Jauns Izpārdošana
DUBERY Zīmola Dizaina Vīriešu Brilles Polarizētās Saulesbrilles, Braucot Toņos Vīriešu Saules Brilles Vīriešiem Vasarā Spogulis Ieplests UV400 Skatīt lielāku

DUBERY Zīmola Dizaina Vīriešu Brilles Polarizētās Saulesbrilles, Braucot Toņos Vīriešu Saules Brilles Vīriešiem Vasarā Spogulis Ieplests UV400

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.59

-45%

€13.80

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piegāde

1.Mēs Kuģis Pasaulē, izņemot gadījumus, APO/FPO. 2.Mēs parasti izmanto www.winwithwow.lv Standarta piegādi vai Reģistrējies Ķīna Post Aviopastu,un tas aizņem aptuveni 3-6 nedēļu laikā par piegādi. 3.Ja jūs nevarat gaidīt, ka ilgi,lūdzu, izvēlieties Express,piemēram, EMS(5-29) vai TNT/ DHL/FEDEX(3-9), mēs Aprēķināt papildu piegādes izmaksām.

Maksājuma

Mēs pieņemam šādus maksājumu metodes: Cridet Karte; Moneybooker;T/T;Western Union;Visa...Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Muitas Nodokli

Visiem pircējiem ir pienākums maksāt papildu ievedmuitas nodokli.Lūdzu, atzīmēja to, kad veikt pasūtījumus.

Atgriezties&Kompensācijas

1.Ja jums nepatīk preci esat iegādājies, lūdzu, maksāt kuģniecības kravu un nodot to mums robežās 10days.Mēs atmaksāsim naudu oncereceive to.Lūdzu, ņemiet iepakojuma nebūs ietekmē mūsu otrā pārdošanu. 2 .Pilnu kompensāciju vai atkārtoti nosūtot jums ar zemāk nosacījums: Lai zaudēja ceļā/Lai atpakaļ uz Ķīnu sakarā ar mūsu iemesla/Klients saņem nepareizu izmēru/Preces, kas sabojātas ceļā.

Dropshipping&Vairumtirdzniecības

Dropshipping&Vairumtirdzniecības pieejami.Vairumtirdzniecības pircējs ,ja jūsu pasūtījuma summa atbilst $300, mēs piedāvājam bezmaksas piegāde ar DHL, EMS, FedEx, Aramex .Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!

Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, Lūdzu, atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Ja jums ir kādi jautājumi, ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atgriezeniskās saites.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu un padarīt jūs 100% apmierināts!

Tagi: dubery sievieti, stikla polar, dubery brilles, polarizacni bryle, stikla vīriešiem, polar sunglass, vīrieši sunglass, polaroid drošības saulesbrilles, dubery 120, vīriešu sunglass.

Datu lapa

Rāmja Materiāls Plastmasas
Stils Goggle
Objektīvs Augstums 44mm
Lēcas Optisko Atribūts UV400
Zīmola Nosaukums DUBERY
Temple Garums 136mm
Vienuma Tips Brilles
Izmantot reizes Sporta, Brīvdienas, Ārpus Telpām, Braucot
Briļļu Tips Saulesbrilles
Rāmja Platums 149mm
Tilta Platums 15mm
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Dzimums VĪRIEŠI
Lēcu Materiāls Polaroid
Saulesbrilles Funkcija Anti uva, novērstu uvb, polarizēts
Svars 25g
Objektīva Platums 63MM
Modeļa Numurs d11

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

DUBERY Zīmola Dizaina Vīriešu Brilles Polarizētās Saulesbrilles, Braucot Toņos Vīriešu Saules Brilles Vīriešiem Vasarā Spogulis Ieplests UV400

DUBERY Zīmola Dizaina Vīriešu Brilles Polarizētās Saulesbrilles, Braucot Toņos Vīriešu Saules Brilles Vīriešiem Vasarā Spogulis Ieplests UV400

Saistītie Produkti: