Jauns Izpārdošana
3 Līmeņa 36 Bedrītes Koka Auskari Rotu Organizators Displeja Turētāja Statīvs Metāla Rotaslietas Turētājs Auskari, Kaklarota, Display Rack Skatīt lielāku

3 Līmeņa 36 Bedrītes Koka Auskari Rotu Organizators Displeja Turētāja Statīvs Metāla Rotaslietas Turētājs Auskari, Kaklarota, Display Rack

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.20

-19%

€8.99

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Ideāls Apdares: statīva funkcijas ar elegantu dizainu, tērpi jebkuru istabas interjeru.Tas ir ideāls, lai rotaslietas organizācijas vai profesionālās displejs mazumtirdzniecības veikalos vai tirdzniecības izstādēs.Elegants metāla rotaslietām statīvs aprīkots ar klasisko balto apdari.Lūdzu, ņemiet vērā, ka rotaslietas NAV iekļauti.

2、naudas Sodu Kuģiem: Šīs rotaslietas turētājs var turēt līdz 18 pāri auskari .Jūs varēsiet piekārt savu iecienītāko kniedes, vilināt auskari, un stīpām ar vieglumu.Jums vairs nav jāuztraucas par iespēju zaudēt mugurām jūsu auskari.Šis turētājs var uzņemt push muguras, skrūves muguras, un bloķēšanas muguras.

3、Lielisku Dāvanu: Šīs rotaslietas organizators ir lieliska dāvana jebkura meitene vai sieviete, par savu sarakstu.Organizators piedāvā stabilu koka materiāla un metāla, un tā funkcijas paplātes, lai varētu ātri piekļūt jūsu auskari, gredzeni, krelles vai rokassprādzes.

4、Paketi, Ieskaitot: komplektā ietilpst rotaslietas displejs stāvēt, whcih izriet pati no dzelzs, koka materiāli.

5、Pareizu Lielums: Ar auskaru turētājs ir redzamas ar atbilstošu izmēru, lai būtu ideāls sīkrīku padara jūsu auskars sakoptu.

Motīvs:

Brīnišķīgs veids, lai parādītu

Šīs rotaslietas displejs stāvēt ir 3layers, tas ir 36 caurumi.

Jums var likt jūsu auskari ,kaklarotas un citi juvelierizstrādājumi aksesuāri par viņiem!

Specifikācijas:

Materiāls: dzelzs, koka materiāla

Krāsa: melns, balts

Tips: 10.2 x 5,9" , 36 bedrītes

Iepakojuma Saraksts:

1*Rotaslietas Displejs Stāvēt

Piezīmes:

1. Kā lielumu virs mēra ar roku, lielumu, faktisko objektu saņemta var nedaudz atšķirties no lielums iepriekš.

2. Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras uz jūsu datora, monitora, kā monitori nav kalibrēti.

3. Ja jums ir kādi jautājumi,nevilcinieties sazināties ar mums,mēs esam šeit, lai jums palīdzētu.

Tagi: storag grozs, pigmenta gredzens, virtuves ratiņi, modes maisiņš, organiskā stikla stāvēt, plaukta cigarešu, grīdas tips 3. līmenis, 3 līmeņa displejs, 3 līmeņu plaukts, 3 līmeņa virtuves plaukts.

Datu lapa

Instalācijas Veids Grīdas Veids
Materiāls Metāla
Piemērojamo Telpu Dzīvojamā Istaba
Modeļa Numurs Auskaru uzglabāšanas plaukts
Nē. Līmeņu Trīsslāņu
Izmērs L
Izmantošana Citi
Iezīme Eco-Friendly
Klasifikācijas Nav locīšanas Plaukts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

3 Līmeņa 36 Bedrītes Koka Auskari Rotu Organizators Displeja Turētāja Statīvs Metāla Rotaslietas Turētājs Auskari, Kaklarota, Display Rack

3 Līmeņa 36 Bedrītes Koka Auskari Rotu Organizators Displeja Turētāja Statīvs Metāla Rotaslietas Turētājs Auskari, Kaklarota, Display Rack

Saistītie Produkti: