Jauns Izpārdošana
Tooarts Žirafe Rotājumu Čuguna Mākslas Dekoru Roku darbs Amatniecības Mājas un Āra Apdare, Dzīvnieku Statuetes home decoration accessories Skatīt lielāku

Tooarts Žirafe Rotājumu Čuguna Mākslas Dekoru Roku darbs Amatniecības Mājas un Āra Apdare, Dzīvnieku Statuetes home decoration accessories

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€22.54

-40%

€37.57

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Tas ir žirafe jautri rotājumu, vienkāršas formas ar plūstošām līnijām ieskicēts spilgts veidā žirafe.

Pieņemot kvalitātes dzelzs materiālus, tas ir roku darbs, ko pieredzējuši amatnieki, izmantojot manuālu procesu, piemēram, štancēšana, metināti un cepšanai.Žirafe ķermeņa metināta un nostiprināti ar dzelzs cilindru kājas, augsts-svars ir vairāk stabila un droša.

Izskats ir videi draudzīgs cepšanas krāsotas, marķēšanai, bedres ir pulēta vairākas reizes, un ir īpašu tekstūru.

Kopumā gluda un rustless ar naudas sodu meistarība, spēcīgs un izturīgs.Vintage un izsmalcinātu amatniecība ir estētiski, un lielo izmēru, var izmantot iekštelpās un āra dekorēšanai.

Lieliska dāvana, žirafe un dzīvnieku mīļotājiem, kas rada mākslas sajūta savvaļas dzīvniekiem, lai jebkuru mājas dekoru iestatījumu.

Funkcijas:

Smieklīgi Dizains: Šis ir žirafe jautri rotājumu, vienkāršas formas ar plūstošām līnijām ieskicēts spilgts veidā žirafe.

Rokdarbu: Tas ir roku darbs, ko pieredzējuši amatnieki, izmantojot manuālu procesu, piemēram, štancēšana un cepšanai.Žirafe ķermeņa metināta un nostiprināti ar dzelzs cilindru kājas, augsts-svars ir vairāk stabila un droša.

Īpaša Apstrāde: izskats ir videi draudzīgs cepšanas krāsotas, marķēšanai, bedres ir pulēta vairākas reizes, un ir īpašu tekstūru.

Praktisks Dekors: Vintage un izsmalcinātu amatniecība ir estētiski, un lielo izmēru, var izmantot iekštelpās un āra dekorēšanai.

Brīnišķīgu Dāvanu: lieliska dāvana, žirafe un dzīvnieku mīļotājiem, kas rada mākslas sajūta savvaļas dzīvniekiem, lai jebkuru mājas dekoru iestatījumu.

Specifikācijas:

Materiāls: Dzelzs

Krāsa: Sarkanīgi brūna, zelta

Produkta izmērs: 12*6*82cm / 4.7*2.4*32.2 jo

Iepakojuma izmērs: 14*8*84cm/ 5.5*3.1*33in

Produkta svars: 730g / 25.7 oz

Iepakojuma svars: 900g / oz sasniedzot 31,7

Iepakojums saraksts:

1* Dzelzs žirafe ornaments

Tagi: ķīniešu zodiaka ornaments, hypebeast krekls, giraff, dekoru modern home, led vilciena modelis, rotas, mūsdienīga apdare, dekori strūklaku, nordic style keramikas galda rotājumi, bonsai ornaments, luksusa dekors.

Datu lapa

Stils Mūsdienu
Materiāls Metāla
Tēma Dzīvnieku
Zīmola Nosaukums Tooarts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Tooarts Žirafe Rotājumu Čuguna Mākslas Dekoru Roku darbs Amatniecības Mājas un Āra Apdare, Dzīvnieku Statuetes home decoration accessories

Tooarts Žirafe Rotājumu Čuguna Mākslas Dekoru Roku darbs Amatniecības Mājas un Āra Apdare, Dzīvnieku Statuetes home decoration accessories

Saistītie Produkti: