Jauns Izpārdošana
1Pair 3/4 Orthotic Apavu Ieliktņiem, Zolīte, lai Plantar Fasciitis, Pēdu Velves un Papēža Sāpju Tases Atbalsts Sievietēm Skatīt lielāku

1Pair 3/4 Orthotic Apavu Ieliktņiem, Zolīte, lai Plantar Fasciitis, Pēdu Velves un Papēža Sāpju Tases Atbalsts Sievietēm

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.75

-40%

€4.59

Kopīgot

Vairāk informācijas

RM17744605848618767

Motīvs:

1. SĀPJU MAZINĀŠANAS ATBALSTA: Ērtas zolītes nodrošina sāpju mazināšanas atbalsta visu dienu.Atbalstot pareizu pēdas pozīciju amortizācijas materiāls, samazina nogurumu un sāpes no plantar fasciitis, papēdis liek domāt un kopējo kāju kaites.

2. VIEGLI IEKĻAUJAS JEBKURĀ APAVU: atbalsta zolītes var valkāt vairumā apavu stilu, ieskaitot ikdienas, sporta un kleitu kurpes, kā arī zābaki.Pielāgojamas, ar 3/4 masāžas ieliktņi var būt apgrieztām par perfektu fit.

3. ŠOKA ABSORBĒJOŠO DIZAINU: unikālu honeycomb dizains ļauj zolītes rīkoties kā pavasarī, absorbējot triecienu un vienmērīgi sadala spiediena izveidots ar katru soli.Šūnveida pamatni arī novērš zolīte no slīdēšanas, lai ērti valkājot pieredzi.

4. SMARŽA BEZMAKSAS MIKROBU MATERIĀLS: Premium, medicīnas grade zolītes ir antibakteriāla, lai efektīvi novērstu smakas no baktēriju veidošanos paplašinātās wearability.Uz zolītes ir viegli mazgāt ar rokām, izmantojot saudzīgu mazgāšanas līdzekli, ja nepieciešams.

5. NONSLIP ORTHOTICS: Trīs ceturtdaļas orthotic zolītes ļauj vairāk vietas kājām kārba, kas ērti iederas jebkurā kurpes.Ar orthotic ieliktņiem ir bez slīdēšanas papēža turēt zolīte droši vietā visas dienas garumā.Veidota ar izturīgu, mikrobu materiāls, zolītes atvairīt baktēriju plašu smarža bezmaksas wearability.

3/4 Želeja Zolītes ar

Nodrošinot ērtāku, pretsāpju atbalsta visu dienu, kas tiek finansētas masāžas želeja zolītes viegli uzvilkt jebkuru apavu.Triecienu absorbējošu gēlu zolītes var izmantot vairākus pārus kurpju, tiek turēts drošā vietā ar šūnveida pamatni.

Sāpju Mazināšanas Atbalsta:

Ērti masāžas želeja zolītes nodrošina sāpju mazināšanas atbalsta visu dienu.Triecienu absorbējošu gēlu, samazina muskuļu nogurumu un sāpes, ko izraisa plantar fasciitis, papēdis liek domāt, kritušo arkas un citi kāju kaites.

Viegli Iekļaujas Jebkurā Apavu:

Atbalsta, masāžas želeja zolītes var valkāt vairumā apavu stilu, ieskaitot ikdienas, sporta un kleitu kurpes.Pielāgojamas, ar 3/4 gela ieliktņiem var būt apgrieztām par perfektu fit jūsu mīļākie apavi.

Šoka Absorbējošas Šūnu Konstrukcija:

Unikāla šūnu konstrukcija ļauj gēla zolītes rīkoties kā pavasarī, absorbējot triecienu un vienmērīgi sadala spiediena izveidots ar katru soli, bet arī novērst zolīte no slīdēšanas, lai ērti valkājot pieredzi.

Smarža bezmaksas Antibakteriāla Želeja:

Augstas kvalitātes, medicīnas grade želeja zolītes ir mikrobu, likvidējot smakas no baktēriju veidošanos paplašinātās wearability.Piemaksa želeja zolītes ir viegli mazgāt ar rokām, izmantojot saudzīgu mazgāšanas līdzekli, ja nepieciešams.

Izmērs:(L*W)

XS: 15*7.2 cm / 5.9*2.83 collas

S: 15.5*7.4 cm / 6.1*2.91 collas

M: 17*7,6 cm / 6.69*2.99 collas

L: 17.5*8.4 cm / 6.88*3.3 collas

XL: 18.5*8.6 cm / 7.28 / 3.38 collas

Iepakojums:

1Pair * 3/4 Želeja Zolītes

RM17744605848618769

Tagi: orthotic arch atbalsta lencēm, muskuļu sāpes, papēža skate, fēns zeķes, shoelac, futbola lencēm, papēdis augsts, muguras sāpes, papēža sievietēm, amazon plantar fasciitis.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums YQQGD
Materiāls Kokvilnas, ABS
Modeļa Numurs A0909
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dropshipping
Ietekme Kaulu Aprūpe

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1Pair 3/4 Orthotic Apavu Ieliktņiem, Zolīte, lai Plantar Fasciitis, Pēdu Velves un Papēža Sāpju Tases Atbalsts Sievietēm

1Pair 3/4 Orthotic Apavu Ieliktņiem, Zolīte, lai Plantar Fasciitis, Pēdu Velves un Papēža Sāpju Tases Atbalsts Sievietēm

Saistītie Produkti: