Jauns Izpārdošana
Bezrāmju Bildes Krāsas, Ko Numuri Digitālā Eļļas Glezna Uz Audekla sienas māksla Mājas Apdare ar backless sievietēm Skatīt lielāku

Bezrāmju Bildes Krāsas, Ko Numuri Digitālā Eļļas Glezna Uz Audekla sienas māksla Mājas Apdare ar backless sievietēm

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.26

Kopīgot

Vairāk informācijas

Bezrāmju Bildes Krāsas, Ko Numuri Digitālā Eļļas Glezna Uz Audekla sienas māksla Mājas Apdare ar backless sieviešu Specifikācija 1.Materiāls:Audekls, eļļa 2.Izmērs:40x50cm (16x20in) 3.Krāsa: parādīts kā attēls 4.Tips:Digitālā eļļas glezna 5.Modelis: ar backless sieviešu Specifikācijas Subjektiem backless sievietēm Krāsu Shēmu Atdzist Krāsas, Mākslinieki, Citu Mākslinieku Karājas Dzīvojamās Istabas, Guļamistabas, Bērnudārziem, Birojiem, Kafejnīcām, Viesnīcām Izmēri 40x50cm (16x20in) Materiāls Audekls piegādes Svars(kg) 0.5 Viens Panelis Formas Horizontālā

Informācija:

Iepakojums ietver: 1 x Audekls 3 x Ota (1big,1middle,1small) 1 x Instrukcija 1 x Krāsu ( Krāsas ) Dear Mans Draugs, Lūdzu, skatiet Paziņojumi Pirms jūsu iepirkumu un Maksājumu:

1.Produkti ir izgatavoti Ķīnā . 2.Negatīvas atsauksmes neatrisina neko.Ja jums ir kādas problēmas ar saviem darījumiem, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs vienmēr esam gatavi strādāt lietas par jums. 3.Ja jūs nesaņemat preci pēc tam, kad jums izmaksā 30 dienu laikā,lūdzu, sazinieties ar mums; mēs darīsim visu, lai to atrisinātu ! 4. Mēs kuģis uz adresi, kas jums ir pa kreisi no www.winwithwow.lv, kad jūs pasūtīt, lūdzu, apstipriniet savu piegādes adresi uz www.winwithwow.lv ir jābūt pareizai, kad jums būs jāmaksā.Ja jums ir nepieciešams mainīt savu piegādes adresi, lūdzu, ir atstāt mums ziņu, ja jūs maksājumu. (PS: Pēc Kods ir pareizs)

Tagi: krāsošana, nerūsējošā tērauda krāsa, sienas mākslas bārs, sieviešu rokas soma ar bezmaksas piegāde, nude krāsas, vairākas krāsas, pēc skaita krāsas, w115, meitene krāsu skaits, xiaomi redmi, ņemiet vērā, 9t pro, kaklarota krāsas.

Datu lapa

Materiāls Audekls
Oriģināls No
Forma Taisnstūra
Vidēja Eļļa
Veids Eļļas Gleznas
Zīmola Nosaukums amoy māksla
krāsa Daudzkrāsains
Modeļa Numurs MB-E289
Technics Roku Apgleznoti
pakārt Dzīvojamās istabas, guļamistabas, biroja,Dinning room, Bāri,utt.
Kadra režīmā Bez rāmīša
Kaligrāfija un krāsošanas veids Kanvas Glezna
Atbalsta Bāzes Audekls
Stils Mūsdienu
Rāmis No
Mācību priekšmeti pliks

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bezrāmju Bildes Krāsas, Ko Numuri Digitālā Eļļas Glezna Uz Audekla sienas māksla Mājas Apdare ar backless sievietēm

Bezrāmju Bildes Krāsas, Ko Numuri Digitālā Eļļas Glezna Uz Audekla sienas māksla Mājas Apdare ar backless sievietēm

Saistītie Produkti: