Jauns Izpārdošana
Ziemassvētku LED Neona Zīme, Zibens Formas USB Bateriju Darbināmas Nakts Gaisma Dekoratīvā Galda Lampa Mājas Puse Ziemassvētku Dāvanu Skatīt lielāku

Ziemassvētku LED Neona Zīme, Zibens Formas USB Bateriju Darbināmas Nakts Gaisma Dekoratīvā Galda Lampa Mājas Puse Ziemassvētku Dāvanu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.75

-26%

€5.08

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Unikālais dizains: Nakts gaisma ir lielisks risinājums dekorēšanai bērnistabai.Skaisti un mūsdienu dekoratīvo apgaismojumu.Izmantojiet šo LED lampu apdarei, lai varu naktsgaldiņš un nodrošinās siltu gaismu, atmosfēru savā istabā.

2. Telpu dekorēšana: lampa ir unikāla stila un dinamisku apgaismojums, un tiek uzskatīta par lielisku apdarei dzīvojamās istabās, birojos, bērnu istabas un brīvdienu pusēm.

3. Augsta drošība: lampa ir zema sprieguma un strāvas padevei, nav mirgošanas, un dažādas iebūvētu izolācijas materiāli.Zemsprieguma lampas ir 4.5 V. Tāpēc jums nav jāuztraucas par pārkaršanu, stikla lauskas vai noplūdes bīstamu materiālu.

Apraksts:

Šis zibens neona gaismas ir piemērots Ziemassvētki, Jaunais Gads, dzimšanas dienas, puses, izrādes, īpašos gadījumos un citos gadījumos, vai sniegt dāvanas bērniem.

Specifikācijas:

Korpusa materiāls: plastmasa

Izmērs: 35*13cm

Svars: 240g

Ieejas spriegums: 4.5 V

Aizsardzības līmenis: IP42

Gaismas plūsma: 3 LM

Uzlāde: caur usb portu/ baterijas kārba

Paketē Iekļauts:

1 komplekts * Zibens apdares gaismas

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: led neona zīme, neona lampas, neona, instrumentu kastes dekors, led āra gaismas kastes, 3d pūķis lampas, neona zīme, mpow x5 anc, tauriņš led, neona lentes.

Datu lapa

Ir Spuldzes Iekļauts No
Korpusa Materiāls Plastmasas
Mūzika NAV
Brīvdienu Nosaukums Ziemassvētku
Godu guļamistaba
Sertifikācija CCC
Galvu Skaits 1-19 vadītājs
Spriegums Other
Zīmola Nosaukums ICOCO
Barošanas Avots Uzlādējams Akumulators
Funkcijas caur usb portu/ baterijas kārba
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Garantijas laiks /
Ir Regulējamas, No
Apgaismojuma Attālums 1-5m
Izmērs 35*13cm
Uzlāde caur usb portu/ baterijas kārba
Gaismas Plūsma 3 LM
Gaismas Avots LED Spuldzes
Aizsardzības Līmenis IP42
Pievienojiet Asti
Tālvadības Pults No

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ziemassvētku LED Neona Zīme, Zibens Formas USB Bateriju Darbināmas Nakts Gaisma Dekoratīvā Galda Lampa Mājas Puse Ziemassvētku Dāvanu

Ziemassvētku LED Neona Zīme, Zibens Formas USB Bateriju Darbināmas Nakts Gaisma Dekoratīvā Galda Lampa Mājas Puse Ziemassvētku Dāvanu

Saistītie Produkti: