Jauns Izpārdošana
1PC Izolēta, Brūna Papīra Pusdienas Somas Lielu Atkārtoti Pusdienas Maisu Pieaugušajiem Darbā Biroja Bērni Skolā Skatīt lielāku

1PC Izolēta, Brūna Papīra Pusdienas Somas Lielu Atkārtoti Pusdienas Maisu Pieaugušajiem Darbā Biroja Bērni Skolā

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.44

-34%

€3.75

Kopīgot

Vairāk informācijas

Divdesmit septiņi tūkstoši četri simti divdesmit četri

Produkta Apraksts

Mūsu Brūna Papīra Pusdienas Soma ir izgatavota no Mīksta, Stingra, Atkārtoti, Asaru izturīgs un Leakproof kraft papīra.Tas ir ideāls, lai uzglabātu pārtikas produktus atvest, biroja, skolas, darba vietas, piknika, pludmales un BBQ.

3mm Alumīnija folijas uzliku piedāvā lielisku siltuma pretestību, kas saglabā pārtikas produktus svaigus un silts/auksts.Tas ir arī liels, lai saglabātu auksto dzērienu vai ledus iepakojuma temperatūru sporta zālē vai automašīnu.

20cm(L)*11cm(W)*25cm(H)/ 10 x 8 x 4.3 gadā.Tas ir diezgan liels, un liels iepakojums veselīgu pārtiku, piemēram: piena produkti, augļi un dārzeņi.To var viegli salocīt, līdz stājas messenger, somas, portfelis vai mugursoma reizi iztukšota.

Vienkārši noslaucīt tīru ar mitru lupatu, un atstājiet nožūt.Tā izskatās modernāks pārāk retro/vintage stilā.Izveidot savu pusdienu soma dizains, tas ir writeable!Jūs varat rakstīt savu vārdu uz tā, un neviens būs zagt pārtiku no jums!

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

Piezīme 1:1 Inch= 2.54 CM; 1 CM=0.39 Collas

2. piezīme: Sakarā ar citu, kas ražo partijās, var būt novirze no 1 līdz 3CM priekšmetiem.

3. piezīme:Krāsas uz datora monitora var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma krāsas atkarībā no jūsu monitora iestatījumiem.

Pakete ietver:1Pc* Papīra Pusdienas Soma

Tagi: maisa termisks, kaste pusdienas siltuma, sac prada, pieaugušo insolated pusdienas soma, soma chanel, pusdienas kaste boksi soma, soma tanluhu, mazulis lunchbox, KARALIS BALODIS, aosbos modes pusdienas soma.

Datu lapa

Veids Citi
Materiāls Citi
Zīmola Nosaukums LAKEBAO
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Pusdienas soma

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1PC Izolēta, Brūna Papīra Pusdienas Somas Lielu Atkārtoti Pusdienas Maisu Pieaugušajiem Darbā Biroja Bērni Skolā

1PC Izolēta, Brūna Papīra Pusdienas Somas Lielu Atkārtoti Pusdienas Maisu Pieaugušajiem Darbā Biroja Bērni Skolā

Saistītie Produkti: