Jauns Izpārdošana
Elkoņa Kompresijas Piedurknes -5mm (1 PĀRIS) Atbalstu Figūriekavas Tendinīts, Artrīts, Bursīts Skatīt lielāku

Elkoņa Kompresijas Piedurknes -5mm (1 PĀRIS) Atbalstu Figūriekavas Tendinīts, Artrīts, Bursīts

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.54

Kopīgot

Vairāk informācijas

modname=ckeditor

1 Pāris Fitnesa Elkoņa Lencēm Kompresijas Atbalsta čaula Tendinīts, Tenisa Elkonis, Golfa Elkonis Apstrāde - Samazina Locītavu Sāpes Par produktu DOTU SAVU POTENCIĀLU - PĀRVIETOT LABĀK - GET SPĒCĪGĀKA - VILCIENA GRŪTĀK - Justies pārliecināti un droši jebkādas darbības, no weekend warrior nodarbēs, lai pauerliftings vai sportistu.Mazināt spriedzi, tenisa elkonis, vai golfa spēlētājs ir loka simptomi, ja mācības.Elkoņa piedurknes nodrošina elkoņa balsts ar ērtu, elastīgu, elkoņa locītavu kompresiju.Šī 5mm neoprēna elkoņa kompresijas piedurknes, kas darbojas kā mobilā elkoņa lencēm, kas piedāvā siltumu, nodrošina stabilitāti un uzlabo koordināciju.

PATENTĒTA TEHNOLOĢIJA - elkoņa atbalsta modelis konstrukcija ir veidota uz anatomiski pielāgots tik unikāls, ka tā ir patentēta.Ar anatomiski izteiksmīgs dizains ir balstīts uz formu, rokas un elkoņa.elkoņa uzmavas ir izveidota īpaša R&D komanda, kas strādā ar tekstila inženieri, lai piedāvātu optimālu kombināciju, elkoņa atbalstu un komfortu, vienlaikus paredzēts, lai patiesi atbilstu jūsu ķermeni.

JEBKURA DARBĪBA, JEBKURAM VECUMAM, JEBKURAM PRASMJU LĪMENIM - elkoņa kompresijas piedurknes pastiprina visu kopīga, un ļauj droši, optimālu kustību jebkurā elkoņa-atkarīga darbību - vai jūs esat elite CrossFit sportists vai nejauši aktīvs.Piedurkņu palīdzēs novērst spriedzi vai traumas, bet arī nodrošināt ātrāku atveseļošanos un rehabilitāciju no elkoņa celmi, elkoņa tendinīts, tenisa elkonis simptomi, vai citiem celmiem.

19YEARS PIEREDZI DIZAINA UN ANATOMIJA - ir bijis top-lidojuma, droša radītājs elkoņa wraps, elkoņa bikšturi, un citus kopīgus atbalsta tehnoloģija jau gadu desmitiem, padarot tikai augstākās kvalitātes handcrafted izstrādājumi kopš 2000. gada.

IZVĒLĒTIES LABĀKO PAR SEVI - NAV NOKĀRTOT.Izvēlēties un uzzināt, kāpēc tik daudzi no pasaules elites sportistiem Crossfit, Vadītājs un Olimpiskā svarcelšana izvēlieties elkoņa piedurknēm un elkoņu bikšturi pār visiem citiem.Izvēlēties nelokāms, premium kvalitātes un augstvērtīgs dizains elkoņa atbalsts, lai palikt veseliem, stiprākas, un sasniegt savu pilnu potenciālu.

Tagi: Loks, lencēm elkoņa, auto, sporta, pārsējs elkoņa atbalsts, krēslu kāju spilventiņu, rokas preses mašīna kniežu, roku nagu īpašnieks, nagu art roku elkoņu balsts spilvens, cimdu, artrīta puses, mēbeļu kāja m8.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iepakojums 1 pārī
Biezums 5mm
Nosaukums ceļa piedurknēm, ceļgalu atbalstu
Materiāls scr
Zīmola Nosaukums Slim liPing
Vecums Pieaugušie

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Elkoņa Kompresijas Piedurknes -5mm (1 PĀRIS) Atbalstu Figūriekavas Tendinīts, Artrīts, Bursīts

Elkoņa Kompresijas Piedurknes -5mm (1 PĀRIS) Atbalstu Figūriekavas Tendinīts, Artrīts, Bursīts

Saistītie Produkti: