Jauns Izpārdošana
Lekt Metru Jaunas Ielidošanas Vasaras Princese Krāsains Kokvilnas Kleitas Modes Cute Baby Meitenes Apģērbu, Skolā Vai Personu Valkāt Skatīt lielāku

Lekt Metru Jaunas Ielidošanas Vasaras Princese Krāsains Kokvilnas Kleitas Modes Cute Baby Meitenes Apģērbu, Skolā Vai Personu Valkāt

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.63

-45%

€12.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni Lūdzam Lekt Metru Veikals

Labas Ziņas: Klientiem, Kuri Seko mūsu Veikalā vai palūgt draugiem, lai Sekotu, Dāvanu jūs Saņemsiet !!!!

Mums Ir Jauns Bērnu Apģērbu Veikals www.winwithwow.lv.Pārdod viszemāko cenu.Visi mūsu produkti var tikt piegādāti laikā 48hours (darbs/darba dienā), visas preces noliktavā!!!

Liels Lai Mēs esam laimīgi, lai nosūtītu ar Aramex/Fedex/UPS/DHL/Nodevu/EMS Bezmaksas piegāde par 50% no valstīm, ja jums ir laimīgs pieņemt to, too.

Jānorāda: vārds, uzvārds, adrese un tālruņa numuru, zip kods Ir Nepieciešams, lai pārbaudītu, vēlreiz pēc tam, pabeidzis savu uzdevumu, mēs nosūtīsim jums pēc iespējas ātrāk!

Dropshipping un Vairumtirdzniecības Lielākoties atzinīgi novērtēja mūsu veikalā.Lūdzu, sazinieties ar mums Īpašais piedāvājums brīvi.Vairumtirdzniecības cena būs zemāko cenu jums!

Fotogrāfijas Liecina:

A. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

B.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

A. Mēs parasti kuģis triju darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.

B. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

A. pircējam jāsniedz pierādījumi par problēmu objektus.

B. pircējam ir ar mums sazināties 3 dienu laikā par piegādi, ja viņi vēlas, lai apmainītos ar bojātu vai nepareizi piegādāti objektus.

nova bērniem, kleitas, bikses, t krekli, topi,

A. Jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis!Ceru, ka jums patīk mūsu objektus un baudīt mūsu pakalpojumu.Mēs ar nepacietību gaidīsim jūsu POZITĪVAS ATSAUKSMES.nova bērnu apģērbus zēniem un meitenēm, apģērbu, nova vasarā, pavasarī, rudenī, ziemā, rudenī modeļi, žakete, kleitas,

B. Ja tas ir Pievienots produktu attēlus, atstājot mums pozitīvu feeback uzvarēs par brīvu jauki dāvanu ar savu NĀKAMO pasūtījumu!THANK U ĻOTI DAUDZ!

Tagi: maza auguma, kleitas, vasaras, bērns, meitene kleita, alvas kleitas, disney kleita meitene, bērnu apģērbi, zīmulis kleita f kokvilnas vasara, vasaras māte meitene kleita, kleita skola, toddler meitene nēsā vasarā, bērnu kleita.

Datu lapa

Auduma Veids Trikotāžas
Piedurknes Stils Regulāri
Iebūvēts Krūšturis No
Piedurknes Garums(cm) Īss
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Modeļa Numurs T67017
Augstums 80CM-90CM-100CM-110CM-115CM-120CM
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Nodaļas Nosaukums Bērni
Pieņemt Pārdošanas veids Vienu GAB. Mazumtirdzniecības Vai Vairumtirdzniecības
Kleitas Garums Pusgarās
Preces nosaukums meitenes kleita kleitas
Patern Printed/aplikācijas
Stils jaunums meiteņu drēbes
Materiāls Kokvilnas
Apkakle O-Veida Kakla
Dzimums Meitenes
Sezona Vasaras
Zīmola Nosaukums lekt metri
Veids ar īsām piedurknēm meitenēm kleita
Galvenais Materiāls Kokvilnas
Siluets Bumbu Kleita
Izmērs Frāze 2T-3T-4T-5T-6T-7T
Modelis Tips Karikatūra
Apdare raksts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Lekt Metru Jaunas Ielidošanas Vasaras Princese Krāsains Kokvilnas Kleitas Modes Cute Baby Meitenes Apģērbu, Skolā Vai Personu Valkāt

Lekt Metru Jaunas Ielidošanas Vasaras Princese Krāsains Kokvilnas Kleitas Modes Cute Baby Meitenes Apģērbu, Skolā Vai Personu Valkāt

Saistītie Produkti: