Jauns Izpārdošana
90mm Karbīda Caurumu Griezējs Urbis Nerūsējoša Tērauda Sakausējuma Skatīt lielāku

90mm Karbīda Caurumu Griezējs Urbis Nerūsējoša Tērauda Sakausējuma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.34

-30%

€20.49

Kopīgot

Vairāk informācijas

1. Karbīda caurumu redzēju kuteris ir ļoti garš kalpošanas laiks, kas speciāli konstruētas, lai samazinātu sakausējuma un nerūsējošā tērauda materiālus.

2. Quick, precīzu, vienmērīgu izurbjas līdz 2mm bieza materiāla, piemēram, nerūsējošā tērauda, augstas leģētā tērauda, alumīnija, plastmasas, FRP un PVC.

3. Caurumu redzēju, ir vērpjot urbis iekšpusē, kas ir undetachable.Nāk ar hex atslēgu, padarīt savu darbu, ērtāk un vieglāk .

4. Aizsargātu karbīda zobiem no ietekmē, kad pilots urbi, izmantojot griešanas materiāls.

5. Piemērota uzstādīšanai uz rokas urbi, galda uzstādīts urbi, vai citi treniņi.Izmantot 10mm profesionālo elektrisko urbi nodrošina teicamu veiktspēju, šeit nav iekļautas.

6. Uzmanību: Ar caurumu redzēju izmanto par stenda urbi vai urbšanas mašīna.Rokas urbi vai elektrisko urbi nav ieteicams.

: Materiāls griešanas jānosaka, nedrīkst būt nekāda kustība, un tas būtu taisnā leņķī 90 grādiem ar atvēršanu. : Kad pozicionēšanas urbt, lūdzu, brīdi uzgaidiet un tad urbis lēnām. : Ja ir kādas novirzes vai neapmierinoša problēmu novēršanas darbības laikā, lūdzu, pārtrauciet darba un samazināt dzelzs pēc tam, kad urbšanas. : Nelietojiet pārāk daudz spēka, kad nolaišanas skrūvi, tā kā nav pieskrūvējiet skrūvi. : Ja griešana atdzesēti materiālu, temperatūra līderi būtu jāpalielina. : Var izmantot urbšanas mašīnas, piemēram, stendā urbji, magnētisko urbjmašīnas, pistole uz treniņiem, un ietekmes treniņi.Griešanas Diametrs: 90mm /3.54 inch Griešanas Dziļums: 25mm / 1 collu Kāta Izmērs: 10mm x 20mm / 0.4 collas x 0.8 collu D*L) Kopējais Garums: 90mm / 3.5 collas Hex Uzgriežņu atslēgas Izmērs: 3mm / 0.12 collas

Tagi: chofar, ražas augšu un jogger komplekts, urbšanas jig par ministru kabineta aparatūras, core urbi, 30 mm urbi, drill bits, b sagriež super, goldsmith, urbšanas mini, arbor ieliktņa.

Datu lapa

Garums 90mm
Izmantošana Metāla Urbšana
Materiāls Karbīda
Zīmola Nosaukums Raanb
Modeļa Numurs 90mm
DIY Piederumi Metālapstrāde
Veids Core Urbi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

90mm Karbīda Caurumu Griezējs Urbis Nerūsējoša Tērauda Sakausējuma

90mm Karbīda Caurumu Griezējs Urbis Nerūsējoša Tērauda Sakausējuma

Saistītie Produkti: