Jauns Izpārdošana
Auto Audu Kastes Turētājs, auto piederumi saulessarga Aizmugurējā Sēdekļa roku balsts, Salokāmu Papīra autiņi, Autiņu Uzglabāšanas Vāciņu car styling Skatīt lielāku

Auto Audu Kastes Turētājs, auto piederumi saulessarga Aizmugurējā Sēdekļa roku balsts, Salokāmu Papīra autiņi, Autiņu Uzglabāšanas Vāciņu car styling

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.21

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Nosaukums: Auto Multi-purpose audu kastes turētājs

Modelis: JK-61C

Produkta Specifikācijas:120 * 68 * 10 mm (1 gab.)

Materiāls: Oxford ādas+ABS Plastmasas

Krāsa: melna

Svars: aptuveni 200g

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Izdevējs:Shanghai Zhenfei Electronic Technology Co., Ltd.

1. Dažādu audu kastes uzstādītas, jūs varat ievietot dažādos auto. 2. Var novietot saulessargus un sēdekļa pagalvi un roku balstu daļās. 3. Vides filozofija: nav atkritumu dizaina, tieši izmanto audu kastes, jūs varat pārmaiņus aizstāt. 4. Scalable elastīga auduma, un Velcro viegli uzstādīt, var tikt piemēroti dažādi daļām automašīnu. 5 uzstādīšana daudzveidīga, vertikālo un horizontālo audu kaste var labot.

1.ja esat neapmierināts ar priekšmetiem(Personas Preferenci).jūs varat atgriezties to mums 7 dienu laikā.

2.ja postenis ir sliktā stāvoklī, kad esat saņēmis.lūdzu, brīvi justies, lai pastāstītu mums.mēs varam refound vai sūtīt vēlreiz, lai jums.

1.12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces(izņemot priekšmetus, bojātas un nepareizi pēc pieteikuma saņemšanas).

2.ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem,jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu oneafter, kas saņem nekvalitatīvu preci.Bet jums ir jāmaksā papildu sūtīšanas maksa.

1.Mēs atstās POZITĪVU FRRDBACK pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums laika.gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, un gribu atstāt abad atsauksmes vai uzsākt strīdu.

2.Negatīvas atsauksmes nevar atrisināt problēmu.jums vajadzētu pateikt mums problēmas.tātad, Mēs varam noteikt to, un padarīt jūs laimīgu.

1.Mēs pieņemam alipay šeit.

2.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors.

3.apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

1.Visi pasūtījumi tiks kuģu 3 darba dienu laikā.

2.Mēs piedāvājam regulārus gaisa pasts, pasta un reģistrētu aviopastu pēc kuģniecības metodes.

3.Tirdzniecība ir pārrobežu un Aviopastu ir lētākais pastu veidā.tā tas aizņems ilgu laiku par piegādi, ja jūs nevēlaties, lai tik ilgu laiku, lūdzu, pievērsiet Express maksa ordon nav to iegādāties.

4.Mums nav Atbildīgs par savu muitas nodoklis.

PIEZĪME: lieta, par kuru tai skaitā baterijas, KOMPAKTDISKU vai GELU nevar kuģis ar DHL

Tagi: auto lakatiņu, auto laba, diamante audu kastes turētāji, auto uzlīme, auduma poly, ķīna pāvs, gm uzlīmi, papīra autiņi, autiņu vēstuli, eado auto piederumi, saulessarga audu kaste.

Datu lapa

Izvietojumu Piekārtiem
Zīmola Nosaukums ZHENFEI
Materiāls Plastmasas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Auto Audu Kastes Turētājs, auto piederumi saulessarga Aizmugurējā Sēdekļa roku balsts, Salokāmu Papīra autiņi, Autiņu Uzglabāšanas Vāciņu car styling

Auto Audu Kastes Turētājs, auto piederumi saulessarga Aizmugurējā Sēdekļa roku balsts, Salokāmu Papīra autiņi, Autiņu Uzglabāšanas Vāciņu car styling

Saistītie Produkti: