Jauns Izpārdošana
QWB Taisni Bezmaksas Kombinācija 10 Skatīt lielāku

QWB Taisni Bezmaksas Kombinācija 10"~28" Profesionālās Attiecība Brazīlijas Neapstrādāta Mati Dabas Krāsu Cilvēka Matu Pagarināšana

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€32.35

-13%

€37.61

Kopīgot

Vairāk informācijas

Paldies jums visiem un ir svētība dienā!

Cienījamie klienti,

Kad mēs runājam par NEAPSTRĀDĀTA MATI, nozīmē, ka mēs izmantot ziedotājam matus (mati ir nogriezti/iepērk no ziedotājam tieši, nevis savākt no grīdas), ar kādu tīru darbu un augstas temperatūras tvaiku procesu padarītu par daudz dažādu textures.Mūsu hairproves izmantot atkārtoti Vairāk nekā vienu gadu, ar pareizu aprūpi :)!!

Šajā gadījumā, lūdzu, nesalīdzini mūsu mati ar Skaistumkopšanas preču Veikals Mati :) Tā BSS matus var likties," Miss Perfect" pēc pirmā acu uzmetiena, nav sausa/split galiem, krāsa ir tieši tāda pati visu komplektu, ļoti nereāli mīksti pēc SKĀBES VANNĀ procesā.Tomēr nav nepieciešams, lai darīt skābes vannā, lai iegūtu labas kvalitātes ziedotājam matiem.Neapstrādāta mati bez ķīmisko procesu būs izturīgs izmantot.Ja u ir ļoti picky par bd/sausiem galiem, krāsu atšķirība, sirmiem matiem, lūdzam iegādāties līdz u lasīt tālāk neapstrādāta mati detaļas.

Karaliene Aust Skaistumu, LTD

Sausā/Split Galiem:

Sausā Beidzas--mūsu mati ir augstas temperatūras tvaiku apstrādāti, tekstūru, matu pēc augstas temperatūras tvaiku apstrādāti būs mazliet sausa.Lūdzu, sekojiet mūsu matu kopšanas instrukciju, mēs esam ieteikt šampūnu & kondicionieri.Šo Zīmolu pierādījumus strādā arī uz mūsu matiem un to lieliski mitruma attieksmi!

Split Galiem-kā mēs visi zinām, neapstrādātas mati aug no cilvēka galvas, vairs matu mazāk uzturs būs panākt, lai gali.Mūsu iepirkšanas departaments izlasīt sabojāta beidzas izejvielu matu, bet dažas šķēlumi galos NAV IESPĒJAMS izvairīties, it īpaši, ja mati ir garāki nekā 18", lūdzu, saprast.TIKAI KRĀSOTA & ACID BATH matu nav izlijusi beidzas pie visiem!Ja u ir picky par split galiem, mēs neiesakām u, lai iegādātos 100% ķīmiskās bezmaksas virgin matiem :)

Mūsu Matu Krāsa:

Mati nav krāsoti un savāca no ziedotājam, kas tieši.Katrā komplektā krāsa mainās nedaudz.To organizē no melnā #1, tumši brūna #1b uz Tuvo brown #2. Lūdzu, atstājiet mums, lai piezīme par krāsu prasības, mēs jums izvēlēties matu u pirms nosūtīšanas.

Par nekustamā virgin matiem, krāsu toni no augšas uz galiem, kas ir normāli, jo mēs visi zinām, gari mati mazāk uzturs būs panākt, lai gali, parasti jaunavas matu gali būs vieglāks, nekā no augšas un vidus.Piemēram, augšējā un vidus ir melno toni, lai beidzas 1b vai pat vieglāks pie pēdējo 2~4 collas :), ka arī tas ir split galiem jomā.

Kaisa:

Jaunu matu būs dažas šķipsnas sākotnējā likvidēšanas, kas ir normāli.Pārmērīgu izplatīšanos, var nākt no:

a.

nabaga audi būvniecība

b.audi griešana

c.sausiem matiem

Nabaga audi būvniecības jautājumu, lūdzu, sazinieties ar mums un nosūtīt attēlus uzreiz, mēs palīdzēsim u kompensācijas vai apmaiņu, pamatojoties uz mūsu kompensācijas politiku.Mēs STINGRI IESAKĀM klientam ZĪMOGS AUDU un GRIEŠANAS ZONAS.Nav sagriezti audu tikai tad, ja jūtat, ka tas ir nepieciešams.Vēl viens iemesls izraisīt izplatīšanos ir matu sausa.Ar šādu mūsu matu kopšanas instrukciju un lietojiet ieteikt zīmolu produktus, matu nebūs sausa un viegli pārvaldīt.

Juceklis/Mašas:

QWB tikai pārdošanas kutikulu neskarts ziedotājam matiem, kas ir mīksts un nevainojams, bet saskaņā ar zemāk apstāklis, mati ir viegli juceklis un iesūcās dubļiem pilnajos.

a.

nepareiza saglabātu produktu

b.ano-piemērots ķīmisku procesu (krāsu & balinātājs)

c.dubultā slāņa audu sew

Dažas populāru zīmolu šampūns un kondicionieris izrādās nav labi mūsu matiem, kas ir galvenais iemesls, kas noved pie matu sausā/juceklis/mašas.Lūdzu, izmantojiet mūsu ieteikt šampūns un kondicionieris zīmolu uz mūsu matu kopšanas instrukciju.

Sliktas kvalitātes krāsu & balināšana padarīs matus sausa un trausli, lūdzu, pārbaudiet mūsu matu kopšanas instrukciju, lai iegūtu vairāk ķīmisko procesu vadību.Divslāņu šūt, padara matus grūti izķemmēt, kas būs viegli iegūt juceklis un mašas, lūdzu, atveriet audi rūpīgi un uzstādīta ar mūsu vienoto audu pavedieniem, nevis double ko tā.

Kukurūzas Skaidu Smarža:

Kā mēs minēts iepriekš, mūsu mati ir 100% ķīmiskās bezmaksas, mēs apsolām, ne kukurūzas-chip ķīmiskā smarža.Mēs ne tikai rūpējamies par skaistumu, bet arī mūsu klienta veselību! :) Bet mēs mazgā matus, kad mēs ražojam tas, tas, iespējams, ir vietējo šampūna smarža to, vienalga, tas būs lifts ur šampūns un kondicionieris smarža neilgi pēc tam, kad co-mazgāt :)

Sirmiem Matiem:

Jaunavas, kas nav krāsoti mati, ir daži virzieni, sirmiem matiem iekšā, mēs parasti pick geju matus no ražošanas, bet mēs nevaram garantēt 100% nav sirmiem matiem, lūdzu, saprast un izvēlēties dažas daļu no sev.Paldies!

Nits/Olas:

Mums ir nits/olu kvalitātes kontroli.Izejvielu matu ar nits un olas ir izvēlēts pirms mēs likts uz ražošanu.Lai 99.5% produktu ir ne nits un olas, ja tur ir viens bundulis, mēs esam nespēj uztvert, mēs pieņemam atmaksu vai nomaiņa.

Garums Piezīme:

Viļņaini un cirtaini mati izskatās daudz īsāks, salīdzinot ar taisni.Jums vajadzētu izmērīt garumu matiem, kad tas ir taisni pielīdzināti izstiepts!

Piezīme!!!

Mēs arī nedomāju, IESAKĀM jums iegādāties vairs garums virgin matiem, piemēram, 28".Vai nav kādreiz izmēģināt to pirms jūs saprotat, cik augstas uzturēšanas tas prasīs. :) lol --QWB

Tagi: matu weav, double, kas novilkta matu audi, hondroitīns, mežģīnes, matu gredzens, 10.a klases cilvēku matiem, brazīlija, virgin matiem, pelēka cilvēka matu parūkas, neapstrādātas izejvielas neapstrādātiem matiem, 42cm attēls, QWB.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Svars 98~100g Per Bundle
Zīmola Nosaukums QWB
Materiāls Cilvēku Matiem
mūžu Vairāk Kā 1 Gadu, Ar Pienācīgu Rūpību
Izejvielu Matu Iegādāts No Jauna Dāma 100% Kutikulu Neskarts Virgin Matiem
Piemērots Mirst, Krāsas Visas Krāsas
Garāko Matu Daļa >=20%
Matu Audi Mašīna Divreiz Audi
Tekstūra Taisni
Nosūtīšanas Laiks 3~4 Darba Dienu Pasaulē Plaši
Cilvēka Matu Tips Brazīlijas Matu
Vienumi, Iepakojumā Tikai 1 Gab.
Matu Pagarināšanas Veids Aušana
Krāsa Pēc Izvēles Melna #1, Tumši Brūna #1b, Vidū Brūns #2
Iepakojums Poly Spilvenu Paketi
Vienības Svars 100 g(+/-5g)/gabalā
Garums 10''~28'' All In stock
Ķīmiskā Apstrāde NAV
Ražo Karaliene Aust Skaistumu, LTD
Tekstūra Apstrādā Augstas Temperatūras Tvaiku Apstrādāti, Tekstūra
Materiāls Pakāpe Virgin Matiem
Var Permed

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

QWB Taisni Bezmaksas Kombinācija 10

QWB Taisni Bezmaksas Kombinācija 10"~28" Profesionālās Attiecība Brazīlijas Neapstrādāta Mati Dabas Krāsu Cilvēka Matu Pagarināšana

Saistītie Produkti: