Jauns Izpārdošana
Korejiešu versija rotaslietas 925 tīra sudraba ģeometriskā īpašas formas kaklarota vienkārša niša šiks neto red nelegālo kaklarota sieviete. Skatīt lielāku

Korejiešu versija rotaslietas 925 tīra sudraba ģeometriskā īpašas formas kaklarota vienkārša niša šiks neto red nelegālo kaklarota sieviete.

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.86

-29%

€12.65

Kopīgot

Vairāk informācijas

atgādinājums:

Tā kā to ražo un izplata savas rūpnīcas, tas prasa daudz vīrus, lai pārbaudītu un izplatīt preces, un peļņa ir zema.Tas ir ieteicams, ka klientiem sajauc nelielu daudzumu sajauc partijas, lai redzētu produktu stils, pirms pasūtīšanas partijas, kas ir piemērota partijas iegādāties. (maza berze un citas nelielas problēmas nepieder kvalitātes problēma, cik daudz roku rotaslietas būs pēdas roku darbs, perfectionists rūpīgi secībā).

Ikvienam ir atšķirīgas estētiskās kvalitātes un viedokļi.Lai izvairītos no nevajadzīgiem strīdiem, lūdzu, iegādājieties nelielu preču daudzumu pirms pasūtīšanas partijās.

【1] aicina Mūsu atbalstu, 7 dienas nav iemesls, lai atgrieztos , Atgriežas ar kvalitātes jautājumiem un uz 15 dienām. .Nevar nosūtīt atpakaļ, pēc tam, kad ir nokavēts.

Akmens, kristāls, saldūdens pērles būs normālā mikro-defekti.

[3] Ja ir acīmredzamas problēmas, piemēram, lūzumi, ar skrāpējumiem, ar pērlītēm izgaist, utt., lūdzu, norādiet fizisko fotogrāfijas klientu apkalpošanas pieteikties uz kompensāciju.

【4] aicina dienas piegādes apjoms ir liels, un katrs produkts nevar pārbaudīt uz vietas.Radinieki pārbauda preces pirmais un atgriezties laikā, ja ir kādas problēmas.

【5] aicina attēls ir reāla shot.Sakarā ar dažādiem gaismas un displejā var būt nelieli krāsu atšķirība starp reālo kompozīciju un attēlam.

Mūsu produkti ir 925 tīra sudraba izstrādājumu, un sertifikāti var tikt pielāgota.

Piegādes laiks: kontaktējieties ar klientu servisu par konkrētu piegādes laiku.

Uz plaukta produktu vai noliktavā vai ražošanas, radiniekiem pēc pasūtījuma numurs iesniedz klientu apkalpošanas dienestu, apskatiet dienā nav vietas, vai tad, ja piegādes.Paldies par jūsu sadarbību.Noklusējuma sūtīt-caur express.Fushunfeng jāveido pastnieks.

Klientu apkalpošanas online laiks: 9:00-12:00 / 13:30-17:3

Tagi: japāņu gredzens, 925 sudraba gredzens, dubultā sudraba, 925 sudraba gredzens sievietēm, sterl sudraba gredzens, 925 sudrabs, di monako rotaslietas jauno sezonu, 18k zelta rotaslietas, nekustamā, goth gredzens, krusta sudraba gredzens.

Datu lapa

Kaklarota Tips Ķēdes, Kaklarotas
Stils vintage
Dzimums SIEVIETES
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS
Metāla Zīmogs 925,Mārciņa
Sertifikāta Veids IGI
Zīmola Nosaukums CHOZON
Galvenais Akmens NAV
Sānu Akmens NAV
Metālu Tips SUDRABA
Godu Iesaistīšanās
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Korejiešu versija rotaslietas 925 tīra sudraba ģeometriskā īpašas formas kaklarota vienkārša niša šiks neto red nelegālo kaklarota sieviete.

Korejiešu versija rotaslietas 925 tīra sudraba ģeometriskā īpašas formas kaklarota vienkārša niša šiks neto red nelegālo kaklarota sieviete.

Saistītie Produkti: