Jauns Izpārdošana
Lai Peugeot 301 2008 Citroen C4 Lūka C4L C3-XR Elysee Auto stils akseleratora Degvielas, Gāzes, bremzes, sajūga pedālis Skatīt lielāku

Lai Peugeot 301 2008 Citroen C4 Lūka C4L C3-XR Elysee Auto stils akseleratora Degvielas, Gāzes, bremzes, sajūga pedālis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.11

-25%

€13.49

Kopīgot

Vairāk informācijas

Specifikācijas: Saderīgs Modelis: Peugeot 301 2008. Citroen C4 Lūka C4L C3-XR Elysee Piezīme: Tikai piemērots Kreiso Roku Vadīt auto,kas Nav piemērots Labās Rokas Piedziņas automašīnas. (šeit ir atšķirība veids, lai jūs izvēlējāties) ( Kā mēs zinām, automašīnu versijas būs dažas atšķirības dažādās valstīs.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu automašīnas pedāļi & kāju formas, kā mūsu picture show, pirms iegādāties, paldies) Materiāls:Augstas Kvalitātes Nerūsējošais Tērauds & Skidproof Gumijas Stāvoklis: augstākās kvalitātes un 100% Brand New(Nekad nav Bijis, ko Izmanto vai Uzstāda) (Trešā persona produkts,nav oriģināls.) Rūpnīcas vairumtirdzniecības cenas ,labas kvalitātes garantija Krāsa:Kā picture rādīt Izmērs (Apm. ) : Kā picture rādīt Lūdzu, apstipriniet produkta izmērs Var atbilst jūsu pedāļiem, pirms iegādāties.Funkcijas: 1.Pieteikums:Dekorēšana un nomaiņa modificēt. 2.Šo produktu aizsargi, kas pasargās jūsu automašīnu no nicks, mikroshēmas un skrāpējumiem. 3.Tās uzstādīt viegli AMATNIECĪBAS. 4.Reti dekorēšanas daļas un saglabāt savu auto unikālu un uzkrītošā 5.Izgatavots no augstas Kvalitātes Materiāla, anti-corrosive,korozijas izturība,izturīga 6. Vienkārša montāža, nav nepieciešams, lai urbšanas un metināšanas 7.Ideāls auto DIY, ideāls nomaiņa vai dekoratīvās apdares.Iepakojuma saturs ietver: 2gab/set AT(automātika) Akseleratora pedālis, Bremzes pedāļa vai 3pcs/komplekts MT(Manuālā Pārnesumkārba) Akseleratora pedāli, sajūga pedālis,Bremzes pedāļa (Piezīme:Šis punkts nāk bez mazumtirdzniecības kastē,bet mēs pack arī pirms nosūtīšanas.) Uzstādīšanas Metode: Viegli Uzstādīšana Ielikt tieši.BEZ skrūvēm,Nav Nepieciešams, Urbšana Nepieciešams,nav nepieciešams, metināšanas.Oriģinālās gumijas bremžu pedāli un sajūga pedālis ir noņemts pirmais. 1) Bremžu pedāli: Noņemt oriģinālo gumijas, pēc tam vāciņu uz sākotnējo pedāli. 2) Akseleratora pedāli: notīriet virsmu, un sargājiet to no mitruma.Attiecas uz sākotnējo pedāli no augšu uz leju.To pabeigt !!Ideāli !!!

Tagi: c4, citroen c4 vts pedāli, difuzoru peugeot, mtb pedāļiem, pedālis peugeot, automašīnu citroen, 308 pedāli, Peugeot 308 piederumu, citroen c4 7, citroen c5.

Datu lapa

Īpašas Pazīmes non-slip
Vienuma Tips Pedāļi
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9001
Materiāla Tips Nerūsējošā Tērauda
Modeļa Nosaukums ELPD0A2
Gads 2014. - 2020. gadam
Postenis Augstums 0.5inch
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Objektu Platums 2.75inch
Zīmola Nosaukums Emaicoca
Postenis Svars 0.13kg
Objekta Garumu 4.25inch

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Lai Peugeot 301 2008 Citroen C4 Lūka C4L C3-XR Elysee Auto stils akseleratora Degvielas, Gāzes, bremzes, sajūga pedālis

Lai Peugeot 301 2008 Citroen C4 Lūka C4L C3-XR Elysee Auto stils akseleratora Degvielas, Gāzes, bremzes, sajūga pedālis

Saistītie Produkti: