Jauns Izpārdošana
Plūmju ziedu forma pārtikas vafeļu papīra, kūka apdare,kāzu torte dekorēšana,virtuves kūka instrumenti apdares piederumi Skatīt lielāku

Plūmju ziedu forma pārtikas vafeļu papīra, kūka apdare,kāzu torte dekorēšana,virtuves kūka instrumenti apdares piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.90

Kopīgot

Vairāk informācijas

1.Ja jūsu apstiprinājumu laiks tuvojas, jūs joprojām nevar saņemt preces, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs vēlamies paplašināt piegādes datumu pirmo reizi.

2.Ja pēc 60 dienām ( Brazīlija 90 dienas), tu joprojām nesaņem preci, lūdzu sazināties ar mums, mēs atmaksāsim.

3.Lūdzu, nepieļaujiet strīdu ietvaros 60days (Brazīlija 90 dienas), tas ir nevēlami.Mēs nepieņemam visus strīdus, bez sekošanas numuru.

4.Sakarā ar mūsu visbiežāk produkts ir kāzu/personu produktus , piegādes datumu, ir ļoti svarīgi, lai ikvienam, tādēļ, lūdzu, apstipriniet savu kāzu/puse dienas, uzmanīgi, ja jums nav daudz laika, mēs gribētu ieteikt jums izvēlēties express, nevis ķīna post , jūs varat saņemt iepakojumā 5-10 dienu laikā, ja jūs izvēlaties express, mēs izvēlēties lētāku izteikt jums.

Kad jūs veicat pasūtījumu,tas nozīmē, ka jūs piekrītat ar iepriekš minētajiem norādījumiem.Plūmju ziedu forma pārtikas vafeļu papīra, kūka apdare,kāzu torte dekorēšana,virtuves kūka instrumenti apdares materiāliem (jūs saņemsiet attēlu tāda, kādu)

Materiāls: Vafeļu & Pārtikas Krāsa

iepakojumā: 40pcs ziedu un 4 Filiāle/Soma Izmērs: 5cm

Uzglabāšana: Sausā,Vēsā,Plomba (NAV ledusskapī)

Piezīme: Sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.Paldies!

Vafeļu Grāmatu, ko sauc arī par Rīsu Papīrs,pārtikas cietes, pamatojoties saldumi, kas var būt airbrushed vai viegli sagriež vēlamās formas.Tā ir nedaudz elastīga, bet nav paredzēta printerim, izmantojiet.

Izmanto arī apakšā Turron spāņu Konfektes, kas ir tik populārs gan ASV, gan Spānijā.Ēdamās grāmatas ir pasaulē populārākais produkts, katram, lietot un baudīt to, lai to, ko jūs gatavojas darīt?

Tagi: vienkāršā pārtikas grāmata, cherry blossom virtuves, kūka ēdama rīsu vafeļu cepamais papīrs, sk ēdama zelta lapiņām, folijas pārskaitījumu, keramikas sāls cukurs, pārtikas zelta raženi, kausiņi ēdamo grāmatu, ziedu zelta, pārtikas papīra sagataves.

Datu lapa

Modeļa Numurs pārtikas pokera kūka rotājumi
Kūka Rīki Tips Pārtikas Apdare
Veids Pārtikas poker, cake
Materiāls vafeļu
Sertifikācija SGS
Iezīme Eco-Friendly

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Plūmju ziedu forma pārtikas vafeļu papīra, kūka apdare,kāzu torte dekorēšana,virtuves kūka instrumenti apdares piederumi

Plūmju ziedu forma pārtikas vafeļu papīra, kūka apdare,kāzu torte dekorēšana,virtuves kūka instrumenti apdares piederumi

Saistītie Produkti: