kopīgot

Vairāk informācijas

Izmērs :

Length40xWidth40xHeight60CM= 4 SĪPOLI PAR BĀZES

Length50xWidth50xHeight65CM=5 SĪPOLI PAR BĀZES

Length60xWidth60xHeight80CM=8 SPULDZES PAMATNES

Length70xWidth70xHeight80CM=9 SPULDZES PAMATNES

Spriegums:110-240v

Pamatnes tips:GU10

Gaismas Avots:LE

Online Bezmaksas Piegāde Cena tikai ietver produkta izmaksas un kurjeru maksas.Tiešsaistē cena neietver jebkādu nodokļu vai muitas formalitātes maksu, kas var būt, ko iekasē no klientiem valstī.Arī izmēģināt mūsu labāko, lai palīdzētu jums, lai saņemtu preces, bet mēs neesam atbildīgi par atmuitošanu patērētājiem valstī.Ja pasūtījuma savu valsti uzliek ievedmuitas nodoklis, tad pircējs ir atbildīgs, lai padarītu jebkuru šādu maksājumu.

Par tālu, un bez priekšrocība maršrutu valstīm, kurjeru maksas ir daudz vairāk, nekā ASV, Kanāda u. c.Un mums ir pievienot papildu kuģniecības izmaksas, kas ir jāmaksā kuģniecības uzņēmums.Un par bezmaksas piegāde pārdevēja un kuģniecības mothed pasūtījumus, pārdevējam ir tiesības izvēlēties vispiemērotāko ekspeditors, lai kuģis pasūtījuma.

Saņemot paku, lūdzu, atvērt un pārbaudīt, ka visi objekti ir labā stāvoklī, nav bojāti, vai ir viss pareizi.Ja tas nav iespējams, tad parakstīt kurjeru vadītājiem papīru"nav pārbaudīts", ja kāds objekts ir bojāts, sazinieties ar piegādi uzņēmums ziņot objektu, kā bojāts un pieprasīt pierādījumu par jūsu ziņojumu rakstveidā.Bez šo pierādījumu, mēs nevaram nomainīt bojātās preces.

Jo spuldzes ir viegli sabojāt.Ja mēs nodrošinām spuldzes jūs ,Visas spuldzes ir kā dāvana.Ja tā diemžēl ir sadalīti uz tranzīta ceļu,mēs nevar veikt kompensāciju,lūdzu, nopirkt sīpoli jūsu vietējā vietā.Paldies par sapratni!

1.Saņemot paku, lūdzu, atveriet paketi un pārbaudiet visus priekšmetus, strādā labā stāvoklī, pirms jūs parakstīt.ja preces ir bojātas ,lūdzu jautājiet piegādes uzņēmumu, lai veiktu "kaitējumu sertifikāts ".pajautājiet viņiem dot jums norādi numuru, pretējā gadījumā mēs nevarēsim sniegt jebkādas garantijas un kompensācijas.

2.Ja jums ir kādi jautājumi vai komentāri par mūsu produktiem vai politiku, lūdzu, sazinieties ar mums pa Trademanager vai e-Pastu, mēs atbildēsim 24 stundu laikā.

3.Mūsu produkti būs nedaudz savādāki nekā bildēs.lūdzu, skatiet produkta faktiskās nekā saņemat .

4. Klientu apmierinoša, ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir problēma vai jautājums par savu darījumu lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkāda veida atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu.Negatīvas atsauksmes neatrisina neko, mēs centīsimies labākais, lai atrisinātu problēmas.

Par Mūsu Misiju

1.Eksporta augstas kvalitātes preces no orient par konkurētspējīgu cenu par mūsu klientiem.

2.Strādāt ar mūsu klientiem, lai izveidotu savu biznesu.

3.Lai palielinātu mūsu starptautisko pircējs\'s rentabilitāti un konkurētspēju.

4.Ceram, uzņēmējdarbību ar jums tuvākajā laikā, un mēs apsolām, mēs sniegs jums vislabāko cenas un labāko servisu.

Tagi: mūsdienu chandelie, chandelie crystal, dizains reprodukcija, kāpņu margas, bumba ilgi lustra, banpresto kristāla bumbas, lampas molekulmasa, mūsdienu lustra pilieni, lustra lietus, luksusa cristal lustra.

Datu lapa

Gaismas Avots LED Spuldzes
Skaits Gaismas 7
Ēnā Virzienā Uz leju
Instalācijas Veids Semiflush Mount
Slēdža Tips Touch On/Off Slēdzis
Garantijas laiks 3Year
Apgaismojuma Jomā 15-30 kvadrātmetru
Ir Regulējamas, No
Modeļa Numurs WH11
Zīmola Nosaukums HOMEBLESS
Funkcijas Nerūsējošā tērauda kāpnes, Kristāla Gaismas
mersyside 2 pakalpojumu mersyside durvīm līdz durvīm, loģistika
Ir Spuldzes Iekļauts
Korpusa Materiāls Crystal
Stils Mūsdienu
Apdare Matēta Nerūsējošā Tērauda
Sertifikācija UL
Vienuma Tips Lustras
Pamatnes Tips gu10
Pieteikums Dzīvojamā Istaba, Citi
Ēnā Tips Shadeless
Spriegums 110-240V
Barošanas Avots AC

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mūsdienu Vilnis K9 Kristāla Karājās Stiepļu Bumba Kvadrātveida Kulonu Lampas Apgaismojuma Armatūra Lietus lāse Aizkaru Stikla Lustra, LED Gaismas

Mūsdienu Vilnis K9 Kristāla Karājās Stiepļu Bumba Kvadrātveida Kulonu Lampas Apgaismojuma Armatūra Lietus lāse Aizkaru Stikla Lustra, LED Gaismas

Saistītie Produkti: