Jauns Izpārdošana
Piscifun Liela Izolēta Leakproof Vēsāks Mugursoma Piknika Pusdienas Termiskā Soma Āra Sporta Travel Tūrisma Pārgājieni Zvejas Skatīt lielāku

Piscifun Liela Izolēta Leakproof Vēsāks Mugursoma Piknika Pusdienas Termiskā Soma Āra Sporta Travel Tūrisma Pārgājieni Zvejas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€37.94

-30%

€54.21

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Specifikācija:

1. Materiāls: Neilons

2. Izmērs: 45*30*16cm

3. Krāsa: Melns, Pelēks, Melns Un Sarkans

Produkta Funkcijas:

1. Liela Jauda - Izmērs galvenā atmiņa: 45*30*16cm.Var turēt 30 Kannas(330ml) alkoholisko Dzērienu un arge uzglabāšana iepakojums ēdieni, dzērieni, uzkodas, alus.Liela atpakaļ uzglabāšanas(28.2*36.1 cm) var turēt Pad viegli.Daudz papildu kabatām, lai rezerves, istabas galda piederumi, mobilo telefonu, atslēgas un visu savu aksesuāri.

2. Struktūra Jauninājumu - 4-slāni atpakaļ dizaina pārī ar augstas kvalitātes sabiezēt PEVA karstās presēšanas starplikas veicināt vispārējo izturības un siltumizolācijas efektu.To var viegli saglabāt jūsu pārtikas un dzērienu pie zemākas nekā 10℃ līdz 20 stundām(ar Iesaldēt Iepakojumos) .

3. Uzlabota Elpojošs Dizains - Piscifun dzesētāja somas nāk ar biezākiem polsterēta S stila plecu siksniņas un elpojošs viduklis, jostas, lai efektīvi samazinātu spiedienu uz saviem pleciem.Abas puses polsterēta muguras ir ļoti ērti un elpojoši.Ja jums ir āra entuziasts, šis dzesētājs mugursoma ir jūsu otrā līdz none izvēle.

4. Leakproof un Izturīgs - augstfrekvences Siltuma Metinātas tehnoloģija ļauj, lai nekāda noplūdes vispār zem rāvējslēdzēja šuves.Laineris ir ļoti mīksts un elastīgs.Turklāt to ir viegli tīrīt pēc lietošanas.Ārējo materiālu dzesētāja soma ir izgatavota no augsta blīvuma neilona audumiem, kuriem nav saplēst vai saskrāpēt un tā ir ūdens izturīga.

5. Kvalitāte ir Uzsvērts - Informācija par Šo pavisam jaunu Piscifun izolēta, dzesētāja soma iezīmes super izturīgs SBS rāvējslēdzēji, augstas kvalitātes Cinka sakausējuma pildītāju nazis, stipras sprādzes, divas sānu kompresijas siksnas un divas haoss pudeli kabatā.Visu šo funkciju padarīt maisā ultra izturīga iekārtas pikniks, makšķerēšana, Pārgājieni, kempings, pludmale, parks un dienas ceļojums!

Tagi: zvejas knaibles pesca, atpakaļ pack vēsāks, vārtsargs rīku soma, grūti siltuma pusdienas soma, lielās makšķeres mugursoma, pusdienas kaste boksi soma, zvejas metāla jig pack, ventilators aprēķināt, piscifun spole, ekfan rokturi.

Datu lapa

Izmērs 45*30*16cm
Modeļa Numurs BG049
krāsa Melns, Pelēks, Melns Un Sarkans
Ar Paliktni vai Ne No
Slāņi Divu Kārtu
Materiāls Neilona
Izmantošana Daudzfunkcionāls
Zīmola Nosaukums Piscifun

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Piscifun Liela Izolēta Leakproof Vēsāks Mugursoma Piknika Pusdienas Termiskā Soma Āra Sporta Travel Tūrisma Pārgājieni Zvejas

Piscifun Liela Izolēta Leakproof Vēsāks Mugursoma Piknika Pusdienas Termiskā Soma Āra Sporta Travel Tūrisma Pārgājieni Zvejas

Saistītie Produkti: