Jauns Izpārdošana
Bluetooth Automašīnas FM Raidītājs, MP3 Atskaņotājs, brīvroku Radio Adapteri USB Lādētāju Rokas Ierīcēm IPhone Samsung IPad Android Skatīt lielāku

Bluetooth Automašīnas FM Raidītājs, MP3 Atskaņotājs, brīvroku Radio Adapteri USB Lādētāju Rokas Ierīcēm IPhone Samsung IPad Android

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.59

-42%

€4.47

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Produkta Iespējas:

Augstas Veiktspējas Bluetooth, FM Raidītājs: Cietie Bluetooth un FM savienojumi straumēt mūziku tieši no jūsu tālruņa, lai tavā auto ir skaņu sistēma.

Viegli Pāri: Viegli pāri jūsu viedtālrunis sekundes, un straumēt mūziku tieši no jūsu tālruņa, lai tavā auto ir skaņu sistēma.Tas automātiski izveidotu savienojumu ar savu iegaumē pārī ar Bluetooth ierīci, kad vara.

Spriegums Displejs: Spriegums displejs funkcija nodrošina drošības atgādinājums īsumā.

Zvanus brīvroku režīmā: Bluetooth 5.0 tehnoloģija nodrošina stabilu savienojumu un atbalss slāpēšana samazina fona troksni, lai iegūtu skaidrākus zvani.Iebūvēts mikrofons ar Atbalss Slāpēšanu un Trokšņu Slāpēšanu (CVC) tehnoloģija var efektīvi izveidot pilnu duplex skaņas kvalitāti.Viegli uzklausi/atkārtot/noraidot vai beigu zvanu, vienkārši noklikšķiniet uz pogas.

Dual USB Porti: Nāk ar 5V-2.1 un 5V-1A divas uzlādes portus, jūs varat saņemt jūsu ierīces pilnībā uzlādēts īsā laikā, atbalstīt uzlādes divas ierīces vienlaicīgi.Palīdzēt jums baudīt automašīnas stereo straumēšanas un uzlādējiet Savu viedo ierīci, tajā pašā laikā.

3 Mūzikas Atskaņošanas: Atbalsts Bluetooth Music/ USB Disku/ TF Karte / MP3 mūzikas atskaņotājs.Pievienojiet savu Viedo telefonu vai citām Bluetooth ierīcēm, izmantojot Bluetooth straumēšanu mūziku, vai jūs varat ievietot USB zibatmiņas disku vai TF kartes (max jaudas 32 GB), lai baudīt savu mūziku.Straumētu mūziku un zvanus tieši no Mobilās ierīces uz automašīnas stereo sistēmu, izmantojot FM radio signālu (87,5-108,0 MHz).

Drošības: lai Nodrošinātu drošu braukšanas bez traucējumiem.

Saderība: Ietilptu lielākā daļa smartphones, tabletes un vairāk ierīces, kas aprīkotas ar Bluetooth funkciju, piemēram, iPhone, iPad, iPod, Planšetdators, Samsung, un citi Android Viedtālruņi.

Specifikācijas:

Produkta Specifikācija:

Materiāls :ABS

Displejs :LED dot matrix ekrāns

Bluetooth versija :V5.0

Bluetooth josla :2.4 GHz-2.48 GHz

Bluetooth Pārraides attālums: 5m

FM frekvence: 87.5-108 mhz

FM pārsūtīšana attālums :2meters

Ieejas spriegums :12-24V

Izejas jauda :5V/3.1

Paketē Iekļauts:

Komplektā Ietilpst:

1xCar Bluetooth, FM Raidītājs

Tagi: rokas apple lādētājs, mp3, vienkārši fm raidītājs, signstek fm raidītājs, mp3 atskaņotājs, sr15, bluetooth, mp3 atskaņotājs, ayima auto radio, Bluetooth spēlētājs, vietējās fm raidītājs.

Datu lapa

Bluetooth pārraides attālums 5m
Veids USB
FM frekvences 87.5-108 MHz
Zīmola Nosaukums choifoo
Ātri uzlādēt
Ieejas spriegums 12-24V
Saprātīga Maksas No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iepakojums No
Izejas 5V/3.1
FM pārsūtīšana attālums 2 Metriem
Displejs LED dot matrix ekrāns
Ekrānu
Bluetooth Versija V5.0

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bluetooth Automašīnas FM Raidītājs, MP3 Atskaņotājs, brīvroku Radio Adapteri USB Lādētāju Rokas Ierīcēm IPhone Samsung IPad Android

Bluetooth Automašīnas FM Raidītājs, MP3 Atskaņotājs, brīvroku Radio Adapteri USB Lādētāju Rokas Ierīcēm IPhone Samsung IPad Android

Saistītie Produkti: